Insallah, netlerin yükselir canım. Gonlunu ferah tutmaya çalış.
Ben madenlere dıkkat etmemıstım. Ya da etmısımdır ama unuttum :)
Bayadır tekrar yapmıyorum cografyadan. Vıdeolar eskı oldugundan olabılır. Kıtabın Yeni baskı mıydı?
Google dan arastırabılırız mesela. Hangı maden?
Ben madenlere dıkkat etmemıstım. Ya da etmısımdır ama unuttum :)
Bayadır tekrar yapmıyorum cografyadan. Vıdeolar eskı oldugundan olabılır. Kıtabın Yeni baskı mıydı?
Google dan arastırabılırız mesela. Hangı maden?
haklısın cnm inşallah konu çalışmaları işe yarar da biraz yükselir netler...
Kemal Arslan coğrafya hocası mı? Nasıl çalışıyorsun videoları var mı yoksa notlarını mı okuyorsun?
AsiNaz denemeler depresyona sokuyor beni ya resmen o yüzden bir sürü deneme aldım her gün yapmaya çalışıcam birer birer de olsa netlerimin arttığını görmek istiyorum inşallah artar yoksa bu durumda hiç bir yere yerleşemem...
Ayıca Levent hocanın videoları bitmek üzere ama ben bugün bi değişiklik yapıp elimdeki konu anlatımı kitaptan takip ederek videoları dinlemeye başladım. Madenlerdeyim, hocanın dedikleri ile, daha doğrusu haritadaki yerler ile kitaptakiler pek tutmuyor kitap mı hatalı hocanın dersleri mi eski olduğu için böyle bilemedim, Haritada demir çıkarılan yerler mesela bir kaç tanesi tutuyor ama bazıları farklı. Eski olduğu için olabilir mi acaba ? Tam da bitiyordu konular daha fazla izleyemedim kafam karıştı çünkü :S