2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

rabbim izin verirse doğumuma az kaldı doğumdan sonra kendimi topladıktan sonra aranıza katılacağım inşallah güzel bir sonç alırsınız
bu yıl yoğun geçecek anlaşılan

rabbim izin verirse doğumuma az kaldı doğumdan sonra kendimi topladıktan sonra aranıza katılacağım inşallah güzel bir sonç alırsınız
bu yıl yoğun geçecek anlaşılan

Çok sağol canım. Allahım kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin sana inşallah.

4 gündür işteyim, ders çalışamadım. Doğru düzgün dinlenemedim tabii.

çatlak kemmik nerelerdesin?

çatlak kemik neredesin yazını forum takipte gördüm damladım hemen :)
azıcık geçmişe bakiimde yorum yazcem dur

buralardayım kuzum. sevgilim geldi hatta gidecek az kaldı. derse çok yoğunlaşamıyorum. bu kk da ki sorunları sevgilime yıkıyorum şöyle ki aldatılma konularını okuyup ortada bişi yokken aldatacak gözüyle bakmaya başladım sonuçta erkek ne kadar güvenebilirim ki. ayrıca hızlı ilerliyoruz daha şimdiden evlilik planları var. korkutuyor bu kadar hızlı gitmek. o yüzden her söylediği şeyin altında bişi arar oldum normal değilim ben ya valla

Özledim seni :)) merak ettim.

moralim bozuk şu sıralar. sevgilim hariç kimse kpss konusunda ciddiye almıyo beni. annem başladı iş muhabbeti açmaya. hatta buldu bile 2,5 ay sonrasına alt tarafı 1 sene evde oturup,inş sınavı kazanıp atanıcam neden bu kadar yük oldum anlamıyorum

Öyle düşünme canım ya. Aldatan kendi aldanır, bu benim lafım
Sen karşındakine güven, sahip çık. O değerini bilmezse kendisi bilir.

Evet, oluyor öyle. Bana da 2 yerden iş teklifi geldi ama reddettim. Haftada 3 gün çalışıyorum zaten. Harçlık çıkarmak için.
Sen de buna benzer bir şey yaparsan belki rahatlarsın benim gibi. Ben rahatladım çünkü :))

Öyle düşünme canım ya. Aldatan kendi aldanır, bu benim lafım
Sen karşındakine güven, sahip çık. O değerini bilmezse kendisi bilir.

şimdiye kadar bi soru işareti olmadı kafamda ama bakalım sen ne alemdesin

tatlım bende part çalışıyordum senin gibi kipa da. 3 gün çalışıyordum ama stress çok fazla bir sürü denetim oluyo. o kadar harap ediyorsun kendini temizlik yapıyorsun ceolar 2 dk da tüm mağazaya bakıp gidiyolar. ama müdür kafasız olunca çile çekiyosun. çok bunalmıştım evde oturayım ders çalışayım dedim. 23 yaşıma az kaldı şurda artık bi baltaya sap olmak istiyorum. bu da olmazsa bi daha denerim diye düşüncem yok uzaklaşmak istiyorum artık ihtiyacı var ruhumun sessiz sakinliğe yeni ortama yeni kişilere

Anladım canım, sen de biliyorsun perakende sektörünü.
Dediğin gibi markette çalışmak stresli ve yorucu
İnşallah hakkımızda hayırlı yerlere yerleşiriz canım.

Ben şimdilik çıkayım, sevgilime börek yapıcam. Yine yazışırız.

tmm kolay gelsin sana bende çkayım uykum geldi. yarınn konularımı yazarım

merhaba ben üniversitede okuyorum fakat okulum uzayacağı için ortaöğretim kpssye girip önümüzdeki yıl atamnmak istiyorum hem çalışmak hem okumak istiyorum çünkü zaten önümzdeki yıl 3 dersten ötürü okulum uzayacak..çok fazla boş günüm olacağı için üniversite mezunu olmamış olacağım için de hem ortaöğretim kpss hem de lisans kpss ye girsem ve ikisinden de iyi bir puan alsam fakat ortaöğretim kpss puanımla atansam bir sonraki yıl da okulum bitince lisans kpss puanımı kullanıp tekrar tercih yapabilir miyim? şunu da belirteyim ben mühendislik okuyorum yani bizim atamalarımız zaten iki yılda bir oluyor..bu yıl lisans kpss puanı benim için önemli olacak yani.

Selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim.

Nasıl gidiyor çalışmalar.

Dgs ye hazırlananlar için soruyorum netleriniz kaç oldu acaba bu tasarının en son tg denemesine katılan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…