- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
Ben bugün şöyle bir şey yaptım inşallah hepimiz için faydalı olur. Çok uğraştım düşündüğüm kadar basit değilmiş hatta bunu yapacağım diye ne test çözebildim ne başka konu çalışabildim tüm gün bununla uğraştım. Ama kafamızda bir şablon oluşmasının çok çok önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden hayıflanmıyorum. Birazdan yatmadan önce vatandaşlık çalışacağım günü böyle kurtarırım artık.Sağol canım.
Aynen dedıgın gıbı ya! Ne ayrıntılı şeyler var.
Ben tarih yüzünden acaba pes mi etsem diye düşünüyorum bazen
çooooooook güzel olmuş emeğine sağlık ya mükemmel olmuş :)Evet :)
Tarihin pusulası kitabına göre hazırladım
Ben bugün şöyle bir şey yaptım inşallah hepimiz için faydalı olur. Çok uğraştım düşündüğüm kadar basit değilmiş hatta bunu yapacağım diye ne test çözebildim ne başka konu çalışabildim tüm gün bununla uğraştım. Ama kafamızda bir şablon oluşmasının çok çok önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden hayıflanmıyorum. Birazdan yatmadan önce vatandaşlık çalışacağım günü böyle kurtarırım artık.
İnşallah devamını da getirmek istiyorum çünkü böyle biraz daha sadeleşmiş oldu hoşuma gitti. Devam ettikçe buraya da eklerim isterseniz, ya da üzerinde sitemin adresi var (çok yorulduğum için reklamımı da yapayım bari dedim:) ) oraya da ekleyeceğim inşallah oradan da bakabilirsiniz.
Saolun kızlar işinize yarayacaksa tepe tepe kullanın :) bugün de devam etmek istedim ama gözlerim yoruldu belki akşama yine yaparım yaptıkça eklerim buraya da o zaman :)
Saolun kızlar işinize yarayacaksa tepe tepe kullanın :) bugün de devam etmek istedim ama gözlerim yoruldu belki akşama yine yaparım yaptıkça eklerim buraya da o zaman :)
Sen nasıl oldun bu arada canım
Dün her yerim kasılmıştı kardeşime biraz masaj yaptırınca rahatladım anca.aklıma sen geldin sen de çok zorlama kendini sınav gelip geçiyor ama sağlığa ömür boyu ihtiyacımız olacak. Ben genelde aynı pozisyonda uzun süre kalamiyorum sürekli yer değiştiriyorum (belki de bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyorum) Dün uzun süre bilgisayar başında kalınca farkettim de Çok uzun süre aynı şekilde kalınca oluyor bu ağrılar ve kasılmalar Sürekli hareket etmek lâzım, en azından 5-10 dakikada bir
Sen nasıl oldun bu arada canım
Dün her yerim kasılmıştı kardeşime biraz masaj yaptırınca rahatladım anca.aklıma sen geldin sen de çok zorlama kendini sınav gelip geçiyor ama sağlığa ömür boyu ihtiyacımız olacak. Ben genelde aynı pozisyonda uzun süre kalamiyorum sürekli yer değiştiriyorum (belki de bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyorum) Dün uzun süre bilgisayar başında kalınca farkettim de Çok uzun süre aynı şekilde kalınca oluyor bu ağrılar ve kasılmalar Sürekli hareket etmek lâzım, en azından 5-10 dakikada bir
ben sanırım en alt basamaktayım :)Deneyeceğim :)
ben sanırım en alt basamaktayım :)
Öyle söylemeüzdün beni sımdı
Dershane devam etmiyor mu?
Bu arada, dün tarıhten vıdeo seyredıp 105 soru cozmustum. Baska bır şey yapamadım. Bu sabah ılk defa bır deneme yaptım. 55 netim varnetten hesaplama motoruna yazdım, 74 puan çıkardı. Ne kadar güvenilir bılemıyorum.
Su an ıyı durumda oldugum tek ders coğrafya. Onun dısındakıler kötü. Hele tarıh cok kötü. 10 soru bile cozmemısımdır. Hepsı boş.
Ihtıyacın denemesıydı yaptıgım deneme. Çok ılgınc soruları vardı.
canım ayağaımdan dolayı gidemiyorum dershaneye 55 net o kadar puan getirir doğrudur canım benimde tarih berbat ve lisans için 2 yıl çalışsam ancak toparlayabilirim
Ayağın ıyılesmedı mı?
Galiba senın umudun kırıldı, önümüzdeki yıla erteledın
Sence ben son 15 günde netlerimi artırabılır mıyım kı?
iyileşmedi canım kanıyor sürekli
ben 3.sınıfa geçtim ya umudum kırıldı evet lisans kpss ye kaldı artık umudum
tabiki arttırırsın canım coğrafyada iyiysen daha ona bakma şu iki hafta yanlışının çok çıktığı derse yoğunlaş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?