videodan ilerleyemedim. kitaptan ilerliyorum şimdilik :/
Coğrafyadan mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
videodan ilerleyemedim. kitaptan ilerliyorum şimdilik :/
Coğrafyadan mı canım?
evet coğrafya :/
köklü sayılardayım yihuuu
Aferin sana. Coğrafya ve tarih le aran nasıl?
valla çok iyi olduğu söylenemez
merhaba arkadaşlar
Kpss önlisans olarak girmek istiyorum aynı zamanda dgs de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum
kursa yazılacağım daha doğrusu tek ders matematik için istediğim hoca kpss kursunda dgs dersleri yokmuş
sizce doğru bi karar olur mu
ankara dayım bu arada
Hoşgeldin kardelen.
Sen çalıştıktan ve eksiklerini bildikten sonra hangi kursa gittiğinin bir önemi yok bence.
Hayırlısı, deyip başla hemen. :))
teşekkürler
peki var mı Ankara'da bildiğiniz duyduğunuz bi matematik hocası tavsiye ederseniz sevinirimç
Merhaba bayanlar,
coğrafyadan çözemediğim / anlayamadığım 4 sorum var. Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 932867
Eki Görüntüle 932868
Eki Görüntüle 932869
Eki Görüntüle 932870
Türkiye nin fiziki coğrafyasına çalışmaktayım şu an
harikasın asigızz bugünüm çöpe gitti nerdeyse yine ders çalışamadım. yarın hastane işleri felan var off off
teşekkür ederim şekerim
Hayırdır, hasta mısın?
Kilo problemi varya bende onun için kan testi yaptırmam gerekti birde ortopedi doktoruna görünmem lazım yarına kaldı
Türkçeden 30 soru çözdüm bi sonraki derslerde de güzel çalışcam inş. Bugünü verimli atlatmak istiyorum. Toparlanmam şart
Bu arada manyak mıyım bilemedim. İçimden geleceğe mektup yazmak geçti yazdım bişiler. Eğer sınavı kazanırsam okuyup saklayacağıma kazanamazsam da okuyup atacağıma şart koştum ateşim de yok halbuki
yok kuzum bıraktım sporu tembellik var üstümde bir sinirlilik bi agresiflik sorma gitsin