2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

haklısın canım doktor tavsiyesinde kullanılması önemli..
bende pko olduğundan gönül rahatlığı ile kullanıyorum..
şeker yüklemem yapılmıştı açlık kan şekerim normal sınırlarda çıkmıştı ama yüksek sınıra yakındı yinede...
doktorum şu an bunu veriyor tedavilerde 2 arkadaşıma verdi ben olsam banada verecek eminim tedavi öncesi bir hazırlık benimkisi..
3 ay sonunda en fazla verim alınıyormuş şimdiden başladım bende..

bunlar neeeee harikasın
merulcan salatası neeee ama hepsi enfes görünüyo

inanmıyorum yaaa
Allah sabır versin çok zor yaaa

sağol canım merulcanı senin bilmen lazımdı güldenim diğer ismi diken ucu karadenizde yetişen bir bitki bak resmide bu

bunlar neeeee harikasın
merulcan salatası neeee ama hepsi enfes görünüyo

merulcan karadenizde yetişen bir bitki canım diken ucuda deniyo bak yukarıdada resmini koydum bu bitkiyi haşlayıp bol soğanla kavuruyosun çok leziz bi tadı var

Son düzenleme:

menevcen deriz biz canım
senede bir yeriz şifa olsun diye hem sen nerden buldun bu mevsimde
nisanda olur diye biliyorum

biz bu acının en küçük yerindeyiz birde onu düşün
zorrr hiçbirimiz yaşamayız inşallah

aynen canım hep bi lafım var evlat sahibi olamamakmı acı evladı kaybetmekmi asla kıyaslanamaz bile..
tüp bebeklerimizden kayıplarımız oldu eski arkadaşlardan 4 aylık 6 aylık vs..ikzilerimizi kaybettik o zaman arkadaşların acılarını görünce evlat sahibi olamamaktan daha kötüsü var dedim...

menevcen deriz biz canım
senede bir yeriz şifa olsun diye hem sen nerden buldun bu mevsimde
nisanda olur diye biliyorum

menevcende denir şehirden şehire ismi değişiyo sanırım canım samsunlu bir arkadaşım vardı oda orada buna kılçıyak diyoruz diyodu

ben mevsiminde alıp haşlayıp derin dondurucuya atıyorum şimdi çıkarıp kavuruyorum tadını çok seviyorum

anneme sordum şimdi o biliyo ama ben bilmiyom
yemedimki nerden bilcemki burda da yokki ondan duymadım ki

kesinlikle bencede ben yerine bile koyamıyorum
kalbim biranda cızz ediyo Allah sabır versin :26:

Iyı akşamlar güzeller yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldınız der kayıp ıcın basaglı dıler bır de su merulcan I nerden buluruz dıye saraya sormak ısterım. Sebze yemeklerı de doğurganlığı arttırıyormuş ben 2 senedır ot çöp tuyorum bu da güzel bır sebzeye benzıyor

merulcan karadenizde yetişen dikenli bir bitki canım ilk baharda yaz başlarında yetişiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…