• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

merhaba arkadaşlar
Kpss önlisans olarak girmek istiyorum aynı zamanda dgs de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum
kursa yazılacağım daha doğrusu tek ders matematik için istediğim hoca kpss kursunda dgs dersleri yokmuş
sizce doğru bi karar olur mu
ankara dayım bu arada ;)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
Kpss önlisans olarak girmek istiyorum aynı zamanda dgs de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum
kursa yazılacağım daha doğrusu tek ders matematik için istediğim hoca kpss kursunda dgs dersleri yokmuş
sizce doğru bi karar olur mu
ankara dayım bu arada ;)

Hoşgeldin kardelen.
Sen çalıştıktan ve eksiklerini bildikten sonra hangi kursa gittiğinin bir önemi yok bence.
Hayırlısı, deyip başla hemen. :))

Türkçeden 30 soru çözdüm bi sonraki derslerde de güzel çalışcam inş. Bugünü verimli atlatmak istiyorum. Toparlanmam şart

Bu arada manyak mıyım bilemedim. İçimden geleceğe mektup yazmak geçti yazdım bişiler. Eğer sınavı kazanırsam okuyup saklayacağıma kazanamazsam da okuyup atacağıma şart koştum:27: ateşim de yok halbuki

Kilo problemi varya bende onun için kan testi yaptırmam gerekti birde ortopedi doktoruna görünmem lazım yarına kaldı:31:

Anladım, iyi yapmışsın. Spora başlayalı olumlu bir değişiklik oldu mu?

Türkçeden 30 soru çözdüm bi sonraki derslerde de güzel çalışcam inş. Bugünü verimli atlatmak istiyorum. Toparlanmam şart

Aynen ben de bugünü verimli geçirmek istiyorum. Misafirimiz vardı, çalışamadım. Yarın da işe gideceğim. Şimdi coğrafyaya kaldığım yerden devam ediyorum.

Bu arada manyak mıyım bilemedim. İçimden geleceğe mektup yazmak geçti yazdım bişiler. Eğer sınavı kazanırsam okuyup saklayacağıma kazanamazsam da okuyup atacağıma şart koştum:27: ateşim de yok halbuki

Allah iyiliğini versin :1::1::1:

yok kuzum bıraktım sporu tembellik var üstümde:31: bir sinirlilik bi agresiflik sorma gitsin

yok kuzum bıraktım sporu tembellik var üstümde:31: bir sinirlilik bi agresiflik sorma gitsin

Aaa niye bıraktın kız? Çok iyi gelecekti sana. Neyse, kendini iyi hissedince yine başlarsın.

Ben dün coğrafyadan 2. konumu da bitirdim. Tekrar yapıp soru çözmem gerekiyor. Ayrıca, konu çalışabilmek ve soru çözmek için modüler set almayı düşünüyorum. Kaynak araştırıyorum. Senin elinde hangi kaynaklar vardı?

Back