Çalışmalar nasıl gidiyor bu arada?
Allah'a şükür, iyi gitmeye çalışıyor. Son zamanlarda hep başım ağrıyor. Bu durum canımı sıksa da mümkün mertebe kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Bugün yaptığım şeyi anlatayım size :)
Belki fikir olur, siz de yaparsınız. En son "türkiye'nin fiziki coğrafyası" konusuna çalıştım. Aklıma bir fikir geldi. Onu da bu akşam uygulayayım dedim. Bir A4 kağıdını 16 küçük parçaya ayırdım. Her bir kağıda, çalışırken not aldığım soruları yazdım, arkalarına da cevaplarını. Cevapları iç kısmına gelecek şekilde hepsini 3,4 defa katladım. 50 den fazla soru ve cevap elde etmiş oldum. :)
Onları kavanoz gibi bir şeyin içine koyup, her gün bir tane çekeceğim. Bakalım, ezberleyebilecek miyim?
ne gibi sorular mesela?
hergün çektiğin soruyu burayada yaz. bende bilmeye çalışayım. bitirdim o konuyu. yarın yeni konuya başlayacağım coğrafyadan. hergün 1 dersten 1 konu bitiriyorum. 1 gün ara verip diğer gün tekrar ediyorum. bian önce soru çözmeye başlayıp ağırlığı matematiğe vermeliyim. mattan ne kadar çözsem kâr.:26:
bu arada mat yapmak avantaj mı dezavantaj mı bilemedim. bazıları sözele yüklen diyor. bazıları mat fazla yapan yok ekstra puan daha iyi diyor bilemedim
bugün yaptıklarımı yazayım.
Türkçeden 30 soru çözdüm
Tarih kültür ve edebiyat konusu bitti cuma günü tekrar yapacağım
matla uğraşıyorum şimdide.çarpanlara ayırma konusundayım
aklıma takıldı.ön lisanslarda standart sapma olayı vardı değil mi? diyelim ki (GK-GY için) ön lisanstan 80 net yapanla,lisans 80 net yapan arasında puan olarak bi fark vardır sanırım:26:
Bence iyi bir program yapmışsın. Şu an ben de senin gibiyim. Hem konu çalıştığım, hem de elimde yeterli kaynağım olmadığı için bol soru çözemiyorum.
Sabah çektiğim soruyu yazıyorum:
Akdeniz'deki platolar? Bunu ben bildim,bakalım sen bilebilecek misin?
Şimdi de senin için bir tane çekiyorum. :))
Volkanik ovalar nelerdir? (Bilemedim bunu, başka şeyle karıştırdım)
Bugün "coğrafi konum" tekrarı ve "iklim" konusuna da bir giriş yaptım. Tabii soru çözemiyorum.
Acilen uyumam lazım, kendimi yorgun hissediyorum. Yarın da işe gideceğim. :18::18:
Akdenizde ki platoları söylüyorum şeyyy ııııı taşeli tekke şıklarda görsem hatırlarım yaaa
Volkanik ovalardaa. Erzurum kars ığdır niğde karacadağ başkaaaa kayseriiii başkaaaaa:26::26::26:
Oyy kuzum yaa :26: nerde çalışıyodun?
Kızlar merhaba yeni bi soruyla tekrar sizinleyim :)
Benim geçiş yapabildiğim bölümler sözel. Ben hiç sayısal çözmemeli miyim yani? Çözsem sözel bölüme bi katkısı olur mu puan olarak? Dgs ile ilgili soruyorum canlarım bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?