• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
en hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim daha fazla uğraştırmadan ve bekletmeden evladına kavuştursun tabii bu süreçte bizde olalım yanında bırakma bizi olurmu:38:

amın amın cnm hepımız ınsallah rabbımın ıznıyle.tmm cnm hergun ugrıycam bu topıge:)

selamlar arkadaşlar
nette hala sorun var :47:
yarın okul var ve ben hala adet olamadım :47:
vee sinirliyim benimkini dövecem neredeyse:1:

ee nabersiniz kızlar yaa
yarın ben randevumu alacam memorialden:16:
inşallah sonuçlar güzel olur :16::16:
hayırlısı bakalım:26:

erkenciyim evet şekerim kalktım güzel bi hamur kızarttım mükellef bir kahvaltı yaptık saat 10 gibi pc nin başına geçtim...
negatif düşünceyi pozitife nasıl yönlendirebiliriz acaba...
bir ara diğer topikte bir arkadaş olumlu düşünme üzerine aldığı terapinin detaylarını paylaşmıştı bizimle ama o ortamda olmayınca evde ne kadar yapabiliriz bilmiyorum nefes alma şeklimiz bile değişmeliymiş düşün artık:27::1:
iyi akşamlar...
ben daha önce bi tedavimde psikololog desteği aldım dediğin gibi nefes egsersizleri falan birsürü şeyler vardı :27:
ama bu iş nefeste değil beyinde bitiyo ki:4:

canım benim eliz prensesle bizi ziyaretemi geldin sen:emir_bebek::16:
avm ci kuzu demek:1::1::1:
yandınız siz alışveriş düşkünü bi minnak geliyoooo:1::1::1:
zor günler yerini mutluluğa bıraktı hepimizin öyle olacak Allahın izni ile...
Tüp bebek günlüğümüz buraya taşınmadı kuzum orası ayrı burda yeni arkadaşlarla tedavi sürecini yaşamak için birlikteyiz tüp bebek günlüğümüzdeki gibi dostluklarda oluşacaktır zamanla...
bende seni özledimmmmmmmmm:16::16::16:
canım topiğimizin durması memnun etti tabi uğurum benim orası inşallah sizede getirecek uğurunu
evet cnm avm ci hatun bügünde kural değişmedi biz yine avm deydik böyle giderse batıracak babasını :9::9::9: Adam nöbetlere başladı düşün benim yapamadığımı kızım yaptı
öpüyorum güldenim elizimde öpüyo seni gelirim yine:54::54:

tatlım inofolic genelde pko lu olanların kullandığı bir takviye...
folik asit ve bişi daha vardı içinde unuttum şimdi:1::1:
yumurtlamayı düzenlediği,insilün direnci olanlarda kullanıldığı ve pko dan kaynaklı kilo sorununa çare olabileceği,düzenli 3 ay kullanıldığında doğal yolla gebelik elde edenlerin çok olduğunu okuduğum bildiğim bir takviye bende kullanmaya başlıyorum pazartesi inşallah:40:

hayırlı olsun canımm başla bakalımmmm ilacaa..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :)

tatlım uzun ya da kısa protokol tamamen kişiye göre hatta doktoruna göre bile değişen bir durum..
kötü bir durum değil yani:38:

anladım canımm saol ilgine..hakkımızda hayırlısı artık :)

tamam canım güncelliyorum hemen...
zamanın belli olmasıda çok sevindim tabii en güzeli rapor işinin çabuk halledilmesi..

teşekkürlerr canımmm..:16::16::16:

bende iyiyim çok şükür:16:ilk tedavin canım sanırım inş sonucun olumlu olur:16::16:

evet ilk tedavimm cnm çok heycanlıyımmmm yaa :18:

Merhaba arkadaşlar bende geldim yasim 34 ilk tüp bebek tedavimden 1 oglusum var oglumun dondurulmus kardesleriyle denedim negatif sonra yeni bir tedavi yaptirdik o da negatif simdi ocakta yeniden deneyecegiz yani toplamda 1tanesi dogumla sonuclanan 3tedavim var 4. Ye hazirlaniyorum tuplerimin ikiside tikali baska problemimiz yok

hayırlısı olsun canımm..

arkadaslar merhabalar cumleten iyi gecelerr birsey sormak istiyorum; bu tedavimde ilk kez rapor cikartiyorum rapor icin Suleymaniye hast muayene eden doktor ufak bir kist olusmus dedi dogum kontrol hapi verdi bir ay kullan gel dedi tup bebek doktorumu aradim hemsiresi kullanabilirsin sorun olmaz dedi hic kullanmak istemiyorum cunku zaten cok ilac kullandim kullanmasam gelecek ay tedavim var buu kistin tedaviye yan etkisi olabilirmi sizce.

canım bende de kist var doktor sorun olmaz demişti....
zaten gülden de açıklamasını yapmış sana :34:

$buuuuuuuuuuuu.jpg

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydın kızlar ohhh sonunda işe geldim ev telaşından uzaklaştım miki faremi kreşe bıraktım ohhh gelsin çaylar gitsin kahveler dünya varmışşşşşşşşş

Günaydın arlkadaşlar haftasonu dhea dan bahsetmişsiniz bol bol

anladığım kadarıyla rezev sıkıntısı yaşayan arkadaşlara daha çok veriliyor bu ilaç

inofolic kullanıyoruz biz ama bunun kaliteyi arttırdığı söyleniyor aynı tür iaçmı acep

ya mesela bende sayı çok ama kalite düşük sayı arttıkça kalite düşüo

bide bi arkadaşımız pko liler için uyku ilacından bahsetmiş o ne kızlar yaa ammada çok şey var :53::40:

Avatarımı da değiştirdim bir yumurtanın başını bekleyen civcivin umutsuz dünyasından çıkıp gerçek bebek kısmına geçiş yaptım hayırlısı inşallah hepimizin ikizleri olur

kıslar inofolic ne için verılıyor ? yenı baslıyacagım ıcn hıç bılgım yokta

bende eyluldeki son tedavimde transferden sonra uc dort gun cok siddetli grip olmustum burnum agzim hapsiriktan nezleden kipkirmizi olmustu ama beta hcg sonucum ilk kez 13. gunde 189 cikmisti cnm karamsar olma gonlunu ferah tut
çook teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları duyunca...

tekrar çok geçmiş olsun canım..
işe gitmeme gibi bir durumun olamazmı ne biliyim bi rapor falan alsan...
duş al bencede hiç birşey olmaz ayakta ılık bir duş kendini iyi hissetmenede sebep olur..
Güldencim duşumu aldım çok iyi geldi... Bugün işe de geldim ama daha iyiyim, çabuk toparladım çok şükür.

geçmiş olsun monica hatuunn inşaallah gribi çabucak atlatırısnn bitanem..ballı limonlu ıhlamur iç bence..benim favorimm bal limon ve kaşığın ucuucyla zencefilli sıcal limonatadır..ve hiç bir yan etkisi olmayan hamileyken de kullnılabilen bir karışımdır...ama sen gene de ıhlamurdan şaşma:16::16::16:
Canım sağol eksik olma... Eşim sağ olsun portakal suyumu ıhlamurumu eksik etmedi şimdi daha iyiyim...

Kuzum yumilerin kontrolü bugündü biraz önce geldim Dr dan cok şükür iyiler yalnız bitanesi cok büyümüş oda catlamasın diye cetrotide verdi diğer ilaçlarında dozları düşürüldü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe opu olabilir dedi:18::18:Benden haberler bunlar Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum canlarım amh sonucuna cok üzülmüştüm Dr suanda bi sıkıntı yok dedi :16::16:
Melindam çok sevindim hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz...

Canim cok gecmis olsun bak kizlar da yazmis onlari okuyunca heycanlandim hamilelikte vucut zayif dusuyormus belki senin belirtinde bu sekildedir inşallah sonu guzel olur ben cok umutluyum bence bebis yerinde mutlu :) test gunun ne zaman?
Allahım ne güzel sözler bunlar. :) Çok teşekkür ederim. Doktor 12. gün yaptırmamı istedi testi, 5. gün embriyosu olmasına rağmen. 12. gün de pazara geliyor. Kararsızım ben de cuma mı cmt mi pazar mı yaptırayım, yoksa daha da abartıp pazartesiye mi bırakayım :) Negatif olmasından korktuğum için bir yanım hiç öğrenmek istemiyor...

Back