• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Hayırdır, neden nazarın değdi :1:

uzun zamandır belim ağrıyordu zaten. çok ders çalıştığım gün hem fazla uyudum hemde yataktayken ders çalıştım üşüyorum diye. sonra yerimden kalkamaz oldum. kaç gündür geçmedi. nefes alırken ağrıyordu düşün belim.

sa kızlar..
bu akşsamdan ihtibaren dgs başlıyorum. sayfa çokmu hareketsiz banamı öyle geldi:26:

uzun zamandır belim ağrıyordu zaten. çok ders çalıştığım gün hem fazla uyudum hemde yataktayken ders çalıştım üşüyorum diye. sonra yerimden kalkamaz oldum. kaç gündür geçmedi. nefes alırken ağrıyordu düşün belim.

Anladım canım, çok geçmiş olsun.

sa kızlar..
bu akşsamdan ihtibaren dgs başlıyorum. sayfa çokmu hareketsiz banamı öyle geldi:26:

Tekrar hoşgeldin canım. İyi olur başlaman. Sayfa hareketsiz evet, ben de zaten 8,9 gündür ders çalışamıyorum.

ÖZELLİKLE PADİŞAHLARI EZBELEMEDE SIKINTI YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BELGESEL BULDUM.ZEMİN HAZIRLAMADA GAYET İYİ. YALNIZ BAZI EKSİKLİKLER VAR ONLARIDA KONU ANLATIMIYLA TELAFİ EDEBİLİRSİNİZ. İYİ SEYİRLER

OSMANLI HANEDANI - YouTube

sabaha kadar oturuyorum. inanmazsın dün gece 02:30 da uyudum sabah 6:30 da uyandım. 08:00 da bi uyudum 17:00 da zor uyandım. padişahlar,31 mart olayı,trablusgarp-balkan savaşları, bide düşünce akımları bitti ama bi tekrar yapmak şart. hangi anlaşmada/savşta hangi topraklar alındı verildi kazanıldı bunları tam bilmiyorum:26: birazdan Türkçeden 30 soru çözerim

sabaha kadar oturuyorum. inanmazsın dün gece 02:30 da uyudum sabah 6:30 da uyandım. 08:00 da bi uyudum 17:00 da zor uyandım. padişahlar,31 mart olayı,trablusgarp-balkan savaşları, bide düşünce akımları bitti ama bi tekrar yapmak şart. hangi anlaşmada/savşta hangi topraklar alındı verildi kazanıldı bunları tam bilmiyorum:26: birazdan Türkçeden 30 soru çözerim

Uyku düzenin havaların soğuk olmasından bozulmuş olabilir. Sen yine de fazla uyuma, fazla uyku beyin hücrelerine zarar veriyor. Baş ağrısı yapıyor. Ben de var mesela :18:

Ben de bugün coğrafyaya başladım ama elimdeki kitaptan hiç memnun kalmadım. Çok yüzeysel anlatmış.

Youtube'a "türkiye'nin coğrafi konumu" yazdım. Biraz video desteği şart bana :)
Bakalım, ne çıkarsa bahtımıza.

videodan ilerleyemedim. kitaptan ilerliyorum şimdilik :/

Back