• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

kızlar 60 soru sorulması beni korkuttu bu yıl zor olucak gibi gözüküyo :18:

sınav giriş belgeleri açıklandı kızlaaar !!!

izmir karşıyaka da olcak inş. çalışmayı da bıraktım korku saldı hayırlısı artık:ssz:

Evet, sınav zor olacak dıyorlar. Napalım, basa gelen cekılır. Sınav yerlerı de acıklanmıs ama daha bakmadım.

Bende bursa zubeyde hanimda giricem nasipse 80 den 60a duamesi de bence kotu daha zor olacak

kızlar türkçeyi fullesem matematikten de 3,5 net yapsam istediğim yer olur herhalde diye umuyorum inşallah kolay geçer çok korkuyorum ben gün geçtikçe :31:

Ben moda tasarim ya ben artik kitab yuzu gormwk istemiyorum sinavdan sonra cok aglicam pisman olcam ama cok sıkıldım

bende valla hiç adam gibi çalışasım gelmiyoo ve çok korkuyorum :( bi haftadan az kaldı şurda sıkalım dişimizi :18:

Kızlar, ben olmazsa seneye dıyorum:27:
Napayım, hayatın sonu degıl ya.
Cok streslıyım de, o cumleyle bastırmaya calısıyorum kendımı:37::37:

Kızlar, ben olmazsa seneye dıyorum:27:
Napayım, hayatın sonu degıl ya.
Cok streslıyım de, o cumleyle bastırmaya calısıyorum kendımı:37::37:

Neden bilmiyorum ama sana güveniyorum bence sen çok çoook iyi bi puan yapıcaksın hiiiiiççç streeesss yapmaaa:16::16::16:

bana gelince malum aöf ikinci sınıfı bu sene bitirdim ve sınav sonrası memleket ramazan derken malum hiç çalışamadım o yüzden artık beklentim yok dolayısıyla hayal kırıklıgımda olmaz sanırım :)))

Neden bilmiyorum ama sana güveniyorum bence sen çok çoook iyi bi puan yapıcaksın hiiiiiççç streeesss yapmaaa:16::16::16:

bana gelince malum aöf ikinci sınıfı bu sene bitirdim ve sınav sonrası memleket ramazan derken malum hiç çalışamadım o yüzden artık beklentim yok dolayısıyla hayal kırıklıgımda olmaz sanırım :)))

Guzel dusuncen ıcın tesekkur ederim arkadaşım.
Rabbım sana da en guzelını, en hayırlısını nasip etsin.

Back