günaydınlarlisteye baktım da
liste çoğalmış ne çok tüpçü hatun var
günaydın melekcim..
aynen öyle bir haftalık bir topiğiz ama liste 40 kişiyi aştı Rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarlisteye baktım da
liste çoğalmış ne çok tüpçü hatun var
yine erkencisingerçi öğlen olucakgünaydın melekcim..
aynen öyle bir haftalık bir topiğiz ama liste 40 kişiyi aştı Rabbim yardımcımız olsun
yine erkencisingerçi öğlen olucak
evet ya keşke hiç birimizin tüpe gerek kalmadan gelse bebişleri...
ya ben düşünüyorumda yine tedaviye başlamış olsam hep negatif hep negatifya artık aklımdaki o negatif düşünceyi atamıyorum
gunaydin hanimlar
canim listede esinde sorun yaziyo sadece sen ne icin kullandin bu ilaci benim anladigim kadariyla pcolulara gore bi ilac deil ben de pco var
Güüünnaayyddıınnnnnnnn..
Mutlu pazarlar herkeslere...
ensuecem saol canim insalla bu sene sen de kavusursun bebisine
doktur saram doktur kestaneler hamsiler
ah sobanin sicagini ariyoruz canimm bu kis inan sebn keyfini cikar
canım senin avatarındaki ikizlerin aynısı bir arkadaş yapmıştı geçen sene avatar olarak o ay tedavisinde gebe kalmıştı ikizlere doğdular bile sende de öyle olur inşallah.ne zaman avatarını görsem o arkadaşımız geliyor aklıma sonunuz benzesin inşallah
merhaba kıslar
bend earanıza katılmak ıstıyorum rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın 2 normal dusuk 1 dısgebelıgım var ve sag tupum alındı agustosta.artık tup bebek yaptırma kararı aldık esımle salı yada carsamba centrıumdan haber gelıcek recai beyden ona gore hareket edıcez gıden varmı daha once aranızda bu arada oraya ?
Bende yapicam o zaman hatta herkes ikizli bir resim eklesin ne guzel olur sohbetiniz cok güzel ama haftasonu çamaşır yemek az once banyoyu yikadim kosturmaktan canim cikiyo işte daha rahatim vallahi beni unutmayin takipteyim
günaydın canım sanada mutlu pazarlar
günaydın kızlar
gerçi tünaydın demek lazım ama benim için gün yeni başlıyo
sabah uyandım yumurtalı sucuklu ekmek kızarttım fırında harika bir kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı biraz işleri vardı bende evi silip süpürecem ütülerim onları yapacam ama gözüm hep burda olacak ooooooh çok güzel bi gün hava bulutlu ama olsun benim havam güneşli bugünlerde ütüyü bilem seviyorum düşünün artık sobamı yaktım çıtır çıtır yanıyo evim sıcacık benden mutlusu yok
akşamada bol yeşillikli salata ve hamsi yapayım diyorum yanına bide çorba yapabilirim daha ne olsun dimi
kızlaaaar tvde çizgi film açtım ona bakıyorum özlemişim çizgifilm izlemeyi ne kaaaa güzel yaaaa :129::129::129::129::129::129:
hoşgeldin tatlım
recai hocaya gidenler var evet topiğin ilk sayfasındaki listemizden görebilirsin ayrıca gidenlerde yazarlar zaten sana..
düşük ve dış gebelik yaşamışsın cidden çok zor bende dış gebelik yaşadım...
inşallah bu kez bebeğin sağlıklı bir şekilde gelir ve seninle kalır
ohhh misss moral yerinde olunca en gıcık işler bile zor gelmiyor insana..
yinede kolay gelsin canım sana..
akşam menünede bayıldım bendemi yapsam ne...
ben en çok şirinleri seviyorum görsem yine izlerim yani
tesekkur ederım cnm cevabın ıcın.amin cnm inşallah hepımız posıtıf sonuclar alırım yarın telefon gelıcek bakalım ona gore gorusmeye gıdıcez nasıpse
herşeyin başı sağlık huzur ve moral bunlar yerinde olunca gerisi vız geliyo
tatlım ben şirinler donald amca miki maus hepsini seviyorum bizim çocukluğumuzda ne güzel çizgifilmler vardı hele denizde balıklı çizgifilmlere bayılırdım hey gidi günler hey
sende yap balık hem vitamin deposu hem kolay hem lezzetli daha ne olsun
gülden çalıkuşunu izliyomusun ben aydan şener çevirdiğindede zevkle izlemiştim şimdide aynı zevkle izliyorum şimdi fragmanına baktımda kamranın sözlerine bayıldım "bana evet dersen baba olurum baba olup eve ekmek getiririm" diyo bende eşimi baba yapsam benden mutlusu olmaz heralde