• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:1::1:tüp olsun tamamda tüp masraflı:27: tüpsüz olsa 10 tane doğurcam :52::52:ama tüple olmuyo o kadar...
neyse bendeniz kaçar:10::10::10:

bir arkadaşımız vardı eskilerden sanırım hollandadaydı emin değilim ama..
orda tüp bedava gelin hepinize tüp yaptırayım burda dedi tüp bebe turu düzenlicektik bi dönem hollandaya:1::1:
burda da bedava olsa sadece ilaçlara para ödesek nolur sanki:31:

yok yok uzatma:27: korkma:52::52:
bende yeni merkez arıyorumda:4::4:
memeorial hakkında iyi şeyler duydum hep korkma:25:sen çorumdamıydın:26:uzak olmucakmı o yüzden sordum:27:

benden bir eksiksin daha:4::4:

ben sana yetişirim canım merak etmee:9::9:.. memorial hast görüştüm ben gerçekten cok ilgililer eger bu seferde olmassa bende orda başlıyacam tedaviye

Sadece kar topu attigi icin E-5 karayoluna kadar kucuk cocugu kovalayip olumune sebep olan adi taksici sonunda yakalanmis evlat dogurmak evlat buyutmek kolaymi ya

Sadece kar topu attigi icin E-5 karayoluna kadar kucuk cocugu kovalayip olumune sebep olan adi taksici sonunda yakalanmis evlat dogurmak evlat buyutmek kolaymi ya

haberi bende duydum canım ama detaylarına bakadım işim çıktı..
çok şükür yakalandı sadece kartopu attı diye yavrucak toprağın altına girdi çok acı çok:5::5::5:

evet canım memorialde başlıyorum
eğer yardıma ihtiyacım olursa ne demek kesin olur :16::16::16::16:
özelden yazarsan sevinirim
Allahım ne garip
insanlar tanıdıklarına yardım etmiyor biz birbirimizi tanımıyoruz ama
şu işe bak
çok sağol canım:48::48:

İnşallah bu tedavinde bebişini kucağını alırsın canım, rica ederim her zaman yardım ederim özelden msj atıcam sana :36:

Ben de tam tersini biliyorum:53:
Yumurtalıklarının işlevinde sıkıntı olmayanları uzun protokole alıyorlar, aynı boyda ve çok sayıda yumurta geliştirme şansı olanları yani. Bende de pko var ve uzun protokol hiç düşünülmedi bile. Çok şaşırdım şimdi:26:

bu arada günaydın hepinize... Güzel, aydınlık bir gün olsun. :16::16::16:

Bugun recetemi aldim sanirim kisa protokol ve lucrin yok ilaclar icinde gonal f falan var

Tebrikler hayirli olsun... cok denk gidiyoruz seninle bende yarin vurulcam catlatma ignemi ... aramizda bir gun vaar.. :))
Ayyy cok güzel inş ikimizinde yüzü güler tatlım pozitif sonuçlarımızı 1gün arayla öğrencez inşallahh:1::1:

Kizlar bugun ilaclarimi aldim cok sukur.ayin 26 inde bi gecikme olmazsa baslayacaz hayirlisi bakalim.bana yazilan ilaclar
Monodoks tablet
Folbiol tablet
Progestan tablet
Gonal f igne
Ovitrelle igne
Cetrodite igne
Bende pko var bakalim herkes lucrin diyo ama bende yok :$

test gunu pazaraydi cnm cim kanamasi baslamis insallah tutunma kanamasidir:(

test günü pazar olan arkadaşın kanaması bugün mü başlamış çok çok erken anca tutunma olduğunda yerleşme kanaması gibi bir durumdur o diye düşünmek istiyorum..tahlile gitmişmi peki..kan verse iyi olur...gebelik varsa riskli gebeliklerde vurulan bir iğne var onu verir doktor ve önüne geçerler..

Back