• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Bunları yaparken de öğrenmişsındır. Değil mi :)

Bugün yine bunlarla uğraştım ve Osmanlı Devletini bitirdim :) Ama tabi ki kültür ve medeniyet de çok çok önemli, onlar yok bu şablonlarda.

OsmanliGerilemeJ.jpg

osmanliDagilmaJ.jpg

XX.yyOsmanl%C4%B1J.jpg

Bugün sevgılım yurt dışından geldı :)
Ben de bugünü tatil ılan ettim kendime.
Hem beynime, hem de boynuma ıyı geldı bu tatıl. Su an sırtım agrımıyor :)

Bır de hafta sonuna enerjı toplamam gerekıyordu. Iyı oldu dınlenmek.

Bugün sevgılım yurt dışından geldı :)
Ben de bugünü tatil ılan ettim kendime.
Hem beynime, hem de boynuma ıyı geldı bu tatıl. Su an sırtım agrımıyor :)

Bır de hafta sonuna enerjı toplamam gerekıyordu. Iyı oldu dınlenmek.
sevdiceğin yurtdışında mı :(
iyi yapmışsın canım sınav öncesi moral olur toplarsın kendini stresin azaılır :)

sevdiceğin yurtdışında mı :KK43:
iyi yapmışsın canım sınav öncesi moral olur toplarsın kendini stresin azaılır :)

Her zaman orda degıl aslında. Ama bu aralar çok sık gıdıyor. 15 gün burda, 1 ay orda :(
Zor oluyor
Kasım ayında Allah kısmet ederse bır seyler yapacagız, galiba :))

Evet, bugün dışarı cıkmakla ıyı yaptım gercekten
Sen nasılsın

Her zaman orda degıl aslında. Ama bu aralar çok sık gıdıyor. 15 gün burda, 1 ay orda :KK43:
Zor oluyor
Kasım ayında Allah kısmet ederse bır seyler yapacagız, galiba :))

Evet, bugün dışarı cıkmakla ıyı yaptım gercekten
Sen nasılsın

ciddimi çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim :)
ben berbatım ya her zamanki gibi :)

'Durmadan devam ettiğin sürece,
ne kadar yavaş gittiğin önemli değildir.'

Konfüçyus
durmayın kızlar yavaş gitmeniz az net yapmanız size bir şey kaybettirmez ama durur pes ederseniz kaybedersiniz

ayyy bugünde böyle uyandım hadi hayırlısı :))))))))))

Harika sozmus canım
Su an tarih kampındayım
Salen aklıma geldın :)
Senınle de paylasıcam ogrendıklerımı

Ama hayatıyasamak la tanısamadık :(

'Durmadan devam ettiğin sürece,
ne kadar yavaş gittiğin önemli değildir.'

Konfüçyus
durmayın kızlar yavaş gitmeniz az net yapmanız size bir şey kaybettirmez ama durur pes ederseniz kaybedersiniz

ayyy bugünde böyle uyandım hadi hayırlısı :))))))))))

Canim o gün sana mesaj attım ya hani çok kalmadım nette aksam çıktım internetten sen de artık girmezsin diye düşündüm.internet paketim olmadigi İçin haftasonu da giremedim .Napalım kısmet değilmiş ama Kampı cok beğendim iyi ki katılmışım not da tuttum ama arapsaci gibi yani bi daha baksam anlar mıyım bilmiyorum:) . Bazıları ses kaydı alıyordu cok mantıklı aslında keşke internette paylassalar da biz de alsak

Canim o gün sana mesaj attım ya hani çok kalmadım nette aksam çıktım internetten sen de artık girmezsin diye düşündüm.internet paketim olmadigi İçin haftasonu da giremedim .Napalım kısmet değilmiş ama Kampı cok beğendim iyi ki katılmışım not da tuttum ama arapsaci gibi yani bi daha baksam anlar mıyım bilmiyorum:) . Bazıları ses kaydı alıyordu cok mantıklı aslında keşke internette paylassalar da biz de alsak

Benim de Internet paketım yoktu
Okulun bahçesinde bedava WIFI buldum :)))
O ara hemen sana yazdım
Evet, ben de ıyı kı katılmısım, senın sayende haberim oldu, Allah razı olsun senden
Aynen ben de not tuttum, yarın baktığımda anlar mıyım Bılmem :)

Bır de 2 kıza nerden gelıyorsun diye sordum. Niyetim senınle tanısmaktı. Üsküdar deseler hemen konuya gırecektım :)

Bu arada haftaya da kamp varmış. Katılmayı düşünüyorum ama bakalım

Bugün ben bır de ağrı kesici bulmaya calıstım. Başım feci agrıyordu. Belki sana da sormusumdur bılmeyerek :)

Çok yorgunum
Hala yorgunluğumu atamadım
Bugün tarih dışında başka bir ders çalışmayı düşünüyorum

Her denemeden sonra depresyona giriyorum artık.netler yükselmiyor bir türlü.ben gerizekal mıyım diye düşünmeye başladım yapan nasıl yapıyor arkadaş ya ben daha ne yapayım neden olmuyor çıldıracağım
yüksek yapanlara helal olsun saygı duyuyorum benim kafam o kadar basmıyor demek ki zaten zaman da kalmadı sınavda da 70li bişeyler alıp oturur ağlarım artık off

Back