- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
Kızlar tedavi detaylarımı konuştuk doktorumla. Şimdiye kadar hep gonal f kullanmıştım. Bu defa menopur da eklenecek. Spermler picsi dish ile seçilecek ve ikinci gün transferi yapılacak. İnşallah tutar bu defa. Birbirimize dua etmeyi unutmayalım.
Canım ben de hamile kalamamı endometriozise bağlıyorum. şu an çikolata kistim olmamasına rağmen hamile kalamıyorum ve görünen hiç bir sorun yok Endo çok kötü bir hastalık.
AAAAAa canım gel komşu oluruz. Ben bağlıcadayım :) :)
Kocanın ne suçu var kıııı :)
Canım bence doğal yolla hamile kalmak istiyorsan laparoskopi yaptır. Egunal'in dediği gibi bütün üreme organların inceleniyor. Daha önce tanı konmamış başka şeyler de olabilir. Ben oldum. Çok kolay değil. Kçük bir ameliyat gibi. Benim gittiğim çok meşhur bir prof. tüplerde sıvı olup olmadığını kesin olarak öğrenmenin tek yolu lap dedi. Öyle ultrasonla belli olmaz mı. Rahim filmi çektireyim demiştim, bazen tüpler açık olduğu halde filmde kapalı gibi çıkabiliyor yine lap yapmak zorunda kalırız demişti. Ben film çektirdim ama açıktı, o nedenle gerek kalmadı. Ama lap esnasında da rahim filminde olduğu gibi tüplerden sıvı göndererek bakıyorlar açık olup olmadığına. Lap esnasında bana endometiozis tanısı kondu. Meğersem tüpler başka yere bakıyormuş yumurtalıklar başka yere. Boşa kürek çekecekmişim. Onu da düzeltiyorlar.
Valla canım eşimde morfoloji aynıymış.Bende endometriozis yoktu maalesef.Ben tamamen ona bağlıyorum zaten
Canım ben de hamile kalamamı endometriozise bağlıyorum. şu an çikolata kistim olmamasına rağmen hamile kalamıyorum ve görünen hiç bir sorun yok Endo çok kötü bir hastalık.
yaaaa yerim ben o pisi pisiyiiii çok datluuuuuu...
ne güzelde mayışmış öyle..
evet canım başkentin göbeğinde neler yaşıyoruz..
bağlıca tarafına taşınma ihtimalim var benim seneye oralarda daha fenaymış durum taşınırsam eğer bari o zamana kadar düzelse herşey kurabiye satın almalardan biraz farklı onlarda tarçın zencefil falan oluyor ben onları sevmiyorum bu tam benlik seversin diye düşünüyorum canım dayanıklıda ayrıca..
AAAAAa canım gel komşu oluruz. Ben bağlıcadayım :) :)
selamlar arkadaşlar
nette hala sorun var
yarın okul var ve ben hala adet olamadım
vee sinirliyim benimkini dövecem neredeyse
Kocanın ne suçu var kıııı :)
Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin
Canım bence doğal yolla hamile kalmak istiyorsan laparoskopi yaptır. Egunal'in dediği gibi bütün üreme organların inceleniyor. Daha önce tanı konmamış başka şeyler de olabilir. Ben oldum. Çok kolay değil. Kçük bir ameliyat gibi. Benim gittiğim çok meşhur bir prof. tüplerde sıvı olup olmadığını kesin olarak öğrenmenin tek yolu lap dedi. Öyle ultrasonla belli olmaz mı. Rahim filmi çektireyim demiştim, bazen tüpler açık olduğu halde filmde kapalı gibi çıkabiliyor yine lap yapmak zorunda kalırız demişti. Ben film çektirdim ama açıktı, o nedenle gerek kalmadı. Ama lap esnasında da rahim filminde olduğu gibi tüplerden sıvı göndererek bakıyorlar açık olup olmadığına. Lap esnasında bana endometiozis tanısı kondu. Meğersem tüpler başka yere bakıyormuş yumurtalıklar başka yere. Boşa kürek çekecekmişim. Onu da düzeltiyorlar.