2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
en hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim daha fazla uğraştırmadan ve bekletmeden evladına kavuştursun tabii bu süreçte bizde olalım yanında bırakma bizi olurmu

amın amın cnm hepımız ınsallah rabbımın ıznıyle.tmm cnm hergun ugrıycam bu topıge:)

selamlar arkadaşlar
nette hala sorun var
yarın okul var ve ben hala adet olamadım
vee sinirliyim benimkini dövecem neredeyse

ee nabersiniz kızlar yaa
yarın ben randevumu alacam memorialden
inşallah sonuçlar güzel olur
hayırlısı bakalım:26:

iyi akşamlar...
ben daha önce bi tedavimde psikololog desteği aldım dediğin gibi nefes egsersizleri falan birsürü şeyler vardı
ama bu iş nefeste değil beyinde bitiyo ki

canım topiğimizin durması memnun etti tabi uğurum benim orası inşallah sizede getirecek uğurunu
evet cnm avm ci hatun bügünde kural değişmedi biz yine avm deydik böyle giderse batıracak babasını Adam nöbetlere başladı düşün benim yapamadığımı kızım yaptı
öpüyorum güldenim elizimde öpüyo seni gelirim yine

hayırlı olsun canımm başla bakalımmmm ilacaa..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :)

tatlım uzun ya da kısa protokol tamamen kişiye göre hatta doktoruna göre bile değişen bir durum..
kötü bir durum değil yani

anladım canımm saol ilgine..hakkımızda hayırlısı artık :)

tamam canım güncelliyorum hemen...
zamanın belli olmasıda çok sevindim tabii en güzeli rapor işinin çabuk halledilmesi..

teşekkürlerr canımmm..

bende iyiyim çok şükürilk tedavin canım sanırım inş sonucun olumlu olur

evet ilk tedavimm cnm çok heycanlıyımmmm yaa :18:

hayırlısı olsun canımm..

canım bende de kist var doktor sorun olmaz demişti....
zaten gülden de açıklamasını yapmış sana

Günaydın kızlar ohhh sonunda işe geldim ev telaşından uzaklaştım miki faremi kreşe bıraktım ohhh gelsin çaylar gitsin kahveler dünya varmışşşşşşşşş

Günaydın arlkadaşlar haftasonu dhea dan bahsetmişsiniz bol bol

anladığım kadarıyla rezev sıkıntısı yaşayan arkadaşlara daha çok veriliyor bu ilaç

inofolic kullanıyoruz biz ama bunun kaliteyi arttırdığı söyleniyor aynı tür iaçmı acep

ya mesela bende sayı çok ama kalite düşük sayı arttıkça kalite düşüo

bide bi arkadaşımız pko liler için uyku ilacından bahsetmiş o ne kızlar yaa ammada çok şey var

Avatarımı da değiştirdim bir yumurtanın başını bekleyen civcivin umutsuz dünyasından çıkıp gerçek bebek kısmına geçiş yaptım hayırlısı inşallah hepimizin ikizleri olur

kıslar inofolic ne için verılıyor ? yenı baslıyacagım ıcn hıç bılgım yokta

bende eyluldeki son tedavimde transferden sonra uc dort gun cok siddetli grip olmustum burnum agzim hapsiriktan nezleden kipkirmizi olmustu ama beta hcg sonucum ilk kez 13. gunde 189 cikmisti cnm karamsar olma gonlunu ferah tut
çook teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları duyunca...

tekrar çok geçmiş olsun canım..
işe gitmeme gibi bir durumun olamazmı ne biliyim bi rapor falan alsan...
duş al bencede hiç birşey olmaz ayakta ılık bir duş kendini iyi hissetmenede sebep olur..
Güldencim duşumu aldım çok iyi geldi... Bugün işe de geldim ama daha iyiyim, çabuk toparladım çok şükür.

Canım sağol eksik olma... Eşim sağ olsun portakal suyumu ıhlamurumu eksik etmedi şimdi daha iyiyim...

Melindam çok sevindim hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz...

Canim cok gecmis olsun bak kizlar da yazmis onlari okuyunca heycanlandim hamilelikte vucut zayif dusuyormus belki senin belirtinde bu sekildedir inşallah sonu guzel olur ben cok umutluyum bence bebis yerinde mutlu :) test gunun ne zaman?
Allahım ne güzel sözler bunlar. :) Çok teşekkür ederim. Doktor 12. gün yaptırmamı istedi testi, 5. gün embriyosu olmasına rağmen. 12. gün de pazara geliyor. Kararsızım ben de cuma mı cmt mi pazar mı yaptırayım, yoksa daha da abartıp pazartesiye mi bırakayım :) Negatif olmasından korktuğum için bir yanım hiç öğrenmek istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…