Kizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Bende pko var bakalim herkes lucrin diyo ama bende yok :$
Rabbim hepimisin dualarini kabul etsin insallahh
Hayirli ugurlu olsun inşallah....
Sagol canim :)) bakalim hayirlisiyla tutarda ugrastirmadan
Kizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Tabikide canım öyle ben iğneleri vururken cok stres oluyorum resmen hafızam duruyor iğneler bitiyor dualar Ozaman başlıyor fetih süresini sürekli okuyorum tavsiye ederim bir cok kişi bu duayla hamile kalmışherşeyin başı dua kuzum unutmazsan iyi olur tabii
İsyan yok tabi.. rebbim en guzelini bilir... bu 4. Oldu.. gdcen denememde tuttu... degerlerim 200 lerin uzerine cikti donra kanama ile kaybettim.. ama gene dr dayim .. :))) en azindan elimden geleni yaptim demek icin... takdir rabbimin...
Ovitrelle canım seninki ne?Melidammm
Sana hangi igneyi verdiler...
Tabikide canım öyle ben iğneleri vururken cok stres oluyorum resmen hafızam duruyor iğneler bitiyor dualar Ozaman başlıyor fetih süresini sürekli okuyorum tavsiye ederim bir cok kişi bu duayla hamile kalmış
bende bir kez gebelik oluştu tüp denemelerimde 200 ü gördüm kanama ile gitti dediğin gibi..
sonraki ay gebe kaldım kendiliğinden değerim 1300 çıktı sevindik tabii sonra öğrendikki dış gebelikmiş onuda öyle kaybettim...
zor bize anne olmak ama olcaz Allahın izni ile..
Hayırlı olsun canımKizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Derdi veren rabbim dermanini da verir insallah.... cok gecmis olsun... buldum sanip kaybetmek cok aci.. ALlah sabir versin hepimize.emeklerimizi bosa cikarmasin...
Tatlim listede gordum... ankarada tedavi gormussun.. ben de bunkez ankaraya geldim sansimi denemek icin
Amin aysencim..
Bu yılda sırayla gebelik haberlerimizi verecez çok inanıyorum..
Amin aysencim..
Bu yılda sırayla gebelik haberlerimizi verecez çok inanıyorum..
Tatlim listede gordum... ankarada tedavi gormussun.. ben de bunkez ankaraya geldim sansimi denemek icin
slm ayşen benmde kanamam oluyo hep gebelıklerımde aynen kaybettım 4 kez böyle ama nedenını bılemıyolar sana bır neden söyledilermi canm neden kanama oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?