• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Ben bu yontemı denedım canım. Iyı oluyor gerçekten.

dilsiz1-1024x459.jpg

T%C3%BCrkiye-Dilsiz-Haritas%C4%B1-3.jpg

bu iki boş haritanın çıktısını alıp, 1.sini şehir yerlerini ezberlemek için 2.sini de tarım, sanayi, dağlar, platolar vs yerlerini ezberlemek için kullanabiliriz. Birincisinin çıktısını aldıktan sonra üzerine şehirleri yazmayalım bence, üzeri hep boş olsun biz şehir yerlerini aklımızda tutalım, baktıkça nerenin hangi şehir olduğu kendiliğinden canlansın beynimizde :) Alttakinden bir kaç tane çıktı alalım bazılarına dağlar bazılarına yer altı kaynakları vs yazmak için, ya da bir tane çıktı alıp biz kopya çekerek başka kağıtlara çoğaltalım. Ben şimdi bunların çıktısını almaya gidiyorum bence kesinlikle faydası olacak. Tavsiye ederim :KK66:

Dun yaptıgım:

Sadece 10-15 turkce çözmek oldu.

Hem mısafırımız var, hem de hastalıktan dolayı galıba şevkım kırıldı. :(

ya canım konu farketmiyor hepsinden aynı soru kaçırınca sinirlerim bozuluyor matematikten korkuyordum o bile oldu bu tarih çıktı başıma şimdide :(

Güncel bılgı:

2011 yılında Japonya'da Tsunami meydana gelmişti, bılıyorsunuz. Bu Tsunami sonrası Japonya'daki "Fukuşima" nükleer santrali patladı. Bu patlama, nükleer santrale sahip diğer ulkelerı tedırgın ettı. Ve Almanya, bır karar alarak nukleer santrallerını 2022 ye kadar kapattı.

Güncel bılgı:

2014 AB dönem başkanlığını;

1 Ocak'ta Yunanistan. => 1 Temmuz'da İtalya

2014 AB si Ocak'ta Yunanistan île başlamış, Italya ıle devam etmiş. :))

Son düzenleme:
Kızlar, tarıh konuları ıle ılgılı "ılk'lerı" yazmaya karar verdim. Hatta sımdı basladım.

İsterseniz sızınle de paylasırım.

Back