2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar tedavi detaylarımı konuştuk doktorumla. Şimdiye kadar hep gonal f kullanmıştım. Bu defa menopur da eklenecek. Spermler picsi dish ile seçilecek ve ikinci gün transferi yapılacak. İnşallah tutar bu defa. Birbirimize dua etmeyi unutmayalım.

Valla canım eşimde morfoloji aynıymış.Bende endometriozis yoktu maalesef.Ben tamamen ona bağlıyorum zaten

Canım ben de hamile kalamamı endometriozise bağlıyorum. şu an çikolata kistim olmamasına rağmen hamile kalamıyorum ve görünen hiç bir sorun yok Endo çok kötü bir hastalık.

AAAAAa canım gel komşu oluruz. Ben bağlıcadayım :) :)

selamlar arkadaşlar
nette hala sorun var
yarın okul var ve ben hala adet olamadım
vee sinirliyim benimkini dövecem neredeyse

Kocanın ne suçu var kıııı :)

Canım bence doğal yolla hamile kalmak istiyorsan laparoskopi yaptır. Egunal'in dediği gibi bütün üreme organların inceleniyor. Daha önce tanı konmamış başka şeyler de olabilir. Ben oldum. Çok kolay değil. Kçük bir ameliyat gibi. Benim gittiğim çok meşhur bir prof. tüplerde sıvı olup olmadığını kesin olarak öğrenmenin tek yolu lap dedi. Öyle ultrasonla belli olmaz mı. Rahim filmi çektireyim demiştim, bazen tüpler açık olduğu halde filmde kapalı gibi çıkabiliyor yine lap yapmak zorunda kalırız demişti. Ben film çektirdim ama açıktı, o nedenle gerek kalmadı. Ama lap esnasında da rahim filminde olduğu gibi tüplerden sıvı göndererek bakıyorlar açık olup olmadığına. Lap esnasında bana endometiozis tanısı kondu. Meğersem tüpler başka yere bakıyormuş yumurtalıklar başka yere. Boşa kürek çekecekmişim. Onu da düzeltiyorlar.

bir arkadaşımız vardı orda gebe kalmış eskilerden inşallah sende de öyle olur canım..

Canim suan tuylerim diken diken oldu.bunu duymaya ihtiyacim vardi.insallah benimde tutar.iyiki zaten bu sayfa ve sizler varsiniz.doktorlar kafa karistiriyo.burda cevap buluyorum.en cok korktugum pkodan dolayi ohhs olmak.uzunmu kisami protokol olcak ne olcak bilmiyorum.

bende menapur kullanmıştım gebe kaldığım tüp denememde..
kararlar verilmiş hayırlı olsun canım bu kez minnak gelsin ve anneciğine sıkı sıkı tutunsun inşallah..
bağlıcadasın demekkocam bu yaz başı bana bağlıcaya taşınalımmı dedi nayyııııırrr olmaz dedim
kendisinin hayali var ordan bir arsa alıp kendi evini yapcakmış müstakil olcakmış daha bir sürü şey dedi bana..
bakalım nasıl olcaksa o iş..

mesela nereleri kuzum söyle fikir alışverişi yapalım:13:

mesela neler mi gülden..
mesela hep pkodan bahsetmesi,sonra senin söylediiin gibi yumilerin kaliteleri
sonra ben zaten folic asit alıyorum sadece ino kısmı yok bende..
bide ters tepki yaparsa.
biliyosun pko olanlarda genelde fazla yumi gelişiyo bizde zaten olmayan yumiler vs vs..
off ne bilim yaa..daktıra mail atıp sorasımda gelmiyi
alacağım cevabı biliyom
-sizin yapabileceğiniz birşey yok

canım pko da kısa protokol ben duymadım büyük ihtimal uzun protokol olur ki mecbur lucrin denen iğne ile tedaviye başlaman lazım ohss riski sebebiyle...ben ohss olmuş bi hatunum 4 gün hastanede yattım bu yüzden Allahım seni korusun...

Muhteşem olur! İyi bir arsa bulursanız bize de haber verin :) Bizim evler ikiz ev. Eşim de tam müstakil istiyor ve bizim da hayalimiz kendimiz yaptırmak. Bahçede organik tarım yaparız gel sen :) :) :)

okudum okudum en sonuna takıldım o ne demek yaaa sizin yapabileceğiniz bişey yokta ne demek çok kızıyorum neden insanın şevkini kırıyorlar böyle..sen sor canım yinede...

okudum okudum en sonuna takıldım o ne demek yaaa sizin yapabileceğiniz bişey yokta ne demek çok kızıyorum neden insanın şevkini kırıyorlar böyle..sen sor canım yinede...

yok güldenim yaa..
sormayacam o hatuna bişi..
bahçecinin daktırları kk da sorulan soruları cevaplıyolar onlara sorarım bi ara

Muhteşem olur! İyi bir arsa bulursanız bize de haber verin :) Bizim evler ikiz ev. Eşim de tam müstakil istiyor ve bizim da hayalimiz kendimiz yaptırmak. Bahçede organik tarım yaparız gel sen :) :) :)

ayy ne güzel hayaller bunlar gerçeğe dönüştürelim inşallah bahçelerimizde çocuklarımızda oynar arkadaş olurlar
ben o zaman kocamın bu fikrini destekliyim
biliyorum canım genelde ikiz evler var orda ben bu evime taşınmadan önce ikiz evlerdeydim bağlıcada değil ama başka yerde sıkıntı oluyor bitişik bahçe falan sevmiyorum ben en güzeli müstakil..

yok güldenim yaa..
sormayacam o hatuna bişi..
bahçecinin daktırları kk da sorulan soruları cevaplıyolar onlara sorarım bi ara

bilir kişiye sorda canım kim olursa olsun bir fikir versin sana merak ediyorum bende elif de kullanır bir faydası olacaksa

selamlar kızlar
ben bugün karar verdim memeoriali mesaj attım
yarın arayacaklar bakalım
neyse ben hala adet olmadım
doğum kont. hapı biteli beş gün olacak
bu sefer içmeyecem doktorla görüşünce versin ne veriyosa
bugün mutsuzum

oyyy isyanlardamısın seeennnnnn
ilaç vs.. bırak zaten madem merkez yaklaşık belli oldu yeni doktorunla yeni bir sayfa açarsın...

oyyy isyanlardamısın seeennnnnn
ilaç vs.. bırak zaten madem merkez yaklaşık belli oldu yeni doktorunla yeni bir sayfa açarsın...

hemde büyük isyaann moral bozmak istemiyorum ama biraz önce orkidemin bebeği ölmüş
okadar kötüyümki ağlamak bile dindirmiyor

hemde büyük isyaann moral bozmak istemiyorum ama biraz önce orkidemin bebeği ölmüş
okadar kötüyümki ağlamak bile dindirmiyor

canım iyiyi kötüyü paylaşıyoruz burda her daim neşemiz tavan yapacak değil...
yanlış anladıysam özürdilerim şimdiden orkide çiçekmi bir insanmı :26::26:

Son düzenleme:
canım iyiyi kötüyü paylaşıyoruz burda her daim neşemiz tavan yapacak değil...
yanlış anladıysam özürdilerim şimdiden orkide çiçekmi bir insanmı :26::26:

bizim gebelik bölümünde topikten bir arkadaş yaklaşık üç yıldır tanışıyoruz
iyi kötü herşeyimiz birlikte bilirsin ya zaten bu derdi birlikte çekiyoruz her evresini biliyosun
oda tüp bebekle hamile kalmıştı
ikizdi bir kız bir oğlan Allahım oğluna uzun ve hayırlı ömür versin inşallah

arkadaslar siz daha dogrusunu bilirsiniz tabiki ama inofolici tup bebekte insulin direnci sikintisi olanlarda insulun ilaci ile beraber cok veriyorlar benim sekerim cok dusuktu Murat Berksoy insulun ilaci ile inofoligi beraber kullandirmisti doktorlariniza sormadan kullanmayin Allah korusun ters etki yapmasin.

ayyyy çok açım ben yaaaa annemdeyim ama kocamla akşam yemeğini yiyeyim diye bekliyorum gecikti zaten ölcem açlıktan çok fena oldu bu görüntü çok...ellerine sağlık canım ama ben merulcan kavurması ne ilk kez duyuyorum:26:

cok uzuldum bercestee Allah kizinin omrunude ogluna versin cmm cim(((

cok uzuldum bercestee Allah kizinin omrunude ogluna versin cmm cim(((

amin canım
inşallah hiçbirimiz hatta hiçkimse bu acıyı yaşamaz
ama herşey biz insanlar için
bunu yaşamakda var ALLAH kimseye çekemeyeceği dert veremesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…