merhaba ben üniversitede okuyorum fakat okulum uzayacağı için ortaöğretim kpssye girip önümüzdeki yıl atamnmak istiyorum hem çalışmak hem okumak istiyorum çünkü zaten önümzdeki yıl 3 dersten ötürü okulum uzayacak..çok fazla boş günüm olacağı için üniversite mezunu olmamış olacağım için de hem ortaöğretim kpss hem de lisans kpss ye girsem ve ikisinden de iyi bir puan alsam fakat ortaöğretim kpss puanımla atansam bir sonraki yıl da okulum bitince lisans kpss puanımı kullanıp tekrar tercih yapabilir miyim? şunu da belirteyim ben mühendislik okuyorum yani bizim atamalarımız zaten iki yılda bir oluyor..bu yıl lisans kpss puanı benim için önemli olacak yani.
merhaba ben üniversitede okuyorum fakat okulum uzayacağı için ortaöğretim kpssye girip önümüzdeki yıl atamnmak istiyorum hem çalışmak hem okumak istiyorum çünkü zaten önümzdeki yıl 3 dersten ötürü okulum uzayacak..çok fazla boş günüm olacağı için üniversite mezunu olmamış olacağım için de hem ortaöğretim kpss hem de lisans kpss ye girsem ve ikisinden de iyi bir puan alsam fakat ortaöğretim kpss puanımla atansam bir sonraki yıl da okulum bitince lisans kpss puanımı kullanıp tekrar tercih yapabilir miyim? şunu da belirteyim ben mühendislik okuyorum yani bizim atamalarımız zaten iki yılda bir oluyor..bu yıl lisans kpss puanı benim için önemli olacak yani.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim.
Nasıl gidiyor çalışmalar.
Dgs ye hazırlananlar için soruyorum netleriniz kaç oldu acaba bu tasarının en son tg denemesine katılan var mı ?
Bugün Kadıköy'den Data Soru Bankası ve Yargı Coğrafya soru bankası aldım. Data çok hoşuma gitti. Diğerini ek soru kitabım olsun diye aldım. Ama şöyle bir şey var ki, internette fiyatlar daha düşük.
İnternetten mi alsaydım acep, ama iş işten geçti
şurdan giriyim burdan atanırım gibi bi durum yok malesef. kpss puanları 2 yıl geçerli. senin okulda 3 yıl uzayacakmış bu durumda lisanstan girmen bi işe yaramaz. o yüzden ortaöğretimden girersin.atanırsan hem çalışır hem okursun okulun bitincede tekrar girersin kpss ye kendi bölümünden atanmaya çalışırsın
şurdan giriyim burdan atanırım gibi bi durum yok malesef. kpss puanları 2 yıl geçerli. senin okulda 3 yıl uzayacakmış bu durumda lisanstan girmen bi işe yaramaz. o yüzden ortaöğretimden girersin.atanırsan hem çalışır hem okursun okulun bitincede tekrar girersin kpss ye kendi bölümünden atanmaya çalışırsın
Evet kuzum intten almak daha karlı . Bende datanın tarih konu anlatımını aldım sevgilimde bana alınca aynı yayınevinden 2 kitabım var birini takas bölümüne konu açtım ama pek sanmıyorum dikkat çekeceğini
Konu olarak
TARİH: 1. Dünya savaşı
COĞRAFYA: Türkiyenin ekonomik coğrafyası
ANAYASA:yasama
TÜRKÇE : noktalama işaretleri
Matematik sıkıntığğğ
yani bu yıl alacağım puanı seneye mezun olduğumda kullanabilirim değil mi?
Canım ben takas etmeyi çok isterdim, (Tarih kitabına kesinlikle ihtiyacım var.) ama biliyorsundur benim doğru düzgün kaynağım yok.
Tam olarak nasıl bir kitapla takas etmek istiyorsun?
Kuzum bahsettiğim kitap şu . Tek kaynaktan çalışıp soru bankalarını farklı yayınlardan çözmeyi düşünüyorum o yüzden de soru bankasıyla takas etmek isterim. Daha sayfasını bile açmadım :)Eki Görüntüle 964476
Maaşallah, matematikte nasılsın?
Belki başka bir arkadaş seninle takas etmek isteyebilir. Kimse çıkmazsa da ben talip olurum.
Hem o zamana kadar da soru bankamı bitirmiş olurum. (En azından kendimi mecbur hissederim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?