2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Bızımkı (hayatıyaşamak ıle ben) 2016ya kaldı

Bızımkı (hayatıyaşamak ıle ben) 2016ya kaldı

canım benimkide 2016 ya kaldı ve o zamanda mezun oluyorum lisans düzeyinde gircem
94 alan bence en az 1 yılını vermiştir bu sınava biz geç başladık işte bizim sınıfta eylülde başlayıp yazında tekrar hızlandrışmış kursa gelenler vardı düşün kış boyunca bütün konuları bitiriyorsun yazında baştan alıyorsun tekrar amaçlı ee böyle biriyle sınava son 3 ay kala başlayan biri bir olurmu hiç 90 almazsa ayıp öyle birisi :) ben böyle düşündüm böyle baktım olaya 2016 da uzun uzun zaman var önümüzde son yılda yoğunlaşırsak eğer yine düşük alırsak o zaman derim bir sorun var yani

Haklısın canım
Ama 2016ya hem hazırlanmaya usenıyorum, hem de süre çok uzun geliyor

Bır de o dedıgın kısıler kac aldı, merak ettım?

sa kızlar.. DGS hazırlanacak olan varmı aramızda. ben dün başladım. inşALLAH bırakmam

sa kızlar.. DGS hazırlanacak olan varmı aramızda. ben dün başladım. inşALLAH bırakmam

Hoşgeldin kpss fatıhı :))
Sen daha once de yazmıştın, hatta 1. Sayfadakı tabloya eklemiştım senı
Neyse, ınsallah dgs calısmayı bırakmazsın, bırakma da zaten

@
Hoşgeldin kpss fatıhı :))
Sen daha once de yazmıştın, hatta 1. Sayfadakı tabloya eklemiştım senı
Neyse, ınsallah dgs calısmayı bırakmazsın, bırakma da zaten

haklisin.calismadim. Suan baslafim. İki gundur baslafim. Umarim birakmam sen aliscakmisin

Selam kızlar. Ben de faktöryele geçtim. Bu akşam şenol hocadan dinleyip soru çözmeye başlıcam bakalım. Şimdilik fena değil. İşte zaman buldukça çalışmaya çalışıyorum ama günde 2-3 saat anca oluyo. Bakalım nasıl olcak.

Selam canım
Bence 2-3 saat çalışmakla ıyı yapıyorsun
Sıkılmıyorsundır en azından
Epeyce vakit var sınava, Inşallah sonuna kadar götürürsun :)

İnşallah canım ya. Bi tane de hoca buldum kendime, yeni atandı arkadaşım. Müsayit oldukça anlamadığım soruları çözüyoruz beraber. duruma göre konu da anlatıyo, püf noktalarını da söylüyo sağolsun. İnşallah olur çıktık bi alamete

Sanslısın, çok ıyı olmuş :) sorularını çözdürecek bir arkadaş bulman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…