Merhaba canım, hoşgeldin.
Bildiğim kadarıyla sayısalı da çözmen senin yararına olur. Puan olarak bilemiyorum ama...
hoşbuldumm :) Çok az bi puan katkısı oluyormuş canım öğrendim az önce
rabbim izin verirse doğumuma az kaldı doğumdan sonra kendimi topladıktan sonra aranıza katılacağım inşallah güzel bir sonç alırsınız
bu yıl yoğun geçecek anlaşılan
4 gündür işteyim, ders çalışamadım. Doğru düzgün dinlenemedim tabii.
çatlak kemmik nerelerdesin?
4 gündür işteyim, ders çalışamadım. Doğru düzgün dinlenemedim tabii.
çatlak kemmik nerelerdesin?
çatlak kemik neredesin yazını forum takipte gördüm damladım hemen :)
azıcık geçmişe bakiimde yorum yazcem dur
Özledim seni :)) merak ettim.
buralardayım kuzum. sevgilim geldi hatta gidecek az kaldı. derse çok yoğunlaşamıyorum. bu kk da ki sorunları sevgilime yıkıyorumşöyle ki aldatılma konularını okuyup ortada bişi yokken aldatacak gözüyle bakmaya başladım sonuçta erkek ne kadar güvenebilirim ki. ayrıca hızlı ilerliyoruz daha şimdiden evlilik planları var. korkutuyor bu kadar hızlı gitmek. o yüzden her söylediği şeyin altında bişi arar oldum normal değilim ben ya valla
moralim bozuk şu sıralar. sevgilim hariç kimse kpss konusunda ciddiye almıyo beni. annem başladı iş muhabbeti açmaya. hatta buldu bile 2,5 ay sonrasınaalt tarafı 1 sene evde oturup,inş sınavı kazanıp atanıcam neden bu kadar yük oldum anlamıyorum
Öyle düşünme canım ya. Aldatan kendi aldanır, bu benim lafım
Sen karşındakine güven, sahip çık. O değerini bilmezse kendisi bilir.
şimdiye kadar bi soru işareti olmadı kafamda ama bakalımsen ne alemdesin
Evet, oluyor öyle. Bana da 2 yerden iş teklifi geldi ama reddettim.Haftada 3 gün çalışıyorum zaten. Harçlık çıkarmak için.
Sen de buna benzer bir şey yaparsan belki rahatlarsın benim gibi. Ben rahatladım çünkü :))
Yorgun ve kimi zaman umutsuz :18:
Bir de erkek arkadaşım yurt dışına uçuyor yarın. Daha 10 gün olmuştu geleli, tekrar gidiyor.
tatlım bende part çalışıyordum senin gibi kipa da. 3 gün çalışıyordum ama stress çok fazla bir sürü denetim oluyo. o kadar harap ediyorsun kendini temizlik yapıyorsun ceolar 2 dk da tüm mağazaya bakıp gidiyolar. ama müdür kafasız olunca çile çekiyosun. çok bunalmıştım evde oturayım ders çalışayım dedim. 23 yaşıma az kaldı şurda artık bi baltaya sap olmak istiyorum. bu da olmazsa bi daha denerim diye düşüncem yok uzaklaşmak istiyorum artık ihtiyacı var ruhumun sessiz sakinliğe yeni ortama yeni kişilere
mesleği ne merak ettim :) benimkide gidiyo 9 şubatta
Anladım canım, sen de biliyorsun perakende sektörünü.
Dediğin gibi markette çalışmak stresli ve yorucu
İnşallah hakkımızda hayırlı yerlere yerleşiriz canım.
Ben şimdilik çıkayım, sevgilime börek yapıcam.Yine yazışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?