2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım panik yapma bu konuyu ben doktoruma sordum benim tüplerim tıkalı olduğu için geçen hafta doktorumla detaylı konuştuk bu soruyu sordum acaba tüplerden sızan bir sıvımı var dedim o da eğer öyle olsaydı ultrasonda fark ederdim bunun için laparoskopiye ya da histeroskopiye gerek yok gözle tespit edilebilecek birşey dedi ama ben eğer aklımızda birşey kalmasın istiyorsak laparoskopi yapalım dedi bu çarşamba histeroskpi olucam bence diğer doktorların böyle birşey olsa farkederdi canını sıkma.

farka bakkkkkkkkkkkkkk

pardon yanlış yazmışım aklımızda birşey kalmasın histeroskopi yapalım dedi laparoskopi değil

son doktora ne zaman gideceksin peki?
fazla geciktirme canım bu sorularla kendini yiyip bitirmeni istemiyorum neyse belli olsun...

Bugun randevu aldik canim gidicez esimle. Ya Bide doktorla kimyam tutmadi benim galiba, isinamadim adama, mesela yumurtalarima bakiyo eh yasina gore fena degil dedi. Ben de beni buraya yonlendiren ve once yaptigim merkezdeki doktor cok iyi demisti oyle degilmi dedim. Yoo aslinda evet ya gayet guzel diyo. Hey Allahim zaten aklimi karistirdin sen benim daha ne diye devam ediyosun, dogru durust soylesene diyceni. Gorsen cok gicik oldum ya. Uzun protokol mu yapicaz dedim, hayir sizin bildiginiz gibi lucrin falan degil ilaclarim diyo. Cevaplari bile begenmedim yani

yerim yerim yerim ben o kuzunuuuuuuu...
kız babası olmak kolay değil bi kere evde birken iki oldu hatunlar çalış baba çalış

bu duruma göre bizim yumiler neyi bekliyo hamile kalmak için içerde yan gelip yatıyolar elin aleminkiler gibi bebek yapsalar yaaa

saçmaladım dimi ama ne yapayım bu ağrılar beni saçmalatıyor

canım doktor çok önemli pozitif olmana çok büyük etkisi var bence iyi düşün beğenmediysen başka doktorla devam et

inşallah canım kendiliğinden bi geleydi sıpa bak neler yapcam ben ona...
kısa protokol hayalim vardır hep benim uzun protokolde iğne olmaktan fenalık geldi artık biri çıksa kısa protokolle tüp yapcam dese hemen başlarım

oyyyyy çok datlu bi günaydın olmuşşşşş...

benim tüm tedavilerim kısa protokoldü bu kez uzun protokol olucak ben uzun protokolle ilgili hiçbirşey bilmiyorum anlatsana biraz canım sadece 29 aralıkta lucrin başlayacaksın dedi doktorum

o zaman sen bu doktoru unut randevu aldığın doktora göre düşün canım dedin gibi her doktorla elektiriğimiz tutmuyor...
aslında geçen diyalaoglara çok kızdım şu an üzerine yorum yapıp seni germek istemiyorum bir an evvel başka bir doktor yorumlamalı durumunu zaten randevuda almışsınız...sıkma artık canını lütfen

okudun mu canım içini ferah tut moralini bozma

Ah kizlar cok sagolun, guc verdiniz bana

bu duruma göre bizim yumiler neyi bekliyo hamile kalmak için içerde yan gelip yatıyolar elin aleminkiler gibi bebek yapsalar yaaa

saçmaladım dimi ama ne yapayım bu ağrılar beni saçmalatıyor

yumiler arsız şekerim kendi aralarında çarpışıp çatlıyorlar ziyan oluyorlar bi durun gelen giden varmı bi bakın etrafa yakışıklı spermler belki yola düşmüş geliyorlardır çapkın çapkın yok efenim kendi başlarına büyüyüp çatlıyorlar çok kızıyorum çok yoksa 10 milyarda bir de şansımız olmazmıydı tüm sorumluluk bizim yumilerde

benim tüm tedavilerim kısa protokoldü bu kez uzun protokol olucak ben uzun protokolle ilgili hiçbirşey bilmiyorum anlatsana biraz canım sadece 29 aralıkta lucrin başlayacaksın dedi doktorum

tabii canım 3 kez yaşamış biri olarak anlatayım
adetin 19. 20. ya da 21.gününde lucrine başlıyorsun yaklaşık bir hafta lucrin vurduktan sonra adet oluyorsun...
adetin 2. ya da 3.günü lucrine diğer iğne eşlik ediyor olgunlaştıcı iğne yani...
yumi toplama gününe kadar hem lucrin hem diğer iğneyi vuruyorsun...
kısa protokolden farkı iğnelere bir hafta 10 gün önce başlamış oluyorsun...

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr..
acaaip bi hava var istanbuldaaa..
insanın yataktan kalkası gelmiyooo..
ama ben tabikii saat 10 da kalktım..
kaffaltı ediyom şimdi..
veeee 7 gündür gelmeyen adetimi bekliyom..
hani tüplerim olsa hemmeen bi test yapıcam ama
nie büle oldu anlayamadım yaa 7 gün geçti hayla gelen giden yokk

dhea yı pko lulara vermiyorlar diye biliyorum canım...
sen inofolicten vazgeçme
uyku ilacı iyimi geliyormuş aaaaa daha neler duycam ciddimi yeee:26:

Avatarımı da değiştirdim bir yumurtanın başını bekleyen civcivin umutsuz dünyasından çıkıp gerçek bebek kısmına geçiş yaptım hayırlısı inşallah hepimizin ikizleri olur

süpper olmuş canım...

sevindim canım iyi olmana

günaydın canımcım..
ankarada da gökyüzü totosunu dönmüş...
adet gecikti demek hıımmmmm geç yumurtlamış olabilirsin bu durumda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…