Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bizim dershane her konuyu anlatmaya çalıştı hangisine çalışacağımı karıştırdım çok karıştı ne yapmam gerek .
nasıl her konuyu anlatmaya çalıştı :) hızlı geçti konuları mı demek istiyorsunuz?
evet bir gün yüzde problemleri bir gün karışım problemleri bir gün denklemler diğer gün üslü sayılar
ya bizim dershane her konuyu anlatmaya çalıştı hangisine çalışacağımı karıştırdım çok karıştı ne yapmam gerek .
Canım kendine bir program yapıp, her gün 2 ders ya da 2 konu çalışabilirsin. Tabii zamanın varsa.
Yoksa işin içinden çıkamazsın.
of mezun da değilim daha okuyorum okulda bu yıl çok ağır sinirlerim bozuluyor. hocalar da canımıza okuyorlar.
Adalet miydi bölümün?
Allah kolaylık versin.
Evet Dokuz Eylül adalet 2. sınıfım.
Üzülme boşver, tadını çıkar öğrenciliğin
hiç tadını çıkaramıyorum ki sabah gidiyorum derse eve geliyorum matematik çalışıyorum. Yok birebirler yok dersler . Ama hukuka geçersem bütün öğrencilik hevesimi alıcam
Allahımmmmm tez zamanda bana akıl fikir ver yareppiimmmm. 1sene dişimi sıkıp ders çalışırım derken. 2 sene sonra bi erkekten ilgi görmek şuurumu kaybettirdi kızlar. Ders çalışamıyorum duşunmekten. Saçma sapan kararlar alıyorum. Facebook hesabımı kapattım çok zaman harcıyorum diye. Telefon numaram var onda. Bu sabah telefonumu tamamen kapatayım ulaşamasın deli olsun diye düşündüm. Şimdide soğuk davranmaya başladım. Acaba direk yüzüne söylesem mi uzun zamandır bi erkekten böyle ilgi görmedim bütün düzenim alt üst oldu artık konuşmayalım mı desem ki . Akışına bıraksam ne olur bilmiyorum. Henüz aşk meşk konuları konuşmuyoruz ya üzülmeyeceğiz kararlar alırsam. Çok takılıyor aklım. O kadar hayal kurdum ki memur olduktan sonra şunları bunları yaparım diye. Off bilmiyorum
O zaman şimdi dişini sıkma zamanı
Öyle bir şey söyleme bence canım. Normal konuşabilirsin aslında. Hatta belki konuşmak iyi gelebilir. Sınav stresini atmış olursun.
Ama hep onu düşünüyorum . O ders çalışmama engel bişey yapmıyor ben çok düşünüyorum sadece
bende dgs ye çalışmak istiyorum ama nerden başlasam bilemedim :44: siz nasıl çalışıyosunuz
Valla ben matematikten çalışmaya başladım
ovvv matematik mi ben ona hiç başlamamayı düşünüyodum ama matematik olmasa olmaz mı
Başlaman lazım, olmaz