• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

asinazcım pc daha yapılmadı geç cevap veriyorum kusura bakma bazen beni çileden çıkartıyor ya okulum başladı benim okula git gel çok yoruluyorummmmmmmm bıktım öğrencilikten ama daha 2 yılım var :(((( bayramdan sonra tekrar başlayacağım kpss ye ufaktan benim seneye halletmem lazım bu işi :((

Aynen ben de oyleyım :KK53:
benim kafam çok karışık :( grupları takip ediyorum. mesela akım eşleştirmelerinden ziya paşayı işaretledim ama doğru mu bilmiyorum. sonra birde şey vardı mecelleyi kim yazdı mı ole bişi. sonuçlar cuma günü açıklanacakmış ya da 8 ekim diyorlar açıklansada test çözmeye devam etsem sonuca göre :KK14:

asinazcım pc daha yapılmadı geç cevap veriyorum kusura bakma bazen beni çileden çıkartıyor ya okulum başladı benim okula git gel çok yoruluyorummmmmmmm bıktım öğrencilikten ama daha 2 yılım var :KK43:((( bayramdan sonra tekrar başlayacağım kpss ye ufaktan benim seneye halletmem lazım bu işi :KK43:(

Önemli değil canım.
Bılgısayarın duzelınce bol bol gırersın :)
Merak etme seneye ınsallah halledersın sen

benim kafam çok karışık :KK43: grupları takip ediyorum. mesela akım eşleştirmelerinden ziya paşayı işaretledim ama doğru mu bilmiyorum. sonra birde şey vardı mecelleyi kim yazdı mı ole bişi. sonuçlar cuma günü açıklanacakmış ya da 8 ekim diyorlar açıklansada test çözmeye devam etsem sonuca göre :KK14:

Ben unuttum, sen de onlısanstan mı gırmıstın?
Çünkü, Mecelle sorusunu hatırlayamadım ben

Mrb kızlar sınav nasldı. Önlisnstan girdm mat. 4Tane yaptm. :( tarihe de 2ay çlştm vasat...

sizide iyi bayramlar kızlar :) her saat başı osym nin sitesine giriyorum bi ümit açıklanır diye :( asıl puan açıklandıktan sonra zor kısım başlıyor. herkes soracak kaç puan aldın diye . ya kötü alırsam :KK61:

Back