• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya lütfen üzülme çok erken daha..
hay Allah ya ne desemde rahatlatsam seni...
teselli etmek için demiyorum cidden yaşanmış örnekler var idrar testi için erken daha yapma böyle lütfen..
3.gün embriyosu transfer edildiyse daha da bi erken...
Evet 3.gun embrıyosu o kadar çok negatıf aldım kı ıcımden hiç umutlanmak gelmiyor.. Bu sefer hayırlısı deyip geçicem yıprandım artık keske hiç başlamasaydım tedaviye hazır degilmişim megerse:50::50: Hem listede ben niye yokum kiii :44:

Evet 3.gun embrıyosu o kadar çok negatıf aldım kı ıcımden hiç umutlanmak gelmiyor.. Bu sefer hayırlısı deyip geçicem yıprandım artık keske hiç başlamasaydım tedaviye hazır degilmişim megerse:50::50: Hem listede ben niye yokum kiii :44:

canım acaba sorun nedir :26:
benimde hep 3. gün olacak çünkü tek yumi oluyo
sendeki problem ne

Bi problem yok canım maalesef sebepsiz infertilite diyorlar doktorum gitmiyor benim 5. Güne 3. Gün olması daha sağlıklı diyor :44:

bencede daha iyi
senden daha mı iyi büyütecekler labaratuvarda yavrularını:16:
şey transfer oldun mu

Son düzenleme:

hazır olmak çok önemli...süreçteki her türlü zorluğu gel gitlerle dolu psikolojiyi kaldırmak zor iş inşallah yanılırsın bu kez ve bebeğin ben geldim anne der bunu canı gönülden diliyorum:16:
canım listede olmak isteyenleri listeye alıyorum demedinki:1:
listeye göre bana bilgilerini yaz hemen ekleyim..

ayy tatlı şey seni gel bizim buralarda çok olur
beraber toplayalım

ben yeşilliğe giremem öyle narin bedenime böcek girer ıssırırlar beni yazık bana sen topla:1::1:

teyzem bilir tabi sen bilemedin çot ayıp çot :20::20::20::9::9::9::9::9:

bi gün kısmet olursa ben sana yapar yediririm :34::34::34::34::34::34:

heee tabi tabi tikenli bitkiyi yedircen bana batsın her taraflarıma bi de ısırgan yedirirsin çiğ çiğ sonra ben napıyım öyle acır ağzım felan üzülürüm sonra:1: sağol canım yaparsın bilirim..

Iyı akşamlar güzeller yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldınız der kayıp ıcın basaglı dıler bır de su merulcan I nerden buluruz dıye saraya sormak ısterım. Sebze yemeklerı de doğurganlığı arttırıyormuş ben 2 senedır ot çöp tuyorum bu da güzel bır sebzeye benzıyor

nerdesin sen bugün sesin çıkmadı hiç merak ettim..

kızlar nereye kayboldunuz...
gelmezseniz kk nın oyun kulübüne giderim bak oyuna başladımmı bırakamıyorum:51::51::51:

Gülşenim Internet'in kotası doldu esımı beklerdim yoksa ayrı kalırmışım sızden bır kac gün böyle ıdare eldiven gönlüm sızlerle

ben yeşilliğe giremem öyle narin bedenime böcek girer ıssırırlar beni yazık bana sen topla:1::1:

heee tabi tabi tikenli bitkiyi yedircen bana batsın her taraflarıma bi de ısırgan yedirirsin çiğ çiğ sonra ben napıyım öyle acır ağzım felan üzülürüm sonra:1: sağol canım yaparsın bilirim..

nerdesin sen bugün sesin çıkmadı hiç merak ettim..

ayyyyyyy inanmıyorum bu ne naz bu ne niyaz dikenli dediysek dikenin ucundaki nazik sapları toplanıyo tızım bi kere daha çot ayıp ettin yaniiiiii :20::20::20::20::20::20::20:

canım menim sen bitanemsin bilmezmisin :48::48::48::48::48::48:

ayyyyyyy inanmıyorum bu ne naz bu ne niyaz dikenli dediysek dikenin ucundaki nazik sapları toplanıyo tızım bi kere daha çot ayıp ettin yaniiiiii :20::20::20::20::20::20::20:

canım menim sen bitanemsin bilmezmisin :48::48::48::48::48::48:

çok nazlıyım ben çok öyle böyle değil:1::1::1:
sende benim tektanemsin bildinmi:38:

Evet tatlım o ayarlı ama onu nasıl duZeltıcem bılmıyorum tel esımın o da zaten uyuyo :9: genelde olduğu gıbı

Evet tatlım o ayarlı ama onu nasıl duZeltıcem bılmıyorum tel esımın o da zaten uyuyo :9: genelde olduğu gıbı

dürt kocanı herif herif kalk de baksın hemen bi çaresine zaten tüm gün görüşemedik bundan önemli bişi olamaz uykuda neymiş bu saatte aaaaaa olmaz ama aaaaa :27::37::1:

Back