• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

B ve c şıkları yanlışmış

Canım kusura bakma, mutfakta işim vardı. Hemen yazamadım. Soruyu bilmediğinden değil, dikkatsizlikten yanlış yapmışsın.
b şıkkında, iki tane 10 seçmişsin :) Oysa ki, sayıları farklı seçmen gerekiyordu.
c şıkkında da, 24 ve 1'i seçip çarparsan olur galiba.

Dün akşam 45 coğrafya çözdüm. 4 yanlışım, 1 boşum var. :52::52:
Yanlış hesaplamadıysam 39 net oluyor.
Aslında bu akşam da soru çözmeyi planlıyordum ama işte yoruldum, başım ağrıyor.
Üstelik yorulacak hiçbir şey de yapmamıştım. Galiba sıkıldım satış aktivitelerinde çalışmaktan. :(
Kendime itiraf etmeye korkuyorum.
Mutsuzum:(

1 haftadır anksiyete ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum. :5::5:
Galiba birkaç gündür de kk'ya girmedim. :27:
Bu süre zarfında farklı şeylere odaklanayım diye hep coğrafya çözdüm. Az önce de fiziki coğrafyanın tekrarını yaptım.
Off off, nedense çok bunaldım.

Bugün 40 coğrafya, 10 geometri çözdüm.
Yarın coğrafya-iklim konusunu tekrar edip bol soru çözmeyi hedefliyorum.
Bakalım yapabilecek miyim?:52::52:

Sinemaya gittim bugün. Aslında kalitesiz buldum filmi. Ama ortam değiştirmek iyi geldi.

Kızlar kolay gelsin ugrayıp iyi calısmalar dileyim dedim :ssz:

84 coğrafya çözerek kendi rekorumu kırmış oldum. :52::52:
Yarın yeni konuma geçiyorum. Bu aralar çok stresliyim. Kütüphanemi düzelttim bugün, bitirmem gereken kitapları görünce iyice stres yaptım.:18:

Bugün coğrafyadan nüfus konusuna çalıştım. Toplamda 112 soru çözmüşüm, hem eski konulardan hem de yeni konudan.
Bu arada, bugün sipariş ettiğim kitaplar geldi. Eskilerle beraber baya çözmem gereken kitap var.

$vvv.jpg

Bugün coğrafyadan 100 soru çözdüm. :1::1:
Giderek çoğalıyor soru çözümlerim, çok iyi oluyor benim için.
Gerçi bugünkü konum sıkıcı geldi bana ama ne yapalım, çözeceğiz başka yolu yok.

Bugün coğrafyadan nüfus konusu ile ilgili 45 soru çözdüm.
Aynı zamanda matematik tekrarına başladım.
Mutfakta o kadar çok oyalandım ki, yine bu kadar çalışmış olmam iyi bir şey.
Yemek yap, bulaşık yıka, lahana yıka. :52::52:

Sen nerelerdesin?
Hayırdır, niye ağlıyorsun?:16:

Ben bildiğin salağım.
Doğru düzgün çalışmıyorum derslere matematik düşünmek beni daha kötü yapıyor. Derslerede düzenli çalışmadığım için hem unutmaya başladım hemde konularımı bitiremedim bi türlü. Dershanede ki hızlandırılmış kursları araştırmam lazım. Yaz geliyo acil zayıflamam lazım geçen sene baya zayıftım small medium kıyafetleri doldurdum . Bu yaza kadar zayıflamazsam bir tane giyecek kıyafetim yok. Yeni kıyafet alamam daha geçen sene yeniledim dolabımı çok kötü hissediyorum kendimi asinaz :5::5::5:

Ben bildiğin salağım.
Doğru düzgün çalışmıyorum derslere matematik düşünmek beni daha kötü yapıyor. Derslerede düzenli çalışmadığım için hem unutmaya başladım hemde konularımı bitiremedim bi türlü. Dershanede ki hızlandırılmış kursları araştırmam lazım. Yaz geliyo acil zayıflamam lazım geçen sene baya zayıftım small medium kıyafetleri doldurdum . Bu yaza kadar zayıflamazsam bir tane giyecek kıyafetim yok. Yeni kıyafet alamam daha geçen sene yeniledim dolabımı çok kötü hissediyorum kendimi asinaz :5::5::5:

Ama niye öyle diyorsun? Kilo sorunu hepimizde var. İnan benim hiç doğru düzgün kıyafetim yok. :43:
Matematik konusuna gelince ön yargılarını silip atman lazım. Soru çözenlerin senden benden bir farkı yok ki. Yapamıyorum dediğin için ve bunu sürekli kendine tekrarladığın için yapmıyorsun bence. Lütfen bahaneleri görme artık. Zihnin aana bahane yaratmaya çalıştıkça sen onun üzerine git.
Yarın derhal başlıyorsun derslere :))

Ama niye öyle diyorsun? Kilo sorunu hepimizde var. İnan benim hiç doğru düzgün kıyafetim yok. :43:
Matematik konusuna gelince ön yargılarını silip atman lazım. Soru çözenlerin senden benden bir farkı yok ki. Yapamıyorum dediğin için ve bunu sürekli kendine tekrarladığın için yapmıyorsun bence. Lütfen bahaneleri görme artık. Zihnin aana bahane yaratmaya çalıştıkça sen onun üzerine git.
Yarın derhal başlıyorsun derslere :))

Gözümü korkuttular.matematikte mantık soruları yoğunluktaymış. 2012 sınav sorularına baktın mı

Back