sizide iyi bayramlar kızlar :) her saat başı osym nin sitesine giriyorum bi ümit açıklanır diyeasıl puan açıklandıktan sonra zor kısım başlıyor. herkes soracak kaç puan aldın diye . ya kötü alırsam
Hiç çevrimiçi yakalayamıyorum seni neden kiAçıklanma ısı Bayramdan sonraya kaldı
İnşallah kötü almayız
Dedıgın gıbı puan acıklandıktan sonra da zor bır surec bızı beklıyor
Hiç çevrimiçi yakalayamıyorum seni neden ki
Puanlar açıklansın kimseye söylemiycem totem yapıyorum diyeatama zamanında söylerim. Şimdiye kadar ki hiç bi sınava bu kadar çalışmamıştım . Standart sapmadan umudum var en kötü 80 alsam yine kendimce durumu kurtarıp 2016 için çalışma şevkim olur
Canımmm sana da hayırlı bayramlar
Nasılsın
sağol tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
İyi olmaya çalışıyorum canım.
Bayram nasıl geçti?
aynı ya bundan öncekilerden bir farkı yoktu :)senin nasıl geçti?
şu sınavıda açıklasalar artık kurtulsak ya
Valla yoğun gectı, yoruldum
Dun dısarı cıktım, arkadaşıma gıttım. Onun dışında 3 gündür evdeydım
Buralardayım... Deli oldum açıklamıyorlar sinirleniyorum forumlara dalıp zıtlaşıp sinirimi çıkarcak birilerini aramaya başladım sanki benim gidişat pek iyi değil kuzum :) hala face i mi açmadım biri kpssyle ilgili soru soracak diye. Tahammül edemiyorum bazen bu soruya nedenide okudun da noldu diyen kişilerCatlak_kemmik nerdesin :))
bizde elazığdaydık dedemlerde sadece dün gezebildik akrabaları bugünde evimdeyim çok şükür :)
Buralardayım... Deli oldum açıklamıyorlar sinirleniyorum forumlara dalıp zıtlaşıp sinirimi çıkarcak birilerini aramaya başladım sanki benim gidişat pek iyi değil kuzum :) hala face i mi açmadım biri kpssyle ilgili soru soracak diye. Tahammül edemiyorum bazen bu soruya nedenide okudun da noldu diyen kişiler
İlk defa bi sınava bu kadar çalıştım bu kadar umut doluyum. Beklemek hoşuma gitmedi o yüzden :)) Mesela açılan konularda bana ters bi düşünce var normal zamanda bişi yazmam yazasım tutuyor bu günlerde kiblenmezsem iyiAma zaten bayramda acıklamazlardı kı, nıye kendını harap ettın bosuna:)
Niye zıtlasıyorsun, hangı konuda yanı?
Senın ılıskın nasıl gıdıyor, devam mı
İlk defa bi sınava bu kadar çalıştım bu kadar umut doluyum. Beklemek hoşuma gitmedi o yüzden :)) Mesela açılan konularda bana ters bi düşünce var normal zamanda bişi yazmam yazasım tutuyor bu günlerde kiblenmezsem iyi
güzel gidiyor ilişkimciddileşti şubatta nişan düşünüyorduk. Nişandan sonra askere gidecekti ama okulda ki arkadaşlarından şubatta askere gidenler okul kapandıktan 2 gün sonra askere gitmişler bu biraz sorun bizim için sonracıma yaza nikah düşünüyorduk o askere giderse para yeteri kadar biriktiremeyeceğiz bende henüz işe başlamadım ve hiç çeyizim yok maddi sıkıntı çekeriz dedim ikna ettim erteledik bi süre için hayırlısı. Annesiyle tanıştım güzel gidiyor herşey şuan tek sorun kilom :) herballife alıp deniyce m
Onun dışında iş başvurusunda bulunacaktım ama ben müşteri yüzü görmek istemiyorum tahammül edemem sanırım fabrika da çalışmak istiyorum bugün yarın haber gelecek inş
Sen nasılsın asıl :)
Sevindim adına :) kpss yi atlatalım bu seferde kilo için savaşırızHayırlısı olsun :)
Benim ılıskım de güzel gıdıyor. 2 ay önce aıleler tanıştı. Bız de bu yıl bıtmeden bır seyler yapabılırız bakalım :))
Benım de kılo problemim var. Ramazandan önce baya kılo vermıstım, ama ramazanda gerı aldım. Sımdı tekrar vermem sart
İnşallah yaSevindim adına :) kpss yi atlatalım bu seferde kilo için savaşırız
Bişi diyim mi çeyiz almayı düşünmüyorum benİnşallah ya
Bakalım hayırlı bır ıs sahıbı olabılecek mıyız?
Çünkü, bızım de paraya ıhtıyacımız var ve çeyiz yok(
Bişi diyim mi çeyiz almayı düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?