• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

matematikten matematiğin kara kutusunu çözüyorum ösym nin yaptığı ilk sınavdan son sınava kadar çıkmış sorular var ama diğerlerinden çıkmış sorular çözmüyorum canım tarihten konu çalışmam lazım full ama diğerlerinden çözebilirim olur başlayalalım :)

matematikten matematiğin kara kutusunu çözüyorum ösym nin yaptığı ilk sınavdan son sınava kadar çıkmış sorular var ama diğerlerinden çıkmış sorular çözmüyorum canım tarihten konu çalışmam lazım full ama diğerlerinden çözebilirim olur başlayalalım :)

Matematiğin kara kutusunu ılk defa duydum. :))
Elinde kıtabı mı var, ınternetten mı cozuyorsun?

Bugün ne yapıyorsun?

canım bizim kursun rehber hocası haftalık program hazırlıyordu tabi ben tarihten falan geri olduğum için pek uyamadım o programa şimdide yeni bir program yapmış her güne bir ders koymuş baştan geldiğin konuya kadar bir günde sadece o derse çalışcaksın atıyorum 1.üniteyi iyi biliyorsan konu yerine soru çözüyorsun 4.üniteden eksiklerin varsa biraz konu+azcıkta soru 7.üniteyi hiç bilmiyorsan sadece konu çalışcaksın böyle bir program bende onu uygulayayım diyorum hem tarihten biraz olsun ilerlemiş olurum hemde diğer konularıda tekrar etmiş olurum bugün türkçeyle başlayacağım

İhtiyaç yayınları Sen Sor Ben Söyleyeyim pdf kitapçığına mutlaka göz atın kızlar. Çevrimiçi, indirme yapmadan bakabileceğiniz linkini veriyorum:
https://dl......................../u/2449466/ders notları/Htyc2012SenSorTarih.pdf

Sen sor ben söyleyeyim coğrafya kitabı da var pdf olarak ama bunu indirmeniz gerekiyor:
http://turbobit.net/download/free/f7qxi9gbqsen

Soru cevap şeklinde akılda kalıcı ve detaylarda boğulmadan öğreten bir kitap, zaten zamanımız da kısıtlı olduğu için bu şekilde çalışmak motivasyonumuzu da korur diye düşünüyorum

canım ya ben bu kitaptan çalışıyordum çokta kalıcı oldu ama son konular neden yok nüfusa kadar öyle hayal kırıklığı yaşadım boşluğa düştüm :KK48::KK48: gerisini nerden bulabilirim acaba ya

Cok ıyı programmıs, ınsallah verımlı olur senin ıcın.
Yapamadıgın soru olursa buraya yuklersın ıstersen, beraber kafa yorarız.

canım bizim kursun rehber hocası haftalık program hazırlıyordu tabi ben tarihten falan geri olduğum için pek uyamadım o programa şimdide yeni bir program yapmış her güne bir ders koymuş baştan geldiğin konuya kadar bir günde sadece o derse çalışcaksın atıyorum 1.üniteyi iyi biliyorsan konu yerine soru çözüyorsun 4.üniteden eksiklerin varsa biraz konu+azcıkta soru 7.üniteyi hiç bilmiyorsan sadece konu çalışcaksın böyle bir program bende onu uygulayayım diyorum hem tarihten biraz olsun ilerlemiş olurum hemde diğer konularıda tekrar etmiş olurum bugün türkçeyle başlayacağım

Cok ıyı programmıs, ınsallah verımlı olur senin ıcın.
Yapamadıgın soru olursa buraya yuklersın ıstersen, beraber kafa yorarız.

tamam canım olur inşallah ya verimli olsun artık ama ne zaman ders çalışmaya kalksam bir yerim ağrıyor şimdide kolum çok kötü ya :KK48: galiba vücudum da tepki veriyor

Güncel bılgı:

Ukrayna'da yaşanan ıc karışıklıklardan dolayı, Ukrayna başbakanı Viktor Yanukoviç Rusya'ya kaçtı.

Yerine Alexander Turçinov geçti.

***Aynı zamamda, Kırım Rusya'ya bağlandı.***

Back