Asinaz ggeçmiş olsun canim. Sagopam gibi ben de yanık olayını yasadim bir caydanlik üzerime dokuldu tam da üniversiteyi kazandığım yaz. Hala izleri var ama tam eklemlere denk gelmesine ragmen Allaha şükür kalıcı bir sorun olmadı izler dışında.
İnşallah çabuk iyileşir elin
çalışmanı sıkıştır ama kendini cok da strese sokma sakin kalmaya çalış ki çalıştıkların aklinda kalsın ben öyle yapmaya çalışıyorum kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. Bu kodlama hic bana göre değil malesef kodlayinca sanki daha da karisiyorlar gibi geliyor sürekli tekrar edip aklimda tutmaya çalışıyorum.
Vatandaşlığa başladım. Tarih bitti sayılır ama bastaki konulari unuttum simdi debaşa aldim yeniden ama bu sefer video izlemiyorum. Bugün kendimi deneme yaptim 72 puan cikti 2 puan arttirmisim cok şükür tarihten ilk defa 10 net yaptım ama yetmiyor malesef daha fazla yapmalıyım. Türkçede çok yanlışım çıkıyor. Matematikte yanlışım yok ama hep dikkatsizlikten sonuca ulasamayip bos bırakıyorum sonrdan çözümünü inceleyince zaten bulmuş olduğumu ama bulamadim sanıp isaretlemedigimi farkediyorum bu sinir bozucu.
ben en büyük sorunum dikkatsizlik. Bunu bir sekilde asmam lazım soruları hep bu yuzden kaybediyorum soruyu anlamadan isaretliyorum ya da dikkatle okumama ragmen yanlış anliyorum.
dikkat, konsantrasyon arttirici biseyler var mi bildiginiz? Icecek,yiyecek,egzersiz ya da taktik olarak?
Asinaz ggeçmiş olsun canim. Sagopam gibi ben de yanık olayını yasadim bir caydanlik üzerime dokuldu tam da üniversiteyi kazandığım yaz. Hala izleri var ama tam eklemlere denk gelmesine ragmen Allaha şükür kalıcı bir sorun olmadı izler dışında.
İnşallah çabuk iyileşir elin
çalışmanı sıkıştır ama kendini cok da strese sokma sakin kalmaya çalış ki çalıştıkların aklinda kalsın ben öyle yapmaya çalışıyorum kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. Bu kodlama hic bana göre değil malesef kodlayinca sanki daha da karisiyorlar gibi geliyor sürekli tekrar edip aklimda tutmaya çalışıyorum.
Vatandaşlığa başladım. Tarih bitti sayılır ama bastaki konulari unuttum simdi debaşa aldim yeniden ama bu sefer video izlemiyorum. Bugün kendimi deneme yaptim 72 puan cikti 2 puan arttirmisim cok şükür tarihten ilk defa 10 net yaptım ama yetmiyor malesef daha fazla yapmalıyım. Türkçede çok yanlışım çıkıyor. Matematikte yanlışım yok ama hep dikkatsizlikten sonuca ulasamayip bos bırakıyorum sonrdan çözümünü inceleyince zaten bulmuş olduğumu ama bulamadim sanıp isaretlemedigimi farkediyorum bu sinir bozucu.
ben en büyük sorunum dikkatsizlik. Bunu bir sekilde asmam lazım soruları hep bu yuzden kaybediyorum soruyu anlamadan isaretliyorum ya da dikkatle okumama ragmen yanlış anliyorum.
dikkat, konsantrasyon arttirici biseyler var mi bildiginiz? Icecek,yiyecek,egzersiz ya da taktik olarak?
Evet canim aslinda son iki gundur biraz daha sakinim ve bunu korumaya çalışıyorum. Yok paragraflardan ziyade dilbilgisi vs yani dikkat edilecek noktalari gozden kaçırıyorum sonradan bakinca "tabi ya" diyorum. Simdiye kadar cok deneme cozdum bir gun cozmesem diger gun cozerim genelde ama bunu asamadim bir türlü. Kaygiyi biraz daha azaltmam gerekiyor galiba bunun için dediğin gibi, teşekkür ederim canım önerilerin içincanım dikkatsizlikten ziyade sanki heyecan kaygı streste var sende kaygıyı azaltsan bence çooooook yüksek puan alırsın sınav anında soruya odaklan aklında başka hiçbir şey olmasın hayal kurma düşünme bir şey türkçe de özellikle çok önemli bu mevzu paragrafın başında iyi ama ortalara doğru akla başka şeyler giriyor okuyorsun ama bir şey anlamıyorsun tekrar başa dönüyorsun bu seferde zamanın gidiyor bu sorunu çok deneme çözerek aşman lazım paragrafta yanlış yapıyorsan sebebi budur bence
Hosbuldum canim İnşallah hepimizin netleri yukselir en yuksek puanimizi da sinavda aliriz :)Hoşgeldin canım.
Sagol, elım su toplamış ama acımıyor.
Netlerım yükseldı yazınca sevındım :))
Maşallah, daha ıyı olsun.
Dedıgın gıbı çalışmayı sıklastırmak gerek.
Sabahları aç karnına ceviz yemek beyni guclendırır derler. Duymussundur belkı. Mesela, su da var. Sınava girmeden önce "kakule çekirdeği" çiğnemek ıyıymıs.
Ben çok onceden denıyorum, ama sen tadını begenmezsın belki :)
Bir de, ben bu ara çayıma karanfil atıyorum, ıyı geliyor. Belkı de psikolojiktır ama olsun. :)
Evet canim aslinda son iki gundur biraz daha sakinim ve bunu korumaya çalışıyorum. Yok paragraflardan ziyade dilbilgisi vs yani dikkat edilecek noktalari gozden kaçırıyorum sonradan bakinca "tabi ya" diyorum. Simdiye kadar cok deneme cozdum bir gun cozmesem diger gun cozerim genelde ama bunu asamadim bir türlü. Kaygiyi biraz daha azaltmam gerekiyor galiba bunun için dediğin gibi, teşekkür ederim canım önerilerin için
Aynen canım bildiğim şeyi yapamadığımı görünce şevkim kırılıyor. Kaygı çok tehlikeli gerçekten belki de bu yüzden normalde aldığım puandan düşük alıyorum hep gerçek sınavda. Bunu mutlaka aşmak zorundayız başarının önündeki en büyük engel bu sanırımdil biligisiyse yanlış yaptığın konulara sınavdan önce bir kere daha bak canım varsa testlerle pekiştir kaygı çok kötü bütün emekleri yok eder bununla baş edebilmemiz lazım yani millet bilgi eksikliğinden yapamazken biz kaygıdan kaybedersek çok kötü olur
Aynen canım bildiğim şeyi yapamadığımı görünce şevkim kırılıyor. Kaygı çok tehlikeli gerçekten belki de bu yüzden normalde aldığım puandan düşük alıyorum hep gerçek sınavda. Bunu mutlaka aşmak zorundayız başarının önündeki en büyük engel bu sanırım
rica ederim canım benimde tesadüfen karşıma çıktı çok hoşuma gitti beylikler falan filmini izleyince akılda daha kalıcı oluyor :)Bu arada sagopam, film onerin için cook Teşekkürler izleyeceğim inşallah
Çok haklısın :)
Ramazan hoca da ikinci Dünya Savaşı ile ilgili birkaç film önerimişti Onları da ben yazayım belki izlemek istersin. Bu filmleri işte bu konuları görüp bilip de izlemeniz lazım öyle daha çok keyif alırsınız demişti :
- Er Ryan'ı kurtarmak
- Piyanist
- Kapıdaki Düşman
- Pearl Harbor
Hosbuldum canim İnşallah hepimizin netleri yukselir en yuksek puanimizi da sinavda aliriz :)
kakule çekirdeğini ilk defa duydum nerden alınır işe yaradı mi sende?
karanfil fikri hosuma gitti bence zihni açar cok saol Canım, sabahları ceviz yemeyi de deneyebilirim aslinda kuru üzüm yemek de Iyi diye duymuştum şimdi hatirladim sabahlari ac karna 7-10 tane ya da aksam mıydı hatirlayamadim simdi :))
Dün yaptıgım;
100den fazla tarıh
Ve 100den fazla coğrafya çözmek oldu
çok iyi canım aynen böyle devam ben resmen bıraktım gibi bir şey 1 soru bile çözmüyorum
Asinaz bence de cok iyi sakın tempoyu düşürmesagopam bir iki soru bile çözsen kârdır aslında eline bi alsan kitabi devamı gelir ben de artık cok yoruldum useniyorum ama bazen kendimi zorlayip alıyorum kitabi ve bir iki sayfa da olsa ilerlemis oluyorsun pes etme umutsuzluğa düşme az kaldı çalışmayı bırakma lütfen
osymye de insaf ya bu tarih ne kapsamli dersmis böyle. Tekrar ederken bile icinde kayboluyorun. Konular dallanip budaklaniyor alt konular alip basini gidiyor resmen. O devletler padişahlar antlasmalar savaslar maddeler vs ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?