• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Kızlar bu dikey geçiş sınavı hakında bilgi almak istyorum... Ben önlisans moda tasarım mezunuyum.. Açıtan iktisatla lisansa tamamladım.. acaba moda tasarım diplomam hala elimde olduğuna göre tekrar örgünden dgs için devam edeblme hakkım var mı? Bu yıl kpss ye hazırlanmışen ona da mı girsem ne?

Ben izmirde oturuyorum adalet meslek lisesinden adalet myo ya geçiş yaptım şimdi hukuk için şansımı denicem eadan :17:

İzmir'de Tasarı yoktur herhalde dimi? Bu arada, ilk sayfaya ekliyorum seni de. :34:

Kızlar bu dikey geçiş sınavı hakında bilgi almak istyorum... Ben önlisans moda tasarım mezunuyum.. Açıtan iktisatla lisansa tamamladım.. acaba moda tasarım diplomam hala elimde olduğuna göre tekrar örgünden dgs için devam edeblme hakkım var mı? Bu yıl kpss ye hazırlanmışen ona da mı girsem ne?

İktisata 3. sınıftan mı başlamıştın canım? Öyle ise, lisans mezunu olursun, diye düşünüyorum. Ama inan, emin değilim. İyi bir araştırmak lazım.

Merhaba,

kızlar niye hiç yazmıyorsunuz bu topiğe bakıyım :20:

İşçi havuz problemlerimi bitirdim sonunda. :21:

Hareket problemlerine geçtim. Uzun yıllardır çalışmadığım bir konuydu. Yarın 5. köşetaşından başlayacağım, bakalım konunun sonunu nasıl getireceğim. :52:

İzmir'de Tasarı yoktur herhalde dimi? Bu arada, ilk sayfaya ekliyorum seni de. :34:

İktisata 3. sınıftan mı başlamıştın canım? Öyle ise, lisans mezunu olursun, diye düşünüyorum. Ama inan, emin değilim. İyi bir araştırmak lazım.

1 yıl da hazırlı okumuştum sonra 3 ten başlamıştım.. lisans tamamlama diye geçiyor fakat önlisans diplomam açıköğretimde değil almadılar bende

Ayy Allahımm, ne sessiz bir topiğim varrr:18::18:

Hareket problemlerimi bitirdim, sadece 15 soruluk bir testim kaldı. Çok az ders çalışıyorum yaa. Olmuyor evde valla. :50:

ay tasarı baktım ama sadece istanbulda var. Bende radikal akademiye kayıt oldum. Bu haftasonu dersler başladı. Bakalım hayırlısı.

ay tasarı baktım ama sadece istanbulda var. Bende radikal akademiye kayıt oldum. Bu haftasonu dersler başladı. Bakalım hayırlısı.

Allah kolaylık versin :)

grafik problemlerine çalıştım bugün, ama hiç odaklanamadım. Moralimin bozuk olduğunu kendime bile itiraf edemiyorum.:50:

Allah kolaylık versin :)

grafik problemlerine çalıştım bugün, ama hiç odaklanamadım. Moralimin bozuk olduğunu kendime bile itiraf edemiyorum.:50:

Benimde bozuk sana ne oldu:43:

Bugün Kümeler'e geçiyorummm:52::52:

Dün akşam Kümeler'i bitirdim. Sadece 2 konu testim kaldı. Onu da bu akşam bitiririm diye düşünüyorum. Dün konuya çalışırken 84 soru çözmüş oldum. Bundan sonra, günlük çözdüğüm soru sayısını sayfama ekleyeceğim. Hatta tablo yapacağım. :10::10:

Son düzenleme:
Back