tüp olsun tamamda tüp masraflı tüpsüz olsa 10 tane doğurcam ama tüple olmuyo o kadar...
neyse bendeniz kaçar
bende bugün aradım
en sonunda gardıropta askıda buldum
en olmadık yerlere bak canım
yok yok uzatmakorkma
bende yeni merkez arıyorumda
memeorial hakkında iyi şeyler duydum hep korkmasen çorumdamıydın:26:uzak olmucakmı o yüzden sordum
benden bir eksiksin daha
Sadece kar topu attigi icin E-5 karayoluna kadar kucuk cocugu kovalayip olumune sebep olan adi taksici sonunda yakalanmis evlat dogurmak evlat buyutmek kolaymi ya
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun duâ et bana
evet canım memorialde başlıyorum
eğer yardıma ihtiyacım olursa ne demek kesin olur
özelden yazarsan sevinirim
Allahım ne garip
insanlar tanıdıklarına yardım etmiyor biz birbirimizi tanımıyoruz ama
şu işe bak
çok sağol canım
Ben de tam tersini biliyorum
Yumurtalıklarının işlevinde sıkıntı olmayanları uzun protokole alıyorlar, aynı boyda ve çok sayıda yumurta geliştirme şansı olanları yani. Bende de pko var ve uzun protokol hiç düşünülmedi bile. Çok şaşırdım şimdi:26:
bu arada günaydın hepinize... Güzel, aydınlık bir gün olsun.
Evt kuzum az kaldı tamam canım bol bol dua edip vurayım söylemen iyi oldu heyecandan aklıma gelmezdine güzel az kaldı kuzularına kavuşmaya
bol bol dua et çatlatma iğneni vururken...
İnşallah bu tedavinde bebişini kucağını alırsın canım, rica ederim her zaman yardım ederim özelden msj atıcam sana
Ayyy cok güzel inş ikimizinde yüzü güler tatlım pozitif sonuçlarımızı 1gün arayla öğrencez inşallahhTebrikler hayirli olsun... cok denk gidiyoruz seninle bende yarin vurulcam catlatma ignemi ... aramizda bir gun vaar.. :))
Emhanin kacinci gunuydu ki tahlil vermis miinsallah cnmmm morelim bozuldu biraz emha'nin kanamasi baslamis insallah kotu birsey degildir
Bütün dualarım seninle Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...
Ayyy cok güzel inş ikimizinde yüzü güler tatlım pozitif sonuçlarımızı 1gün arayla öğrencez inşallahh
Emhanin kacinci gunuydu ki tahlil vermis mi
test gunu pazaraydi cnm cim kanamasi baslamis insallah tutunma kanamasidir
Evt kuzum az kaldı tamam canım bol bol dua edip vurayım söylemen iyi oldu heyecandan aklıma gelmezdi
Emhanin kacinci gunuydu ki tahlil vermis mi
Tanimiyorum ama lutfen ulasabiliyorsanuz kalkmasin ve bir ignesi var onu vurulsun... ben 3. Tup denemem de yasadim... gerci sonrasinda dusurdum ora ayri
herşeyin başı dua kuzum unutmazsan iyi olur tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?