- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin
Canım panik yapma bu konuyu ben doktoruma sordum benim tüplerim tıkalı olduğu için geçen hafta doktorumla detaylı konuştuk bu soruyu sordum acaba tüplerden sızan bir sıvımı var dedim o da eğer öyle olsaydı ultrasonda fark ederdim bunun için laparoskopiye ya da histeroskopiye gerek yok gözle tespit edilebilecek birşey dedi ama ben eğer aklımızda birşey kalmasın istiyorsak laparoskopi yapalım dedi bu çarşamba histeroskpi olucam bence diğer doktorların böyle birşey olsa farkederdi canını sıkma.