• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Birkaç gündür verimli ders çalışamadım. Dün ve önceki gün evde değildim. Bugün de temizlik yaptım, sildim süpürdüm.:52::52:
Başım da çok ağrıdı, hala da ağrıyor hafiften. Hiç çalışamadım desem yeridir, az bir matematik çözdüm.

Dün hiç ders çalışmadım.
Bugün de başım ağrıyor, napıcam bilmiyorum.:18:

bu sayfaya uğrayan hiç olmamış
kk da her halde dgs ve kpss ye girecek yok galiba

dgs ve kpss ön lisans başvuru tarihleri ne zaman bayanlar

bu arada doğu yaptım ta 1 aylık olduk gerçektende zor geti hamilelik ders çalışamadım yeni başlayacağım rabbim iin verirse bebkten fırsat oldukça çalışacağım tabi engeller olacak inşallah üstesinden gelebilirim rabbim kolay kılsın ne diyyeyim

dgs ve kpss ön lisans başvuru tarihleri ne zaman bayanlar

bu arada doğu yaptım ta 1 aylık olduk gerçektende zor geti hamilelik ders çalışamadım yeni başlayacağım rabbim iin verirse bebkten fırsat oldukça çalışacağım tabi engeller olacak inşallah üstesinden gelebilirim rabbim kolay kılsın ne diyyeyim

Allah kolaylık versin, analı babalı büyüsün inşallah. :)
Daha baya zaman var başvurulara, acele etmeyin. :)

Dün güzel ders çalışmıştım, matematik çözmüştüm.
Bugün işe gittiğim için çalışamadım, hafta sonu da işe gideceğim. Dolayısıyla ders çalışamayacağım. :43:
Pazartesi günü topiğimi düzenlerim inşallah. Mesela coğrafya tablosu eklemem lazım. Soru çözümlerimi de eklemem lazım. İlk sayfaya bakınca Aralık'tan beri hiç soru çözmemiş gibi duruyorum. :53::53:

Bir de bugün terapiye gittim. Doktorum acilen bir hobi edinmemi söyledi.
Yoksa kafayı yiyebilirim. :52::52:

Dün güzel ders çalışmıştım, matematik çözmüştüm.
Bugün işe gittiğim için çalışamadım, hafta sonu da işe gideceğim. Dolayısıyla ders çalışamayacağım. :43:
Pazartesi günü topiğimi düzenlerim inşallah. Mesela coğrafya tablosu eklemem lazım. Soru çözümlerimi de eklemem lazım. İlk sayfaya bakınca Aralık'tan beri hiç soru çözmemiş gibi duruyorum. :53::53:

Bir de bugün terapiye gittim. Doktorum acilen bir hobi edinmemi söyledi.
Yoksa kafayı yiyebilirim. :52::52:

hayat zor geliyor bazen .....başarı iyi gelecektir...yoğunluğun içinde birde hobi....allah kolaylık versin..... günümüzde yaşamak zor tek isteğimiz kmseye muhtaç olmadan yaşamak çoçuklarımızı yaşamak çok mu şey istiyorum acaba ........sonra olmayınca emek verip önüne engel çıkınca kocaman hayal kırıklığı...kadere bağlanmak istemiyorum imkansızlığı meteryaliste olmak istemiyorum....karmaşıklık içinde galiba bazı şeyleri tam idrak edememektendir....
sadece sen değilsin yani..anlamadım hayatı gitti......ne yaşamdan anladım ne okuduklarımdan... ağzıma çalınan bir damla balın hep bedeli oldu....

vay ne dertliymişim haberim yokkkkmuşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
hayat zor geliyor bazen .....başarı iyi gelecektir...yoğunluğun içinde birde hobi....allah kolaylık versin..... günümüzde yaşamak zor tek isteğimiz kmseye muhtaç olmadan yaşamak çoçuklarımızı yaşamak çok mu şey istiyorum acaba ........sonra olmayınca emek verip önüne engel çıkınca kocaman hayal kırıklığı...kadere bağlanmak istemiyorum imkansızlığı meteryaliste olmak istemiyorum....karmaşıklık içinde galiba bazı şeyleri tam idrak edememektendir....
sadece sen değilsin yani..anlamadım hayatı gitti......ne yaşamdan anladım ne okuduklarımdan... ağzıma çalınan bir damla balın hep bedeli oldu....

vay ne dertliymişim haberim yokkkkmuşşşşşşşşşş

Evet, sende de var bazı şeyler :))
Anlat, rahatlarsın.
Bu arada, yaşam zor demişsin. Haklısın. Zor yaşamların içinde hobiye bile yer yok galiba.:19::19:

bende yeni başladım çalışmaya evden çoçuklardan fırsat bldukça çlışıyorum
sözcüke anlam bitirdim elimdeki tüm kitaplardan bol test çözdüm bu gün ev işi var dolap içleri temizlenecek 3 aydır bakmıyorum aradığımı bulamıyorum yarın inşallah mat temel kavramları çalışacağım sonra 1 hafta boyunca konu le ilgili test çözeceğim

topiğin aktif olmaması nedeni dgs ye girecekler okuyorlar ve dgsye hazırlığa haziran finallerinden sonra başlayacaklar

Merhaba hanımlar.
Bende dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsız kalmış durumdayım.
Yapabilir miyim diye aklımı kurcalıyor açıkcası.
Vakit kaybı olsun istemiyorum benim için.
Sizler nasıl karar verdiniz?

Merhaba hanımlar.
Bende dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsız kalmış durumdayım.
Yapabilir miyim diye aklımı kurcalıyor açıkcası.
Vakit kaybı olsun istemiyorum benim için.
Sizler nasıl karar verdiniz?

Merhaba, hoşgeldin kandil. :16:
Ben 2010 mezunuyum. Mezun olduğumdan beri dgs hep aklımdaydı. 3 defa sınava girdim, ama bir şey yapamadım. :1:
Kendime güvenmediğim içindir belki de.
Neyse işte, kendimi hep eksik hissediyorum. Olmak istediğim yerde değilim. Bu da beni her yıl dgs'ye girmeye zorluyor. :30:

Back