• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende oyle canım ya transferden sonrada progestan iğneler bitmek bilmiyor kabus gibi...

son seferde transferden sonra test gününe kadar progestan vurulduktan sonra birde 12. gün testinden sonra beta hcg yükselsin diye 1 ayda evde yatıp progestan vurulmuştum, 45 tane progestan ve bir ay içindede 2 günde bir 13 defa beta hcg kan vermiştim morarmayan yerim kalmamıştı:)) sonuç ise dış gebelik:(

sorma canım ben hem progestan vuruluyorum bıde kan iğnesi koldan her seferinde felç oldum sanırım diyorum Allahım uğraşlarımızı boşa çıkarmasın :109:

bir gun ise gitmedim burnumdan geldi:(( tup bebek raporu icin cekilen rahim ultrasonunu bulamiyorun butun eve aradim yok parmak kadar ufacik biii kagitti iyi saklim demistim bulamiyorum, Suleymaniyede tekrar muayene olmak kabus gibi kadin doktor elle muayene yapiyor:((((

bende bugün aradım
en sonunda gardıropta askıda buldum:52:
en olmadık yerlere bak canım

Kızlarrrrr doktordan geldim Perşembe günü opum var bugece saat 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam Perşembe günü saat 8:30 da merkezde olucam dualarınızı bekliyorum canlar :16::16:

Hayırlı olsun canım aman saatine dikkat et ben geçen sefer tedbirdiz davrandim tam saatinde hastaneye gittim birde ne gorduim acilde hemşire satgi açıyor önemli dedim ilacı godrerdim yok brkle pansuman dan sonra demezmi nöbetçi eczaneye gittim enjektör aldim iyiki annem vardi ona vurdurdum ama yaklaşık yarim saat gecikmeyle

pko denen illet menapoza kadar her zaman çıkabilir..
mesela bende tedaviye başladığımda çıktı uyarıcı iğneler gizlice bekleyen pko yu ortaya çıkarmış doktor öyle demişti..
genetik bir hastalıkmış pko kiminde regl olmaya başladığında hemen belli oluyormuş kiminde çoookk ileri yaşlarda..
aşırı sıkıntı üzüntü bile pko nun ortaya çıkmasına sebepmiş...

yok ben seni kobay olarak kullancam önce sen biş baktır göstert memnun kalırsan ben başlarım:1::1::1:

ok. kobayın olam anam:9:
inşallah deney başarılı olur da sende gidersin
sırf senin için istiyorum :52::52: kendim için bişey istiyorsam namertim:52:

nasıl olsun melegim iyi diyelim iyi olsun .. adet günüm yaklaştı sanırım kasıklarım belim sancı vuruyor arada şu c.tesi gelsede kurtulsam diye gün sayıyorum:6::6: sen nasılsın canım
inş bebişin belirtisidir canım o:emir_bebek::emir_bebek:
bellimi olur...bende iyiyim canım
senin kaçıncı denemendi bu:26:

bu arada maçıda aldık 55-20
yendik kızlar sağolun desteğiniz için:54::54::54:

yok yok uzatma:27: korkma:52::52:
bende yeni merkez arıyorumda:4::4:
memeorial hakkında iyi şeyler duydum hep korkma:25:sen çorumdamıydın:26:uzak olmucakmı o yüzden sordum:27:
evet canım memorial
ne oldu bişey mi oldu
yoksa memnun değil misin
valla bu soruuuuu uzaaarr gider ne oldu:18::18::18:

ben 4. sanıyodum ama 5. olmuş:9::9:
benden bir eksiksin daha:4::4:

Back