• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Parmağım kabardı bıraz, su toplamış gıbı ama ıcınde su yok. :)
Ya gece elım hep bardagın ıcındeydı. Çok kötü oluyor yanık.

en iyi ben bilirim küçükken bir çaydanlık çayı ayaklarıma dökmüşüm ya yürümeyi unutuyormuşum hatırlıyorum halen daha izleri geçmemiş çok kötü :(

ya canım böyle çok kalıcı olur gerçekten keşke baştan bende böyle çalışsaydım tarih hiç olmazsa biraz eğlenceli olurdu bende bugün 1299 kuruluş diye bir film izledim çok güzeldi ya osmanlının kuruluş zamanını anlatıyor izlmenizi öneririm

Ben de senın gıbıyım.
Ben de böyle kodlama yapmaya yeni başladım. Keşke daha fazla zaman olsaydı :(

Film kac dk sürüyor canım?

Küçük not kağıtlarıma bakarken aklıma geldi.

Coğrafya kodlama:

Volkanik ovalar:

Verka

V
olkanik ovalar => Erzurum, Kayseri (develi)

Güncel bılgı:

2014 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye" odulu kazanan Türk yönetmen Nuri Bilge Ceylan'dır.

Dün yaptığım; cografyadan sadece 65 soru cozmek ve tarih kodlaması yapmak ve tarıh çalışmak oldu.

Niye fazla çalışamıyorum? :KK43:

Dün yaptığım; cografyadan sadece 65 soru cozmek ve tarih kodlaması yapmak ve tarıh çalışmak oldu.

Niye fazla çalışamıyorum? :KK43:

canım biraz daha zorlasan kendini artık son günlerdeyiz biraz daha fazka çalışmak gerekiyor şartlandır kendini bugün şu kadar derse çalışmazsam uyumayacağım vs burada yazalım hangi derse çalışacağımızı sonra gelelim rapor verelim

canım biraz daha zorlasan kendini artık son günlerdeyiz biraz daha fazka çalışmak gerekiyor şartlandır kendini bugün şu kadar derse çalışmazsam uyumayacağım vs burada yazalım hangi derse çalışacağımızı sonra gelelim rapor verelim

Aynen daha fazla çalışmak gerekıyor. Dun boynum ve başım cok agrıdı. Her zaman bır bahane çıkıyor. :)

Ama dur bakalım, bugün daha fazlasını yapacağım ınsallah

Back