çok heyecanlıyım benimle birlikte transfer olan var mı 18 aralık transfer günüm
Kızlar yarın histeroskopi olucam Konya yolu gözüktü yine havalarda bir soğuk bir buzlu Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin
Canım Allah yardımcın olsun sağ salim git ve güzel haberlerle gel inşallah bişey çıkmaz...
:))) igneye cok aliskinim cnm zaten olmasa uzulurdum)
hsg histereskopi falanda oldum olsa çıkardı demi bir ayda birden oluşur mu bu pko :18:
bide ondan önceki ay histereskopi oldum onu oldum diye mi bilmiyorum o ay çok adet oldum kalktım gece bile ped değiştirdim ondan
mı bu ay az oldum ki ay sonunda bidaha olucam bekliyimde ona göre az olursam giderim
çok şükür canım başladık
hayırlısıyla artık sende başla
kalma hadi birlikte gidelim doktora
ben nur dokuzeylülden aldım randevuyu
çok teşekkürler canım sen ne yaptın
ne zamandı sonuç
dr söledim bi gel stersen bakalım bişey varsa önlemini alırız dedi ama gitmedim bidahaki adetimi bekliyim nasıl olucam bakıyim
dedim stresli bi aydı benim için belki ondandır dedim normalde de çok olmam ama bu ay daha az oldum sanki başka belirtileri neler acep:26::26:
tatlım ınsan hep burda olmak ıster ama ne yapcan ıs guc işte....
kadının işi hiiiç bitmiyor ki... :))
canım alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıcazzz..o yüzden bende şöyle bir karar aldım.
internette araştırıp durmucam..doktor ne derse onu yapıcam ekstra kafama göre şeyler kullanmıcamm..bence artıkın sendeeeee işi oluruna bırak
evet adet olmak büyük nimet ama benim dengem değişti eskiden hiç bilmezdim adet olduğumu ağrım sancım olmazdı eğer o ay ayaklarımı çok üşütmemişsem tabii ama şimdi bi ay belim kırılıyor bi ay göğüslerime el değmiyor bi ay yogan döşek yatacak gibi oluyom hatta histereskopiden sonra doktor kramp giderici ilaç verdide öyle rahatladım
duana amin diyorum canım inşallah o günlerde gelcek çok yakında
maydanozu sabah kahvaltısında bilem yiyorum çok severim ben e2 değerinimi yükseltiyomuş hiç bilmiyodum :44::44::44::44::44::44:
azıcık yavaş gidin ayol
atlımı kovalıyo arkanızdan nedir
oku oku bitiremedim en sonunda yarısında bıraktım..
naapoonuusss
bende hayla kırmızıları bekliyom.
gelmediler hayla gelmiyolaaaaarr:84::84::84::84:
bu arada gülden can inofolici bilir kişiye sordum cevabı müsbeti aynen şu:
-Merhaba rezerv sıkıntısında ilaçlarla yerine koyulacak yeni folikuller olmuyor biliyorsunuz zaten kalite arttırmakla ilgili de söyleyeblieceğim bazı vitaminler olabilir. Tavsiyem hızlı bir şekilde oyalanmadan iyi bir merkezde tüp bebek tedavisi yaptırmanızdır. Bana ulşamka isterseniz fulya bahceci tüp bebek merkeizinden 0212 310 3100 numaradan ulaşabilirsiniz. Seygılarımla.
hele o oyununu oynasın dönünce kocaman bir 12 sayfa okuyacak
gülden papucu yarım çık dışarıya oynayalım
arkadaşlar ben okula gidiyorum
akşama görüşürüz bugün maçım var
çocuklarıma dua edin görüşürüz
Kızlar yarın histeroskopi olucam Konya yolu gözüktü yine havalarda bir soğuk bir buzlu Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin
bir gun ise gitmedim burnumdan geldi( tup bebek raporu icin cekilen rahim ultrasonunu bulamiyorun butun eve aradim yok parmak kadar ufacik biii kagitti iyi saklim demistim bulamiyorum, Suleymaniyede tekrar muayene olmak kabus gibi kadin doktor elle muayene yapiyor (((
Kızlar yarın lucrine başlıorum 10-10 hadi bakam hayırlısı
yaa ebeett sormaaömrü hayatımda yemediğim iğneyi şu bır senede yedim delik deşik oldum be yaww
Kızlarrrrr doktordan geldim Perşembe günü opum var bugece saat 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam Perşembe günü saat 8:30 da merkezde olucam dualarınızı bekliyorum canlar
Kızlarrrrr doktordan geldim Perşembe günü opum var bugece saat 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam Perşembe günü saat 8:30 da merkezde olucam dualarınızı bekliyorum canlar
tatlım ekledim listemize
Canım arkadaşım sen şişli memorialde mi tedaviye başlıycan eğer öyleyse benim arkadaşım orda tüp bebek bölümünde çalışıyo yardıma ihtiyacın olursan seni arkadaşıma yönlendirim canım...
Elletine saglik tesekkur ederim...
evet canım memorialde başlıyorum
eğer yardıma ihtiyacım olursa ne demek kesin olur
özelden yazarsan sevinirim
Allahım ne garip
insanlar tanıdıklarına yardım etmiyor biz birbirimizi tanımıyoruz ama
şu işe bak
çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?