- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Matematik temeli oluşturma hobim var, tek uğraşım bu =DBaşla canım,en ıyısını yaparsın En azından bir uğraşın olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matematik temeli oluşturma hobim var, tek uğraşım bu =DBaşla canım,en ıyısını yaparsın En azından bir uğraşın olur.
asinazcım geçmiş doğum günün kutlu olsun
ben bu haftaki kampa katılmadım
bu arada mail gelmiş ama ramazan hocanınkini yollamamışlar ramazan hoca 16 eylül gibi evveliyata yüklenecek hepsi demişti ama baktım göremedim. ben sana mailimi versem ordan bana gönderebilirsen cok sevinirim
Matematik temeli oluşturma hobim var, tek uğraşım bu =D
Başladım çalışmaya bakalım. Antrenmanlarla matematik 1 den. Şimdiden hayırlı olsun
İnşallah hayorlı olur..Kızımdan arda kalan zamanlarda şansımı denicem artık :)
Cok az kaldi
Yok canım ya ben en başından temelden başlıyorum. Çook ara verdim bu sefer en başından adım adım gitmem lazım. Gerekirse 2 sene sonra girebilirim, acelem yok zaten bebeğim küçük daha =)
Ben çalışmayı bıraktım artık netlerim istediğim gibi olmadı ama Allah büyük. Sınavda bildiğimiz yerlerden çıkar ve doğru yaparız inşallah
canlarım pc ye virüs girmiş siteye gelsem bile bir şeye bakamıyordum sizi çok özledim pc halen düzelmiş değil gelemezsem eğer asinaz hayatıyaşamak ve sınava girecek diğer arkadaşlara başarılar Allah yardımcımız olsun :)
Amin canım, Allahım senin de yardımcın olsun
Ben de seni özledim valla, merak ettim niye gelmiyorsun dıye :)
ya aklım hep sizdeydi sınav bitse de muhabbeti kesmeyelim ya
sınava hiç hazır değilim hiç artık arsızlığa vurdum
Kesmeyız merak etme :)
Ben de hıc hazır degılım
Stresım büyük ölçüde azaldı, yarın sabah ne olur bılmıyorum
Bır de hala ders calısıyorum