2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlar günaydın hepinize, çok mutlu & umutlu, iyi haberler aldığımız, hep birlikte sevindiğimiz bir hafta olsun inşallah... İyi ki varsınız öpüyorum hepinizi.

Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin

Kızlaaaar,
Sonuç bekleyenler, lucrin kullananlar, testi bekleyenler,...ayyy ne güzel süreçler bunlar. ileride keyifle hatırlayacağımız dönemler.
Şükürler olsun ki buradasınız. Keyifle takip ediyorum, hepinizi öpüyorum.
Selamlar..

Günaydın canlar...
Güzel haberleri bol şahane bir hafta bizimle olsun inşallah

bir çoğumuz henüz aktif tedavide değiliz asıl o dönemlerde topik çok hareketli olacak şimdilik alıştırma turlarındayız toplaşıyoruz

tatlım içine sinmediyse aklına yatmadıysa hemen başka bir doktora git öyle sankiyle belkiyle laparoskopi yapılmaz hiç canını sıkıp moralini bozma lapoaroskopi yapılması gerekse bile korkulacak bişey değil lapoaroskopiden sonra hamile kalan çok kişi var hiç bir zaman umudunu yitirme

günaydın kızlar belim çok ağrıyo dün gece yatakta dönerken bile zorlandım o derece yani noldu böyle anlamadım dün biraz temizlik yaptım iş yapınca her zaman ağrırdı ama bu şekilde değil özellikle otururken daha çok ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

canım bugüne kadar bir doktor söylediyse bunu bir şüphelen derim ve güvendiğin bir doktora daha görünmen en mantıklısı...
Allah korusun varsa öyle bir durum hidrosalpenks denen bir durum var sıvı birikimi gibi bişey ve embriyo tutunmasına engel maalesef ve tüpte bu durum varsa alınması gerekiyor..laparaskopi ben olmadım ama olan arkadaşlar var anestezi altında yapılıyor tüpler,rahim yumurtalıklar herşey inceleniyor miyom,polip vs..ne varsa temizlenebiliyor tüplerde sorun varsa tıkalı tüp açılacak bi durumdaysa o açılıyor...umarım yanılmıştır o doktor...

günaydın canım...
hayırdır inşallah temizlikte ters bir hareketmi yaptın acaba farkında olmadan:26::44:

kıslar inofolic ne için verılıyor ? yenı baslıyacagım ıcn hıç bılgım yokta

selam canım ınofolicden eski sayfalarda bahsetmiştik ben sana kısaca anlatayım yine

genelde pko hastalaerına verilio
diyabet direnci olanlarda yumurta kalitesini artttırıo 30 adet toz poşetler
ben sabah 2 akşam 2 günde 4 paket kullanıom
sgk ödemeio
fiyatı 18 tl civarı bi kutu 1 hafta gidio

bugüna alcam ben şu an oraya yakınım sincandayım

günaydın canım...
hayırdır inşallah temizlikte ters bir hareketmi yaptın acaba farkında olmadan:26::44:

ters hareket değilde ağır kaldırdım ama o anda umursamadım sadece koltuğa ilk oturduğumda öyle bi ağrı saplandıki çığlık attım ondan beri çekiyorum bu ağrıyı fıtıkmı oldum ne Allah korusun

Kizlar İnsallah oyledir. Yani olmam gerekiyosa tabiki olucam, zaten esimle icimize kurt dustu, onun icin baska bir doktora gidiceZ. Benim HSG mi ceken doktor hic bir problem yok demisti, ondan sonra tup denememde de gordu cok iyi dedi. Ben anlamadim ya bu isi, Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar gercekten zaman kotu. Kime inanicagimizi sasirdik suan

bende yemeklerden yarım saat önce olmak üzere sabah iki poşet akşam iki poşet içiyorum akşamınkini ben yatmadan içiyorum çok faydalı bir ilaç özellikle pkolu hastalarda bende kutusunu 16 liradan alıyorum bir ayda dört kutu gidiyo

Son düzenleme:

ama olacağı belliydi zaten bilmem kaç zamandır mekik çekiyon (avatarında) ne bel dayanır ne başka bi yanın normal bence
Allah Allah ya birden fıtık oluşurmuki hiç bilmiyorum canım bel ile ilgili şunu yap iyi gelir dicem ama bilmiyorum

mekiktendir dimi bu arada bu hafta 300 gr vermişim biliyomusun çok az ama almaktan iyidir dimi

bende bilmiyorumki canım inşallah fıtık değildir zaten boyun fıtığım var bide bu çıkmasın yaaaaa zaten hastada olmadım daha onun sıkıntısıda var

son doktora ne zaman gideceksin peki?
fazla geciktirme canım bu sorularla kendini yiyip bitirmeni istemiyorum neyse belli olsun...

Kızlar bir kadın hayatı boyunca ortalama 480 kez gebe kalabilirmiş en fazla yumurta durumumuzdan..Bu da maksimum 22 kez doğum yapabilir demekmiş..
Erkeklerde de 10 milyar kez gebe bırakma potansiyeli varmış...
Bu nasıl bir adalettir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…