6 saati geçti diyim:44: amacoğ da çalıştım. açıortay özel üçgen muhabbeti sıkıcı yahu. bide şenolhoca konu sıralaması yapmamış herhalde karıtırdım videoları
Bence çok güzel bir azimle ilerliyorsun.
Ben de bu ara motive kaybı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 saati geçti diyim:44: amacoğ da çalıştım. açıortay özel üçgen muhabbeti sıkıcı yahu. bide şenolhoca konu sıralaması yapmamış herhalde karıtırdım videoları
Bence çok güzel bir azimle ilerliyorsun.
Ben de bu ara motive kaybı var.
nazar değdi . belimin ağrısından duramıyorum,yürüyemiyorum,oturamıyorum
Geçmiş olsun. O değen benim nazarım değildir, merak etme
kendi kendime değdirdim ben
Hayırdır, neden nazarın değdi
uzun zamandır belim ağrıyordu zaten. çok ders çalıştığım gün hem fazla uyudum hemde yataktayken ders çalıştım üşüyorum diye. sonra yerimden kalkamaz oldum. kaç gündür geçmedi. nefes alırken ağrıyordu düşün belim.
sa kızlar..
bu akşsamdan ihtibaren dgs başlıyorum. sayfa çokmu hareketsiz banamı öyle geldi:26:
matematik temel kavramlar bitti. bugün bol soru çözücem
Merhaba kızlar, ders çalışanınız var mı?
Ben çalışmıyorum da...
bendeeeeeeeeee
Hayırdır canım, sen neden çalışamıyorsun?
çok fazla uyuyorum
Acaba neden ki?
sabaha kadar oturuyorum. inanmazsın dün gece 02:30 da uyudum sabah 6:30 da uyandım. 08:00 da bi uyudum 17:00 da zor uyandım. padişahlar,31 mart olayı,trablusgarp-balkan savaşları, bide düşünce akımları bitti ama bi tekrar yapmak şart. hangi anlaşmada/savşta hangi topraklar alındı verildi kazanıldı bunları tam bilmiyorum:26: birazdan Türkçeden 30 soru çözerim