• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle
canım ya çook sevindim :46::46::46:
şimdi sıra bebişler için ilk adımı atmaya geldi:emir_bebek::emir_bebek:
hadi bakalım bu sefer gelsin bebişler..
bak bebişler diyorum ikiz ikiz:55::55:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

beni hep güldürüyosun ya Allah da seni güldürsün canım menim

Amin canım hepimiz gülelim inşallah gülemeyi öyle hak ediyoruzki:16::16::16:

rezerv azlığı ile ilgili bişe yazmıyo..:5::5::5:
sanırım bundanda gülmeyecek yüzümüz..:26::26:

rezerv için bişey yok ama benim aklıma şu kısmı takıldı...
yumi olgunlaşmasında rol oynuyormuş bence kullanabilirsin yüksek fsh da yumi büyütme sorun oluyor biliyorsun destekleyici olabilir gibime geliyor..

:) evet bugun tam bir hafta kan testim de cumartesi olucak :14:

ya lütfen üzülme çok erken daha..
hay Allah ya ne desemde rahatlatsam seni...
teselli etmek için demiyorum cidden yaşanmış örnekler var idrar testi için erken daha yapma böyle lütfen..
3.gün embriyosu transfer edildiyse daha da bi erken...

Son düzenleme:
Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim:14:

hayatim idrar testine asla guvenme genelde ikizlerde idrar testi daha guvenilir oluyor, eylul tedavimde 13. gun sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikmisti ayni gun kan vermistim beta hcg 189 cikmisti gunun yaklastiysa kandan baktir.

Son tedavimde 5 ay gunde iki defa sabah aksam inofolic kullanmistim toz seklindeydi suya katip iciyordum ise yaradimi hic bilmiyorum prospektusu bana uymuyordu ama doktor yazmisti.

3 ayda tam etki görülüyormuş 5 ay kullanmışsın mutlaka birşeylere bir faydası olmuştur..
sorunu fazla olanlarda daha belirgin sonuçlar elde edilir diye düşünüyorum..

Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle

ohhh süper bi haberr..:8::8::8::46::46::46:
inşallah böyle güzel haberleri hamileyim diyerekte vermek nasip etsin rabbim.

Son tedavimde 5 ay gunde iki defa sabah aksam inofolic kullanmistim toz seklindeydi suya katip iciyordum ise yaradimi hic bilmiyorum prospektusu bana uymuyordu ama doktor yazmisti.
canım seninde mi problem rezerv azlığı peki:26::26:

Amin canım hepimiz gülelim inşallah gülemeyi öyle hak ediyoruzki:16::16::16:

rezerv için bişey yok ama benim aklıma şu kısmı takıldı...
yumi olgunlaşmasında rol oynuyormuş bence kullanabilirsin yüksek fsh da yumi büyütme sorun oluyor biliyorsun destekleyici olabilir gibime geliyor..
benim aklıma bissürü kısmı takılıyo güldenim yaa:26::26:

ohhh süper bi haberr..:8::8::8::46::46::46:
inşallah böyle güzel haberleri hamileyim diyerekte vermek nasip etsin rabbim.

canım seninde mi problem rezerv azlığı peki:26::26:

benim aklıma bissürü kısmı takılıyo güldenim yaa:26::26:

mesela nereleri kuzum söyle fikir alışverişi yapalım:13:

3 ayda tam etki görülüyormuş 5 ay kullanmışsın mutlaka birşeylere bir faydası olmuştur..
sorunu fazla olanlarda daha belirgin sonuçlar elde edilir diye düşünüyorum..

banada faydali gelmisti gorunus olarak sanki vitamin gibi evde bir kutu var bana yakin oturan varsa ucretsiz hemen verebilirim ihtiyaci olanin isine yarasin canlar.

derryaaa bizim asil sorunumuz esimin 2 milyon sperm sorunu cnm ama zamanla bendede tedavi gore gore rezerv azligi olustu cnm.

banada faydali gelmisti gorunus olarak sanki vitamin gibi evde bir kutu var bana yakin oturan varsa ucretsiz hemen verebilirim ihtiyaci olanin isine yarasin canlar.

aynen canım besin takviyesi gibi birşey vitamin zaten...
iyi yürekli arkadaşım kalan bir kutuyuda bizimle paylaşcak:16::16::16:

Back