• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Aaa niye bıraktın kız? Çok iyi gelecekti sana. Neyse, kendini iyi hissedince yine başlarsın.

Ben dün coğrafyadan 2. konumu da bitirdim. Tekrar yapıp soru çözmem gerekiyor. Ayrıca, konu çalışabilmek ve soru çözmek için modüler set almayı düşünüyorum. Kaynak araştırıyorum. Senin elinde hangi kaynaklar vardı?

diyet yapamadıktan sonra spor pek bi işe yaramıyor malesef. 8 gün sora sevdicek gelecek. o iple çekiyo günleri. ben o kadar hevesli değilim malesef :31:

gaza geldim senden görünce başladım coğrafyaya ama dağ ova vs. düzgün düzenli not arıyorum bakalım bulabilecek miyim netten

Kızlarr merhaba uzun zamandır uğramıyordum geri geldim, AsiNaz maşallah mat bitmiş diğer dersler de bitti mi? Ben yakın zamanda ayrılık yaşadığım için bir süre kendimi hiç bir şeye veremediğim,ilerleyemedim ama şimdi artık toparlanıp yeniden sarılcam inşallah.

Dün dershanelere baktım, fem akademiye ve ihtiyaca gidip konuştum ikisi de mantıklı geldi fiyatlar yakın, imkanları da hemen hemen aynı.

İhtiyaç'ta 1200tl dediler, Fem 1300 dedi taksitli fiyatları bunlar.
Aradaki tek fark ihtiyaçta etüt alırken birebir alamıyoruz listeden belirleniyor bir kaç kişi birlikte alıyor ama femde birebir etütler oluyor. Onun dışında kitaplar, testler denemeler internetten video dersler vs ikisinde de var.

Sizce hangisini seçsem, bir de fiyatlar nasıl?

Evde çalışamıyorum yaa, bari dershane ortamı olsun da hırslanayım dedim...

Kızlar siz niye ders çalışıyorsunuz bakayım:20: sizin yüzünüzden bi yere yerleşemezsem çok kızarım çok:20::1:
Canlarım hangi test kitabını alayım finallerden sonra artık başlayayım diyorum nasıl konular çok zorluyor mu???:18:

diyet yapamadıktan sonra spor pek bi işe yaramıyor malesef. 8 gün sora sevdicek gelecek. o iple çekiyo günleri. ben o kadar hevesli değilim malesef :31:

gaza geldim senden görünce başladım coğrafyaya ama dağ ova vs. düzgün düzenli not arıyorum bakalım bulabilecek miyim netten

Biraz devam etseydin, sonuç alacaktın muhakkak. Ama sabırlı değilsin galiba :)
Ben önceden (3,4 ay önce) 70 kiloydum, şimdi 66 kiloyum. Zaten hızlı kilo vermek istemiyorum. Şu an haftada 1 gün, 1 saat spor yapıyorum. Halim bu yani. Secdiceğine gelince de, seni olduğun gibi severse gerçekten seviyor demektir. Dert etme. :)

Coğrafyayı sorma ya, ezberlenecek çok şey var :37::37:

Kızlarr merhaba uzun zamandır uğramıyordum geri geldim, AsiNaz maşallah mat bitmiş diğer dersler de bitti mi? Ben yakın zamanda ayrılık yaşadığım için bir süre kendimi hiç bir şeye veremediğim,ilerleyemedim ama şimdi artık toparlanıp yeniden sarılcam inşallah.

Dün dershanelere baktım, fem akademiye ve ihtiyaca gidip konuştum ikisi de mantıklı geldi fiyatlar yakın, imkanları da hemen hemen aynı.

Aradaki tek fark ihtiyaçta etüt alırken birebir alamıyoruz listeden belirleniyor bir kaç kişi birlikte alıyor ama femde birebir etütler oluyor. Onun dışında kitaplar, testler denemeler internetten video dersler vs ikisinde de var.

Teşekkür ederim canım. Ama diğer derslerden biten yok. Coğrafyaya yeni başladım zaten. Bir de matematiği bitirdim ama uzun zamandır soru çözmüyorum. Çözmeyince de unutuyorum. :37::37:
Fiyatlara gelince dershaneye giden arkadaşlardan fikir alırsan daha iyi olur. Ben gitmediğim için yorumsuz kaldım. :34:

Kızlar siz niye ders çalışıyorsunuz bakayım:20: sizin yüzünüzden bi yere yerleşemezsem çok kızarım çok:20::1:
Canlarım hangi test kitabını alayım finallerden sonra artık başlayayım diyorum nasıl konular çok zorluyor mu???:18:

Ben coğrafya çalışıyorum. Bana inanılmaz zevkli geldi, sevdim. :21:
En son lise 1'de görmüştüm. :52:
Ama şunu söylemek lazım ki, ezberlenecek çok şey var.
Test kitabına gelince, şu an ben de onun araştırmasını yapıyorum. Beğendiğim bir yayın bulabilirsem alacağım. Paylaşırım burda. :34:

Test kitabına gelince, şu an ben de onun araştırmasını yapıyorum. Beğendiğim bir yayın bulabilirsem alacağım. Paylaşırım burda. :34:

tamam kuzum :34:
matta sorun yaşıyorum hala.. ve çözemediğim soruları sonraya atamıyorum o saniye çözümünü görmem gerek başıma ağrılar giriyo :5:

coğrafya da mı vardı yahuuuu:18: bu arada dgs değil mi canım ?? :)

arada ki 100 liralık fark maddi durumu etkilemeyecekse. iki dershanede de kayıtlı olan bi kaç kişiye sor memnunlar mı eğitim sisteminden diye. birebirde de etüt zamanı ayarlamada sıkıntı oluyor. çoğu adam,derslere katılmayıp etüt aldığı için yığılmalar olabiliyor.bunuda sorun isterseniz

lisans mı? ön lisans mı?

çatlak kemmik doğru söylemiş. Hem dgs, hem de kpss için uğraşıyorum bu yıl :)
Bugün coğrafya tekrarı yaptım. 52 soru çözmüşüm.

Back