• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Bende pko var bakalim herkes lucrin diyo ama bende yok :$

Hayirli ugurlu olsun inşallah....

İsyan yok tabi.. rebbim en guzelini bilir... bu 4. Oldu.. gdcen denememde tuttu... degerlerim 200 lerin uzerine cikti donra kanama ile kaybettim.. ama gene dr dayim .. :))) en azindan elimden geleni yaptim demek icin... takdir rabbimin...

Kizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne

hııımmm kısa protokol bu..
hayırlı olsun canım..

herşeyin başı dua kuzum unutmazsan iyi olur tabii:16:
Tabikide canım öyle ben iğneleri vururken cok stres oluyorum resmen hafızam duruyor iğneler bitiyor dualar Ozaman başlıyor fetih süresini sürekli okuyorum tavsiye ederim bir cok kişi bu duayla hamile kalmış

İsyan yok tabi.. rebbim en guzelini bilir... bu 4. Oldu.. gdcen denememde tuttu... degerlerim 200 lerin uzerine cikti donra kanama ile kaybettim.. ama gene dr dayim .. :))) en azindan elimden geleni yaptim demek icin... takdir rabbimin...

bende bir kez gebelik oluştu tüp denemelerimde 200 ü gördüm kanama ile gitti dediğin gibi..
sonraki ay gebe kaldım kendiliğinden değerim 1300 çıktı sevindik tabii sonra öğrendikki dış gebelikmiş onuda öyle kaybettim...
zor bize anne olmak ama olcaz Allahın izni ile..

Tabikide canım öyle ben iğneleri vururken cok stres oluyorum resmen hafızam duruyor iğneler bitiyor dualar Ozaman başlıyor fetih süresini sürekli okuyorum tavsiye ederim bir cok kişi bu duayla hamile kalmış

ahhh ah ne dualar okudum 41 gün meryem bile okudum adıma okundu vs..
Rabbim ol diyecek olacak zamanı var demek daha..
inşallah senin sıran geldi canım:16:

bende bir kez gebelik oluştu tüp denemelerimde 200 ü gördüm kanama ile gitti dediğin gibi..
sonraki ay gebe kaldım kendiliğinden değerim 1300 çıktı sevindik tabii sonra öğrendikki dış gebelikmiş onuda öyle kaybettim...
zor bize anne olmak ama olcaz Allahın izni ile..

Derdi veren rabbim dermanini da verir insallah.... cok gecmis olsun... buldum sanip kaybetmek cok aci.. ALlah sabir versin hepimize.emeklerimizi bosa cikarmasin...

Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Hayırlı olsun canım

Tatlim listede gordum... ankarada tedavi gormussun.. ben de bunkez ankaraya geldim sansimi denemek icin

Derdi veren rabbim dermanini da verir insallah.... cok gecmis olsun... buldum sanip kaybetmek cok aci.. ALlah sabir versin hepimize.emeklerimizi bosa cikarmasin...

Amin aysencim..
Bu yılda sırayla gebelik haberlerimizi verecez çok inanıyorum..

Kizlar cok sagolun bakalim simdi beklemedeyim.insallah gecikmez.adetimde baslariz.pko olunca biraz sikinti oluyo.birde panik atak var bende hepten sikinti yani :'( :'(

slm ayşen benmde kanamam oluyo hep gebelıklerımde aynen kaybettım 4 kez böyle ama nedenını bılemıyolar sana bır neden söyledilermi canm neden kanama oluyomuş

Hayir cnm hic soylemediler..ama su an merkezimi degistirdim...sadece dr dedi ki bazi bunyeler ddisardan gelen yabancı cisim olarak algiladigindan bagisiklik sistemin devreye girer atmaya calisir dedi... bir de sonuncu da kan pihtilasmasini engelleyici koldan igne verdiler

Back