• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın melekcim..
aynen öyle bir haftalık bir topiğiz ama liste 40 kişiyi aştı Rabbim yardımcımız olsun:5::5::5:
yine erkencisin:46::46:gerçi öğlen olucak:1:
evet ya keşke hiç birimizin tüpe gerek kalmadan gelse bebişleri...
ya ben düşünüyorumda yine tedaviye başlamış olsam hep negatif :4::4:hep negatifya artık aklımdaki o negatif düşünceyi atamıyorum:5:

yine erkencisin:46::46:gerçi öğlen olucak:1:
evet ya keşke hiç birimizin tüpe gerek kalmadan gelse bebişleri...
ya ben düşünüyorumda yine tedaviye başlamış olsam hep negatif :4::4:hep negatifya artık aklımdaki o negatif düşünceyi atamıyorum:5:

erkenciyim evet şekerim kalktım güzel bi hamur kızarttım mükellef bir kahvaltı yaptık saat 10 gibi pc nin başına geçtim...
negatif düşünceyi pozitife nasıl yönlendirebiliriz acaba...
bir ara diğer topikte bir arkadaş olumlu düşünme üzerine aldığı terapinin detaylarını paylaşmıştı bizimle ama o ortamda olmayınca evde ne kadar yapabiliriz bilmiyorum nefes alma şeklimiz bile değişmeliymiş düşün artık:27::1:

gunaydin hanimlar
canim listede esinde sorun yaziyo sadece sen ne icin kullandin bu ilaci benim anladigim kadariyla pcolulara gore bi ilac deil ben de pco var

benim kullanma sebebim tup bebege gore yumurta rezervimin az olmasiydi ilk tedaviye basladigimda 10 tane kaliteli yumurta toplaniyordu yillar icinde ust uste hatali tedaviler ilaclar uzuntuler ve beslenme duzensizlikleri yumurta sayimi ve kalitemi dusurmus 3-4 yumurta toplanir oldu tabi yasta etken oluyormus yumurta kalitemin artisi icin vermisti doktor cnm her ilac farkli kisilere farkli faydalar yapabiliyormus doktoruna sor istersen, Murat Berksoy bana yumurta kalitesi icin 6 ay uyku ilaci kullandirmisti birde Branca Ursulia kullandirmisti Brancada pkolular ici ama banada vermisti degisebiliyor.

günaydın kızlar

gerçi tünaydın demek lazım ama benim için gün yeni başlıyo :9::9::9::9::9::9::9:

sabah uyandım yumurtalı sucuklu ekmek kızarttım fırında harika bir kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı biraz işleri vardı bende evi silip süpürecem ütülerim onları yapacam ama gözüm hep burda olacak ooooooh çok güzel bi gün hava bulutlu ama olsun benim havam güneşli :34::34::34::34::34::34::34: bugünlerde ütüyü bilem seviyorum düşünün artık :9::9::9::9::9::9::9::9:sobamı yaktım çıtır çıtır yanıyo evim sıcacık benden mutlusu yok

akşamada bol yeşillikli salata ve hamsi yapayım diyorum yanına bide çorba yapabilirim daha ne olsun dimi :56::56::56::56::56::56::56::56:

ensuecem saol canim insalla bu sene sen de kavusursun bebisine

doktur saram doktur kestaneler hamsiler
ah sobanin sicagini ariyoruz canimm bu kis inan sebn keyfini cikar

ensuecem saol canim insalla bu sene sen de kavusursun bebisine

doktur saram doktur kestaneler hamsiler
ah sobanin sicagini ariyoruz canimm bu kis inan sebn keyfini cikar

evet canım soba biraz zahmetli olsada sıcağı çok güzel ve daha sağlıklı bide benim evim kat kaloriferli sobayı yakıyorum diğer odalarda petek var her yer sıcacık musluklardan bile sıcak su akıyo :32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21: üstelik yakmasıda çok basit bi çıraya bakıyo :34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlaaaar tvde çizgi film açtım ona bakıyorum özlemişim çizgifilm izlemeyi ne kaaaa güzel yaaaa :129::129::129::129::129::129:

merhaba kıslar
bend earanıza katılmak ıstıyorum rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın 2 normal dusuk 1 dısgebelıgım var ve sag tupum alındı agustosta.artık tup bebek yaptırma kararı aldık esımle salı yada carsamba centrıumdan haber gelıcek recai beyden ona gore hareket edıcez gıden varmı daha once aranızda bu arada oraya ?

canım senin avatarındaki ikizlerin aynısı bir arkadaş yapmıştı geçen sene avatar olarak o ay tedavisinde gebe kalmıştı ikizlere doğdular bile sende de öyle olur inşallah.ne zaman avatarını görsem o arkadaşımız geliyor aklıma sonunuz benzesin inşallah:16:

Bende yapicam o zaman hatta herkes ikizli bir resim eklesin ne guzel olur sohbetiniz cok güzel ama haftasonu çamaşır yemek az once banyoyu yikadim kosturmaktan canim cikiyo işte daha rahatim vallahi beni unutmayin takipteyim

merhaba kıslar
bend earanıza katılmak ıstıyorum rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın 2 normal dusuk 1 dısgebelıgım var ve sag tupum alındı agustosta.artık tup bebek yaptırma kararı aldık esımle salı yada carsamba centrıumdan haber gelıcek recai beyden ona gore hareket edıcez gıden varmı daha once aranızda bu arada oraya ?

hoşgeldin tatlım:16:
recai hocaya gidenler var evet topiğin ilk sayfasındaki listemizden görebilirsin ayrıca gidenlerde yazarlar zaten sana..
düşük ve dış gebelik yaşamışsın cidden çok zor bende dış gebelik yaşadım...
inşallah bu kez bebeğin sağlıklı bir şekilde gelir ve seninle kalır:16:

Bende yapicam o zaman hatta herkes ikizli bir resim eklesin ne guzel olur sohbetiniz cok güzel ama haftasonu çamaşır yemek az once banyoyu yikadim kosturmaktan canim cikiyo işte daha rahatim vallahi beni unutmayin takipteyim

kolay gelsin canım...
çalışan hatunların hafta sonu tatil değil iş günü oluyor maalesef...
sende ekle tabii ikizli avatarın olsun :16:

günaydın canım sanada mutlu pazarlar

:16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlar

gerçi tünaydın demek lazım ama benim için gün yeni başlıyo :9::9::9::9::9::9::9:

sabah uyandım yumurtalı sucuklu ekmek kızarttım fırında harika bir kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı biraz işleri vardı bende evi silip süpürecem ütülerim onları yapacam ama gözüm hep burda olacak ooooooh çok güzel bi gün hava bulutlu ama olsun benim havam güneşli :34::34::34::34::34::34::34: bugünlerde ütüyü bilem seviyorum düşünün artık :9::9::9::9::9::9::9::9:sobamı yaktım çıtır çıtır yanıyo evim sıcacık benden mutlusu yok

akşamada bol yeşillikli salata ve hamsi yapayım diyorum yanına bide çorba yapabilirim daha ne olsun dimi :56::56::56::56::56::56::56::56:

ohhh misss moral yerinde olunca en gıcık işler bile zor gelmiyor insana..
yinede kolay gelsin canım sana..
akşam menünede bayıldım bendemi yapsam ne...

kızlaaaar tvde çizgi film açtım ona bakıyorum özlemişim çizgifilm izlemeyi ne kaaaa güzel yaaaa :129::129::129::129::129::129:

ben en çok şirinleri seviyorum görsem yine izlerim yani:1::1:

hoşgeldin tatlım:16:
recai hocaya gidenler var evet topiğin ilk sayfasındaki listemizden görebilirsin ayrıca gidenlerde yazarlar zaten sana..
düşük ve dış gebelik yaşamışsın cidden çok zor bende dış gebelik yaşadım...
inşallah bu kez bebeğin sağlıklı bir şekilde gelir ve seninle kalır:16:

tesekkur ederım cnm cevabın ıcın.amin cnm inşallah hepımız posıtıf sonuclar alırım yarın telefon gelıcek bakalım ona gore gorusmeye gıdıcez nasıpse

:16::16::16::16::16::16:

ohhh misss moral yerinde olunca en gıcık işler bile zor gelmiyor insana..
yinede kolay gelsin canım sana..
akşam menünede bayıldım bendemi yapsam ne...

ben en çok şirinleri seviyorum görsem yine izlerim yani:1::1:

herşeyin başı sağlık huzur ve moral bunlar yerinde olunca gerisi vız geliyo

tatlım ben şirinler donald amca miki maus hepsini seviyorum bizim çocukluğumuzda ne güzel çizgifilmler vardı hele denizde balıklı çizgifilmlere bayılırdım hey gidi günler hey

sende yap balık hem vitamin deposu hem kolay hem lezzetli daha ne olsun

gülden çalıkuşunu izliyomusun ben aydan şener çevirdiğindede zevkle izlemiştim şimdide aynı zevkle izliyorum şimdi fragmanına baktımda kamranın sözlerine bayıldım "bana evet dersen baba olurum baba olup eve ekmek getiririm" diyo bende eşimi baba yapsam benden mutlusu olmaz heralde :31::31::31::31::31::31::31::31:

tesekkur ederım cnm cevabın ıcın.amin cnm inşallah hepımız posıtıf sonuclar alırım yarın telefon gelıcek bakalım ona gore gorusmeye gıdıcez nasıpse

en hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim daha fazla uğraştırmadan ve bekletmeden evladına kavuştursun tabii bu süreçte bizde olalım yanında bırakma bizi olurmu:38:

herşeyin başı sağlık huzur ve moral bunlar yerinde olunca gerisi vız geliyo

tatlım ben şirinler donald amca miki maus hepsini seviyorum bizim çocukluğumuzda ne güzel çizgifilmler vardı hele denizde balıklı çizgifilmlere bayılırdım hey gidi günler hey

sende yap balık hem vitamin deposu hem kolay hem lezzetli daha ne olsun

aynen canım önce sağlık sonra huzur gerisi hikaye...
balık yok evde kocam kişiside beceremezki iyi balık almayı ondan bilemedim şimdi...

gülden çalıkuşunu izliyomusun ben aydan şener çevirdiğindede zevkle izlemiştim şimdide aynı zevkle izliyorum şimdi fragmanına baktımda kamranın sözlerine bayıldım "bana evet dersen baba olurum baba olup eve ekmek getiririm" diyo bende eşimi baba yapsam benden mutlusu olmaz heralde :31::31::31::31::31::31::31::31:

izlemiyorum canım sevgili kocama ait akşam kumanda fena tartışıyoruz bu ara izlediklerimiz hiç uymuyor beni diğer odayada göndermiyor delimi ne bi hakimiyet kurdu evde bu ara acil gebe kalıp durumu lehime çevirmem bugünlerin acısını çıkarmam lazım:1:
kamuran ne güzel demiş gerçekten...benimde hep merak ettiğim istediğim hayal ettiğim doğumdan sonra eşimin bebeğimizi ilk kucağına aldığı an:43::43::43:düşündükçe bile duygulanıyorum nasıl olur acaba diyorum...önceleri gebe kalsam gebelik haberini verince nasıl bir tepki verir diye hayal ederdim onu yaşadım şimdi hiç düşünmüyorum...

Back