2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Bu Arada siz hangi yayınevlerinin sorularını çözüyorsunuz?
Ben yargının lisans 41 denemesini almistim onu çözüyorum her ders icin ayri bölümlere ayrılmış, yani deneme deneme degil de ders ders ayirmislar duzen olarak iyi guzel de bazi soruları cok sacma geliyor bana bazıları da yanlismis gibi. Fem ve ihtiyaç daha iyi sanki

Bazen ben de sınav sonucu benı üzecek diye düşünüyorum
Canımızı sıkmayalım, boşver

canım ben en alt basamağındayım çökmüşüm bak sen kalkmışsın ayağa pes etmezsen o merdivenleri çıkacaksın sonunda da başaracaksın

Ihtıyac guzel gercekten. Hatta ben yargı ve Datadan daha cok begendım.

Aynen canım, 15 günde çok sey yapılır.
Tabiî değerlendırebılen ıcın..
ben şuanda iyice çökmüş durumdayım öğretmenlik kontenjanları açıklanmış felsefe grubunun adı bile yok sosyolog alımlarıda pek yok moralim berbat

canım ben en alt basamağındayım çökmüşüm bak sen kalkmışsın ayağa pes etmezsen o merdivenleri çıkacaksın sonunda da başaracaksın
Öyle deme canım sen en alt basamakta olamazsın kendine haksızlık ediyorsun ayağa kalk bak nasıl ilerleyeceksin

Bölümün sosyolojimiydi? Bence bilgisayar işletmenligi sertifikası da al bir kurstan, Böylece vkhi ya da işletmen olarak atanabilirsin bildiğim kadarıyla

evet sosyoloji canım vkhi ne hiç bilmiyorum

ben şuanda iyice çökmüş durumdayım öğretmenlik kontenjanları açıklanmış felsefe grubunun adı bile yok sosyolog alımlarıda pek yok moralim berbat

Ülkemizin egıtım sıstemı çok yanlış. Ogretmen alımları da buna dahıl. Devlet, öğretmen atamak yerıne ücretli öğretmen arıyor.
Sınır bozucu yanı.

Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun.
Ayrıca, hayatıyasamak ın dedıgı gıbı kalk sılkelen :)

canım kalktım çabalayacağım sonuna kadar
kızlar umudunu kaybetme filmini öneriyorum size mutlaka izleyin

KIzlar merhaba Bende kpss ye hazırlanıyorum.Size bişey sormak istedim.Sizca bu konferans yararlı olurmu?
Katılcak varmı aranızda? Ben tarih konularını daha bitirmedim.Bu konferansla olur mu acaba cevaplaınızı bekliyorum.Çok kararsız kaldım çünkü

hoşgeldin siluett
ben kesinlikle faydalı olacağına inanıyorum Ramazan hocaya da mesaj atmıştım o da mutlaka katılın demişti, yani parası için böyle dediğini sanmıyorum parada gözü olan bi hoca olsa o videoları o zahmetle ücretsiz çekip yayınlamazdı. Demek ki gerçekten faydalı olacak
Hem iki günde tarihi baştan sonra tekrar etmek büyük nimet, kendimiz yapamayız ben de hala bitiremedim konuları artık boğulacak gibi hissediyorum ama düşünsene iki günde baştan sona tekrar etmiş olacağız hocalar ile birlikte ve belki de sınavda çıkacak bir soruyu bu konferanstan hatırlayarak yapacağız belli mi olur

sagopam, vhki veri hazırlama kontrol işletmeni yani meb'de belediyede iskide vs bilgisayar girdi çıktılarını takip ediyorsun bildiğim kadrıyla

Merhaba siluett, hoşgeldin
Bence kamp yararlı olur. En azından Öyle umut edıyorum :)

Aslında ben de tarıh konularını bıtırmedım. Yalnız değilsin yanı

Aynen canım haklısın.
Hangımız tarıhı 2 günde bastan sona calısabılır kı?
Yaralı olacak olacak, hıssedıyorum :))

Tek temennim yarın ve pazar gunu boynumun ve başımın agrımaması.

Doğru söylüyosunuz kızlaar çok teşekkür ederim bende karar verdim katılmaya :)
Bir soru bir sorudur :)

Bugün yine bunlarla uğraştım ve Osmanlı Devletini bitirdim :) Ama tabi ki kültür ve medeniyet de çok çok önemli, onlar yok bu şablonlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…