2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sorma canım ben hem progestan vuruluyorum bıde kan iğnesi koldan her seferinde felç oldum sanırım diyorum Allahım uğraşlarımızı boşa çıkarmasın :109:

bende bugün aradım
en sonunda gardıropta askıda buldum
en olmadık yerlere bak canım

Kızlarrrrr doktordan geldim Perşembe günü opum var bugece saat 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam Perşembe günü saat 8:30 da merkezde olucam dualarınızı bekliyorum canlar

Hayırlı olsun canım aman saatine dikkat et ben geçen sefer tedbirdiz davrandim tam saatinde hastaneye gittim birde ne gorduim acilde hemşire satgi açıyor önemli dedim ilacı godrerdim yok brkle pansuman dan sonra demezmi nöbetçi eczaneye gittim enjektör aldim iyiki annem vardi ona vurdurdum ama yaklaşık yarim saat gecikmeyle

ok. kobayın olam anam
inşallah deney başarılı olur da sende gidersin
sırf senin için istiyorum kendim için bişey istiyorsam namertim

nasıl olsun melegim iyi diyelim iyi olsun .. adet günüm yaklaştı sanırım kasıklarım belim sancı vuruyor arada şu c.tesi gelsede kurtulsam diye gün sayıyorum sen nasılsın canım
inş bebişin belirtisidir canım o
bellimi olur...bende iyiyim canım
senin kaçıncı denemendi bu:26:

bu arada maçıda aldık 55-20
yendik kızlar sağolun desteğiniz için

yok yok uzatma korkma
bende yeni merkez arıyorumda
memeorial hakkında iyi şeyler duydum hep korkmasen çorumdamıydın:26:uzak olmucakmı o yüzden sordum
evet canım memorial
ne oldu bişey mi oldu
yoksa memnun değil misin
valla bu soruuuuu uzaaarr gider ne oldu:18::18::18:

ben 4. sanıyodum ama 5. olmuş
benden bir eksiksin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…