ben onu sona bırakayım en iyisi baştan hevsim kaçmasın aram hiç iyi değil çünkü :44:
ben onu sona bırakayım en iyisi baştan hevsim kaçmasın aram hiç iyi değil çünkü :44:
öyle düşünme yahuu. ben sözelciyim. matla pek alakam yoktu. temelden başladım şimdi diğer derslerden çok daha sevmeye başladım
Bence sevmediğin şeyin üzerine git, baştan ona başla
bravo sana
hangi konudasın?
bu arada güncel konuları nasıl çalışacaksın? haberleri takip etmiyorum. elimde eski güncel bilgiler var. güncel konularla ilgili kitap var mı ki?
Aslında hatırlattığın iyi oldu. O konularla ilgili kitap var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım.
Bu arada sorun varsa matematikten bakabilirim.
daha soru çözmeye başlamadım. umarım kızmamışsındır bana. hesabı kapatmak zorunda kaldım çok büyük engeldi bnm için ayrıca tşk ederim
öyle düşünme yahuu. ben sözelciyim. matla pek alakam yoktu. temelden başladım şimdi diğer derslerden çok daha sevmeye başladım
aslında haklısın ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum matemetiğedersaneye de gidemem evde çalışmam lazım bi şekilde :26:
aslında haklısın ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum matemetiğedersaneye de gidemem evde çalışmam lazım bi şekilde :26:
Şu adrese bir bak canım. google'a "şenol hoca matematik" yazarsan çıkacaktır.
Bir de, antremanlarla matematik diye bir kitap var. Temelden başlayarak anlatmış. Onu da araştırabilirsin.
tamam canım çok sağol bi araştırayım bakalım umarım bu sayede bende matemetikle barışırımkitabı bulsam daha iyi aslında bilgisayardan ders çalışmaktan gözlerim böyle oldu
Bulabileceğini düşünüyorum.
kitabı araştırmaya fırsatım olmadı ama videolara baktım biraz anlatımı güzel matematiğin üstüne gidelim bakalım
Nerdeyse 1 haftadır, ders çalışamıyorumm
nedennnnnnnnnn. seni gördükçe çalışmak şevki geliyordu bana ayol :)
Ev işi de yapıyorum ya, yoruluyorum bazen ders çalışamıyorum ya da hemen akşam oluyor. Zaten sabah da Müge Anlı seyrediyorum.Alışkanlık olmuş..
Neyse ki, dün fonksiyonları bitirdim.Bugün sorularımı çözeceğim.
o müge anlı hastalığı bendede var
ya ciddi misin
canlı yayındaki itirafı seyrettin mi? Ne heyecandı ama ya! :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?