Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dgs ve kpss ön lisans başvuru tarihleri ne zaman bayanlar
bu arada doğu yaptım ta 1 aylık olduk gerçektende zor geti hamilelik ders çalışamadım yeni başlayacağım rabbim iin verirse bebkten fırsat oldukça çalışacağım tabi engeller olacak inşallah üstesinden gelebilirim rabbim kolay kılsın ne diyyeyim
Dün güzel ders çalışmıştım, matematik çözmüştüm.
Bugün işe gittiğim için çalışamadım, hafta sonu da işe gideceğim. Dolayısıyla ders çalışamayacağım.
Pazartesi günü topiğimi düzenlerim inşallah. Mesela coğrafya tablosu eklemem lazım. Soru çözümlerimi de eklemem lazım. İlk sayfaya bakınca Aralık'tan beri hiç soru çözmemiş gibi duruyorum.
Bir de bugün terapiye gittim. Doktorum acilen bir hobi edinmemi söyledi.
Yoksa kafayı yiyebilirim.
hayat zor geliyor bazen .....başarı iyi gelecektir...yoğunluğun içinde birde hobi....allah kolaylık versin..... günümüzde yaşamak zor tek isteğimiz kmseye muhtaç olmadan yaşamak çoçuklarımızı yaşamak çok mu şey istiyorum acaba ........sonra olmayınca emek verip önüne engel çıkınca kocaman hayal kırıklığı...kadere bağlanmak istemiyorum imkansızlığı meteryaliste olmak istemiyorum....karmaşıklık içinde galiba bazı şeyleri tam idrak edememektendir....
sadece sen değilsin yani..anlamadım hayatı gitti......ne yaşamdan anladım ne okuduklarımdan... ağzıma çalınan bir damla balın hep bedeli oldu....
vay ne dertliymişim haberim yokkkkmuşşşşşşşşşş
topiğin aktif olmaması nedeni dgs ye girecekler okuyorlar ve dgsye hazırlığa haziran finallerinden sonra başlayacaklar
Merhaba hanımlar.
Bende dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsız kalmış durumdayım.
Yapabilir miyim diye aklımı kurcalıyor açıkcası.
Vakit kaybı olsun istemiyorum benim için.
Sizler nasıl karar verdiniz?