• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Merhaba kızlar.Ben de hem dgs hem kpss çiyim.Promosyon olarak da alese gireceğim.Şuan okul öncesi okuyorum son senem.Aöften de adalet okuyorum.Hukuğa geçiş yapmayı düşünüyorum ama stajdan falan hiç vaktim olmadı henüz çalışmaya.
Bu arada dgs için irem,tasarı ve yediiklim yayınlarını aldım.Çalışmaya başlamasam da kabaca gözden geçirdim.İçerik olarak güzele benziyorlar.Arada bana da destek olursanız memnun olurum

houyy :26: Allah ecir sabır versin

Amin çok sağol canım.Zor bir yıl beni bekliyor.

şuan 1 senenin geçmesi benim için çok zorken (konularu-ı yetiştiremeyeceğimden korkuyorum) senin maşallahın var. umarım evli değilsindirde üstesinden gelirsin

şuan 1 senenin geçmesi benim için çok zorken (konularu-ı yetiştiremeyeceğimden korkuyorum) senin maşallahın var. umarım evli değilsindirde üstesinden gelirsin

Yok evli değilim şükür ki:)Evli olsam cidden zorlanırdım.Daha kaça bölünebilirim ki...Sen neden korkuyorsun?Daha uzun bir zaman var.

Yok evli değilim şükür ki:)Evli olsam cidden zorlanırdım.Daha kaça bölünebilirim ki...Sen neden korkuyorsun?Daha uzun bir zaman var.

şuana kadar hiç bi sınava düzgün hazırlanamadım. ve evden dışarı çıkmadığım için kendimi çok kötü hissediyorum. kilo felan aldım

şuana kadar hiç bi sınava düzgün hazırlanamadım. ve evden dışarı çıkmadığım için kendimi çok kötü hissediyorum. kilo felan aldım

Aynen ben de öyleyim.Ne öss ye doğru düzgün çalıştım ne de ales e.Şimdi ales ,dgs, kpss aynı anda deneyeceğim bakalım ne olacak?Ben güya dışarıdayım ama ben de kilo alıyorum.Gece falan çalışıyosan, bir de fazla atıştırıyorsan kilo kaçınılmaz zaten:)

hareket etmiyorum-gece gündüz atıştırıyorum veee çikolata delisiyim

Anladım.Çikolata ,cipsten daha masum ama:)Ben her gece bir paket cips yiyorum.Kilo tabi ki koşarak bana geliyor.Bari aldığım kiloya değse de amacıma ulaşabilsem.Kilodur verilir diyelim züğürt tesellisi olsun:)

Merhaba kızlar. Cenazem vardı, bir kaç gündür memleketteydim. Giremedim topiğe.

Merhaba kızlar.Ben de hem dgs hem kpss çiyim.Promosyon olarak da alese gireceğim.Şuan okul öncesi okuyorum son senem.Aöften de adalet okuyorum.Hukuğa geçiş yapmayı düşünüyorum ama stajdan falan hiç vaktim olmadı henüz çalışmaya.
Bu arada dgs için irem,tasarı ve yediiklim yayınlarını aldım.Çalışmaya başlamasam da kabaca gözden geçirdim.İçerik olarak güzele benziyorlar.Arada bana da destek olursanız memnun olurum

Hoşgeldin canım. Dgs'ye adalet'ten gireceksin herhalde. Hangi şehirdeydin?

Ankara dan uzaklaşıp,ailem yanımda olmadan tek başıma yaşamak:21:

Hayırdır canım, ailede sorunlar mı var?

Hoşbuldum canım.Başın sağolsun.Evet ,adaletten gireceğim dgs ye.Eskişehirdeyim.Anadoluda okul öncesi okuyorum.Açıktan da adalet işte.Sen nerdensin,hangi bölümden gireceksin?

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım.Başın sağolsun.Evet ,adaletten gireceğim dgs ye.Eskişehirdeyim.Anadoluda okul öncesi okuyorum.Açıktan da adalet işte.Sen nerdensin,hangi bölümden gireceksin?

Allah razı olsun, sağol.
İstanbul'dayım, bölümüm gıda önlisans. Bu topikte 2 tane bölümdaşın var :) İlk sayfada görebilirsin.

Son düzenleme:
Allah razı olsun, sağol.
İstanbul'dayım, bölümüm gıda önlisans. Bu topikte 2 tane bölümdaşın var :) İlk sayfada görebilirsin.

Teşekkür ederim canım:)Bakalım koşuşturmacadan dgs ye sıra gelebilecek mi?Yaparım ya ne olacak demiştim ama staj,üni ve ekstra birşey mümkün değil aynı anda yürümüyor.Bi de ben gibi detaycı biri için,bir saatlik iş bir gününü alıyorsa,canına ezan okunmuş oluyor:)

kızlar şu habere bakın.:5::5::5: hayaldi, milli piyango oldu resmenDevlette işe girmek isteyenler üzülecek - Hürriyet EKONOMİ

Yaşayıp göreceğiz, bakalım :)

Arkadaşlar dgs için bildiğiniz iyi bir kurs var mı istanbulda

Tasarı ve İntibak var. Bölümünüz nedir?

Teşekkür ederim canım:)Bakalım koşuşturmacadan dgs ye sıra gelebilecek mi?Yaparım ya ne olacak demiştim ama staj,üni ve ekstra birşey mümkün değil aynı anda yürümüyor.Bi de ben gibi detaycı biri için,bir saatlik iş bir gününü alıyorsa,canına ezan okunmuş oluyor:)

Ben de çok detaycıyımdır. Bazen çok zararını görüyorum. Hatta bugün psikiyatre gitmiştim, tam da bu konuyu konuştuk. :)))
İnşallah olur diyelim, olmazsa da deneyimlemiş olursun dgs'yi. :)

Son düzenleme:
Yaşayıp göreceğiz, bakalım :)

Tasarı ve İntibak var. Bölümünüz nedir?

Ben de çok detaycıyımdır. Bazen çok zararını görüyorum. Hatta bugün psikiyatre gitmiştim, tam da bu konuyu konuştuk. :)))
İnşallah olur diyelim, olmazsa da deneyimlemiş olursun dgs'yi. :)

Hadi ya nasıl da denk gelmiş:)Bir önerisi oldu mu acaba?Zira o kadar takıyorum ki bazı şeyleri,en ufağından bir etkinlik planlamayı;inan saçımda beyazlar çıktı stresten.Ösym nin girebileceğim tüm sınavlarını yokladım,bir dgs kaldı.Onu da denemiş olurum sıkıntı yok:)

Bölümüm mimari restorasyon.

İstersen bir görüş, bu kurslarla.

Hadi ya nasıl da denk gelmiş:)Bir önerisi oldu mu acaba?Zira o kadar takıyorum ki bazı şeyleri,en ufağından bir etkinlik planlamayı;inan saçımda beyazlar çıktı stresten.Ösym nin girebileceğim tüm sınavlarını yokladım,bir dgs kaldı.Onu da denemiş olurum sıkıntı yok:)

Denemekten zarar çıkmaz. :))
Henüz bir önerisi olmadı doktorumun, düzenli terapiye başlayacağım. Bir kitap önerdi bugün sadece. Kitabın adı, evinizdeki terapist.
Bakalım, gelişmeleri yazarım :32:

Son düzenleme:
Back