b seçeneğinin cevapları için mi yanlış demiş kitap?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
b seçeneğinin cevapları için mi yanlış demiş kitap?
B ve c şıkları yanlışmış
Hadi bakalım inş çok imreniyorum sana hem ders hem iş hem matematikk
Kızlar kolay gelsin ugrayıp iyi calısmalar dileyim dedim
Bugün coğrafyadan 100 soru çözdüm.
Giderek çoğalıyor soru çözümlerim, çok iyi oluyor benim için.
Gerçi bugünkü konum sıkıcı geldi bana ama ne yapalım, çözeceğiz başka yolu yok.
............
Sen nerelerdesin?
Hayırdır, niye ağlıyorsun?
Ben bildiğin salağım.
Doğru düzgün çalışmıyorum derslere matematik düşünmek beni daha kötü yapıyor. Derslerede düzenli çalışmadığım için hem unutmaya başladım hemde konularımı bitiremedim bi türlü. Dershanede ki hızlandırılmış kursları araştırmam lazım. Yaz geliyo acil zayıflamam lazım geçen sene baya zayıftım small medium kıyafetleri doldurdum . Bu yaza kadar zayıflamazsam bir tane giyecek kıyafetim yok. Yeni kıyafet alamam daha geçen sene yeniledim dolabımı çok kötü hissediyorum kendimi asinaz
Ama niye öyle diyorsun? Kilo sorunu hepimizde var. İnan benim hiç doğru düzgün kıyafetim yok.
Matematik konusuna gelince ön yargılarını silip atman lazım. Soru çözenlerin senden benden bir farkı yok ki. Yapamıyorum dediğin için ve bunu sürekli kendine tekrarladığın için yapmıyorsun bence. Lütfen bahaneleri görme artık. Zihnin aana bahane yaratmaya çalıştıkça sen onun üzerine git.
Yarın derhal başlıyorsun derslere :))
Gözümü korkuttular.matematikte mantık soruları yoğunluktaymış. 2012 sınav sorularına baktın mı