hakkımızda hayırlısı olsun canım benim nasibimizde ne var göreceğiz elinizden geleni yaptınız artık gerisi Allaha kalmış :)
Matematik bi kismi cok kolaydı geri kalani cok zordu/fazla vakit gerektiriyordu
Türkçede de sozel mantık haric kolaydi
tarih cografya kolaydi bence. Vatandaslik hakkinda bisey diyemem calismamistim bir iki soru yapabildim
Daha onceden baslasaymisim calismaya dedim cunku bilgim yetmedi ama ramazan hocanin anlattigi her seye iyice calisabilseydim yapabilirdim... ramazan hocanın anlatimi sayesinde yaptim yapabildiklerimi
bu kadar konusuyorum ama kac net bekliyosun derseniz 60anca olur galiba(( cok bosum var kac soru isaretledim bilmiyorum ama 70i bulmamistir...
canlarım herkesin durumu aynı çok zordu dediler kimse yapamamış moralinizi bozmayın sakın hakkınızda hayırlısı olsun ya
kızma canım daha belli değil alacağın puan hadi her şeyden geçtim diyelim düşük aldın dünyanın sonu değil ya bir daha hazırlanırsın sınava bu sefer sene başından rahat rahat hazırlanırsın temel atmış oldun diye düşün millet kaç kere girip kazanamıyor yinede pes etmiyorlar hayırlısı olsun bu olmadı seneye olur inşallah son 3 ay kala sınava hazırlanmak olmuyo yani bir ucu kaçınca toparlanamıyorsun
yeni geldim eve ve berbattı :))) süre yetmedi kodlamayı bile yapamıyordum az kalsın tarih coğrafya basitti anayasayı göremedim süre yetmedi türkçe zaman alıcıydı falan filan benimde 70 net ya gelir ya gelmez
kurtulduğum için sevindim anladım ki benim en büyük sorunum süre lisansta daha bilinçli olacağım tarihten umutsuzdum diye çalışmadım ama pişman oldum(( ders seçmemem gerekiyormuş ve benim bu yıl hemen başlamam lazım seneye bırakırsam halim duman
Aynen ben de kurtulduğuma sevındım :)
Canım eğer yapabılırsen, bırkac gün dınlendıkten sonra ufak ufak basla
Hatta ben şöyle dusunuyorum. Bır dersı tam anlamıyla kavrayabılmek ıcın zamana yayarak calısmak gerekıyoe. Cunku, ancak o zaman bılgıler daha ıyı kavranabılıyor
canım artık zaman bol hepsini kavrayacak süre çok ben inanıyorum bundan sonra daha iyi olacak ya tam anlamıyla hazırlanıp bir sınava girmedim hiç hayatım boyunca
hoşbuldukkk.. herşeyden elimi ayağımı çekeyim dedim sınav bitesiye kadar. bugün de siteye ilk girişim ama soğudum sanki. bi tuhaf geldi gözüme. bu arada nasılsın neler yaptın?Hoşgeldin sen nerelerdesin
hoşbuldukkk.. herşeyden elimi ayağımı çekeyim dedim sınav bitesiye kadar. bugün de siteye ilk girişim ama soğudum sanki. bi tuhaf geldi gözüme. bu arada nasılsın neler yaptın?
bilmem kiSıte degıstı ya, belkı ondandır :))
Valla bıldıgon gıbı
Sınava grdım cıktım. Bakalım sonuc ne olacak
Senın nasılsj
bilmem kisınav sonuçları açıklanasıya kadar hissizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?