2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok heyecanlıyım birazdan kırmızı kurdelamı kescem ve açılışı yapcem
eveettt beklenen an geliyor uzun zamandır beklediğim an bu
inofolic içmek için hazırım çok heyecanlıyım
bir tane hüpletcem şimdi

Canim benide eklermisiniz listeye 27 yas pko+sperm hareket azligi ilk deneme olucak yarin sabah recetem yaziilcak

yok canım ankaraya gidicez inşallah bakalım

cok dogru karar verdin bence cnm, Guvenc bey ablama rahim filmine gore tuplerin tikali demisti ve ameliyatla acilmasi gerek demisti ablam ameliyat oldu ama bosuna olmustu ameliyattan sonra sorunsuz olan tuplerinden biri yapismisti baska bir doktora ameliyat oncesi filmini gosterdiginde aslinda hic tikali olmadigi Guvenc beyin yanlis bilgi verip yanlis ameliyat yaptigi ortaya cikmisti doktorla cok sorunlar yasamisti ben seni etkilememek icin anlatmak istememistim.

Canim benide eklermisiniz listeye 27 yas pko+sperm hareket azligi ilk deneme olucak yarin sabah recetem yaziilcak

hoşgeldin canım
hemen ekliyorum listemize..
demek sende de pko var ne kadar çok pko lumuz oldu...
ilk denemende gelsin kuzun inşallah
hangi merkezde tedavi olacaksın peki..

Son düzenleme:

işte tam düşündüğüm şeyi anlattın.. ben her zaman insanın vücuduna ne kadar müdahele edilirse o kadar sorun çıkıcanı düşünüyorum. bak yine biz araştırıyoruz sorup anlıyoruz falan ama bunu yapmayıp tek bir doktorun dediğiyle hareket eden insanlar var, bügun vallahi tekrar dedim bu iş gerçekten ticaret olmuş yazık insanlığa..

hoşgeldin canım
hemen ekliyorum listemize..
demek sende de pko var ne kadar çok pko lumuz oldu...
ilk denemende gelsin kuzun inşallah
hangi merkezde tedavi olacaksın peki..

Sagol canim benim Aminn diyelim istanbul cakmak erdem hastanesi son dak fikrim degismezse :) bakalim sabah ola hayir ola .

ozaman yillar onceydi ablamin fazla arastiracak ortamida yoktu Guvenc beyde Memorialdaydi simdi bizler sansliyiz internetten herseyi buluyoruz cnm:)) ayrica suda var cnm hastaneler genelde doktorlara kota koyuyorlar bu sene bu hastanede ornegin 100 tane ameliyat olmali diyorlar doktorlarda gozune kestirdigini yonlendirmeye calisiyor.insallah hersey gonlune gore gelisir.

başkent mezunuyum ben canım bu arada adım zeynep yetti gayriii nickten geldiler bana

başkentide pek severim malum benim daktır ve merkez başkent
memnun oldum zeynepcim bende gülden biliyorsundur büyük ihtimal genelde ismimle hitap ediyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…