Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki, hoşgeldin esma.
asi gız nerelerdesin
sonunda mutlak değeri bitidim. üslü sayılara geçtim. mutlak değer için büyük konuşmuşum meğersem üslü sayılar daha betermiş yaa. şekilden şekile koyup soru çözmeye çalışıyosun pehh. şenol hocadan izlemesem anlamazdım :/ neyse geri kalan videoları izleyip 80 soru çözeyim. (inş bugün biter 80 soru)
ben burdayım da, sen nerdesin? pasiftin bir ara.
İyi ilerliyorsun maaşallah, soru çözdükçe pekiştirirsin. Ben de bir türlü coğrafyaya geçemedim. Yarın evimizde mevlüt okutucaz, o yüzden hazırlık var
sorma konu dışı msj şettirmişim ondan pasif olmuştum
hiç iyi ilerlemiyorum valla bi ton konu var du ben sana bişi sorcektim.
bide ben bişi duydum:26: ilk sene memur olmuyomuşsun. memur adayı oluyomuşsun. bi sene sonra memurum ohhh bee diyebiliyomuşsun. tırstım az:18: gıcık yöneticin olsa yandın demektir
böyle birşeyi hiç duymamıştım. Ben direkt memur olarak başladım .
bende aday memurum 4ncü ayım memurdan farkın yok aday memursun diye daha hassaslar hemen herşeyi yapmıyorsun öğrenme süreci 45 gün eğitim var eğitimden ve en az 1 yıl en fazla 2 yıl aday memur olarak kalıyorsunn
hiç korkulcak bişey yok aday memuriyet daha kolay bence
bende aday memurum 4ncü ayım memurdan farkın yok aday memursun diye daha hassaslar hemen herşeyi yapmıyorsun öğrenme süreci 45 gün eğitim var eğitimden ve en az 1 yıl en fazla 2 yıl aday memur olarak kalıyorsunn
hiç korkulcak bişey yok aday memuriyet daha kolay bence
hatta ilk haftamıda göstereyim. pazartesiye bişi yazmadım geçti artık her pazar günüde yeni haftanın programını oluştururum. bütün konular bitsede soru çözmeye başlasam artık
Eki Görüntüle 906748
Ben de aylar öncesinden kitaplarımı renkli kalemlerimi aldım herşeyimi tamamladım fakat daha ders çalışmaya başlayamadım.üstelik ağustos ayında da düğünüm var.bi başlasam devamı gelecek ama başlayamıyorum sürekli birşey çıkıyor
Ben de aylar öncesinden kitaplarımı renkli kalemlerimi aldım herşeyimi tamamladım fakat daha ders çalışmaya başlayamadım.üstelik ağustos ayında da düğünüm var.bi başlasam devamı gelecek ama başlayamıyorum sürekli birşey çıkıyor
En iyisi haftalık ders programı yapmak. Mesela hergün 2 farklı ders çalışsan haftada 6 derside çalışmış oluyorsun. Ve her hafta konusuna göre 2-3 konu bitmiş oluyor her ders için. Anlıyorum seni hem düğün hazırlığı hemde konuların çokluğu ve ayrıntıları göz korkutuyor seneye aynı işkenceyi çekmek istemiyorsan bi an önce kendine bi çimdik at. Mesela ben yeni yeni motive olmaya başladım bakalım
Maaşallah sana
bugün saat bazında en uzun ders çalışma günümdü geoya başladım. videolu çözümleri izledikçe aa bu kolay diyorum kitabı açıyorum kalem oynatamıyorum