Benimki 75
çok iyi canım benim eylülde başlayanlar bile bu puanı alamıyor sen de bildiğime göre geç başlamıştın kısa sürede 75 alıyorsan sene başından beri çalışırsan uçar puanın azimde var sende çünkü sakın pes etme yine dene bu sefer tam anlamıyla hazırlanalım o zaman eminim hepimizde atanacağız :)
Bızımkı (hayatıyaşamak ıle ben) 2016ya kaldı
canım benimkide 2016 ya kaldı ve o zamanda mezun oluyorum lisans düzeyinde gircem
94 alan bence en az 1 yılını vermiştir bu sınava biz geç başladık işte bizim sınıfta eylülde başlayıp yazında tekrar hızlandrışmış kursa gelenler vardı düşün kış boyunca bütün konuları bitiriyorsun yazında baştan alıyorsun tekrar amaçlı ee böyle biriyle sınava son 3 ay kala başlayan biri bir olurmu hiç 90 almazsa ayıp öyle birisi :) ben böyle düşündüm böyle baktım olaya 2016 da uzun uzun zaman var önümüzde son yılda yoğunlaşırsak eğer yine düşük alırsak o zaman derim bir sorun var yani
canım benimkide 2016 ya kaldı ve o zamanda mezun oluyorum lisans düzeyinde gircem
94 alan bence en az 1 yılını vermiştir bu sınava biz geç başladık işte bizim sınıfta eylülde başlayıp yazında tekrar hızlandrışmış kursa gelenler vardı düşün kış boyunca bütün konuları bitiriyorsun yazında baştan alıyorsun tekrar amaçlı ee böyle biriyle sınava son 3 ay kala başlayan biri bir olurmu hiç 90 almazsa ayıp öyle birisi :) ben böyle düşündüm böyle baktım olaya 2016 da uzun uzun zaman var önümüzde son yılda yoğunlaşırsak eğer yine düşük alırsak o zaman derim bir sorun var yani
Haklısın canım
Ama 2016ya hem hazırlanmaya usenıyorum, hem de süre çok uzun geliyor
uzun değil zaman dediğin ne ki hemen geçip gidiyor bir bakıyorsun sınavdasın
sa kızlar.. DGS hazırlanacak olan varmı aramızda. ben dün başladım. inşALLAH bırakmam
Hoşgeldin kpss fatıhı :))
Sen daha once de yazmıştın, hatta 1. Sayfadakı tabloya eklemiştım senı
Neyse, ınsallah dgs calısmayı bırakmazsın, bırakma da zaten
@
haklisin.calismadim. Suan baslafim. İki gundur baslafim. Umarim birakmamsen aliscakmisin
iyi çok şükür. rabbim emek verip ihtiyaçları olanlara da nasip etsinBen şu an dgs île ılgılı bir plan yapmadım, ama bakalım.
Belki ılerleyen zamanlarda yaparım.
Memurluk nasıl gidiyor?
iyi çok şükür. rabbim emek verip ihtiyaçları olanlara da nasip etsin
Selam kızlar. Ben de faktöryele geçtim. Bu akşam şenol hocadan dinleyip soru çözmeye başlıcam bakalım. Şimdilik fena değil. İşte zaman buldukça çalışmaya çalışıyorum ama günde 2-3 saat anca oluyo. Bakalım nasıl olcak.
İnşallah canım ya. Bi tane de hoca buldum kendime, yeni atandı arkadaşım. Müsayit oldukça anlamadığım soruları çözüyoruz beraber. duruma göre konu da anlatıyo, püf noktalarını da söylüyo sağolsun. İnşallah olur çıktık bi alamete
Kızlar bende aranıza katıldım... Dgs & Kpss hedefimmm destekleyelim birbirimizi
Biz sınavdan çıktık bıle :))
2014 konusuydu ya bu. Ama destek lazımsa, doğru yerdesin o ayro tabi.
Hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?