Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin
kızlar bir kadın hayatı boyunca ortalama 480 kez gebe kalabilirmiş en fazla yumurta durumumuzdan..bu da maksimum 22 kez doğum yapabilir demekmiş..
Erkeklerde de 10 milyar kez gebe bırakma potansiyeli varmış...
Bu nasıl bir adalettir yaaa
son doktora ne zaman gideceksin peki?
fazla geciktirme canım bu sorularla kendini yiyip bitirmeni istemiyorum neyse belli olsun...
canım topiğimizin durması memnun etti tabi uğurum benim orası inşallah sizede getirecek uğurunu
evet cnm avm ci hatun bügünde kural değişmedi biz yine avm deydik böyle giderse batıracak babasınıAdam nöbetlere başladı düşün benim yapamadığımı kızım yaptı
öpüyorum güldenim elizimde öpüyo seni gelirim yine
Kızlar bir kadın hayatı boyunca ortalama 480 kez gebe kalabilirmiş en fazla yumurta durumumuzdan..Bu da maksimum 22 kez doğum yapabilir demekmiş..
Erkeklerde de 10 milyar kez gebe bırakma potansiyeli varmış...
Bu nasıl bir adalettir yaaa
Bugun randevu aldik canim gidicez esimle. Ya Bide doktorla kimyam tutmadi benim galiba, isinamadim adama, mesela yumurtalarima bakiyo eh yasina gore fena degil dedi. Ben de beni buraya yonlendiren ve once yaptigim merkezdeki doktor cok iyi demisti oyle degilmi dedim. Yoo aslinda evet ya gayet guzel diyo. Hey Allahim zaten aklimi karistirdin sen benim daha ne diye devam ediyosun, dogru durust soylesene diyceni. Gorsen cok gicik oldum ya. Uzun protokol mu yapicaz dedim, hayir sizin bildiginiz gibi lucrin falan degil ilaclarim diyo. Cevaplari bile begenmedim yani
hayırlı olsun canımm başla bakalımmmm ilacaa..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :)
anladım canımm saol ilgine..hakkımızda hayırlısı artık :)
teşekkürlerr canımmm..
evet ilk tedavimm cnm çok heycanlıyımmmm yaa :18:
hayırlısı olsun canımm..
canım bende de kist var doktor sorun olmaz demişti....
zaten gülden de açıklamasını yapmış sana
Günaydın kızlar ohhh sonunda işe geldim ev telaşından uzaklaştım miki faremi kreşe bıraktım ohhh gelsin çaylar gitsin kahveler dünya varmışşşşşşşşş
günaydınnn kızlaarrr...
günayıdnlar kıslar:)
farka bakkkkkkkkkkkkkk
Bugun randevu aldik canim gidicez esimle. Ya Bide doktorla kimyam tutmadi benim galiba, isinamadim adama, mesela yumurtalarima bakiyo eh yasina gore fena degil dedi. Ben de beni buraya yonlendiren ve once yaptigim merkezdeki doktor cok iyi demisti oyle degilmi dedim. Yoo aslinda evet ya gayet guzel diyo. Hey Allahim zaten aklimi karistirdin sen benim daha ne diye devam ediyosun, dogru durust soylesene diyceni. Gorsen cok gicik oldum ya. Uzun protokol mu yapicaz dedim, hayir sizin bildiginiz gibi lucrin falan degil ilaclarim diyo. Cevaplari bile begenmedim yani
canım doktor çok önemli pozitif olmana çok büyük etkisi var bence iyi düşün beğenmediysen başka doktorla devam et
o zaman sen bu doktoru unut randevu aldığın doktora göre düşün canım dedin gibi her doktorla elektiriğimiz tutmuyor...
aslında geçen diyalaoglara çok kızdım şu an üzerine yorum yapıp seni germek istemiyorum bir an evvel başka bir doktor yorumlamalı durumunu zaten randevuda almışsınız...sıkma artık canını lütfen
okudun mu canım içini ferah tut moralini bozma
bu duruma göre bizim yumiler neyi bekliyo hamile kalmak için içerde yan gelip yatıyolar elin aleminkiler gibi bebek yapsalar yaaa
saçmaladım dimi ama ne yapayım bu ağrılar beni saçmalatıyor
benim tüm tedavilerim kısa protokoldü bu kez uzun protokol olucak ben uzun protokolle ilgili hiçbirşey bilmiyorum anlatsana biraz canım sadece 29 aralıkta lucrin başlayacaksın dedi doktorum
Günaydın arlkadaşlar haftasonu dhea dan bahsetmişsiniz bol bol
anladığım kadarıyla rezev sıkıntısı yaşayan arkadaşlara daha çok veriliyor bu ilaç
inofolic kullanıyoruz biz ama bunun kaliteyi arttırdığı söyleniyor aynı tür iaçmı acep
ya mesela bende sayı çok ama kalite düşük sayı arttıkça kalite düşüo
bide bi arkadaşımız pko liler için uyku ilacından bahsetmiş o ne kızlar yaa ammada çok şey var
Avatarımı da değiştirdim bir yumurtanın başını bekleyen civcivin umutsuz dünyasından çıkıp gerçek bebek kısmına geçiş yaptım hayırlısı inşallah hepimizin ikizleri olur
çook teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları duyunca...
Güldencim duşumu aldım çok iyi geldi... Bugün işe de geldim ama daha iyiyim, çabuk toparladım çok şükür.
Canım sağol eksik olma... Eşim sağ olsun portakal suyumu ıhlamurumu eksik etmedi şimdi daha iyiyim...
Melindam çok sevindim hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz...
Allahım ne güzel sözler bunlar. :) Çok teşekkür ederim. Doktor 12. gün yaptırmamı istedi testi, 5. gün embriyosu olmasına rağmen. 12. gün de pazara geliyor. Kararsızım ben de cuma mı cmt mi pazar mı yaptırayım, yoksa daha da abartıp pazartesiye mi bırakayım :) Negatif olmasından korktuğum için bir yanım hiç öğrenmek istemiyor...
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr..
acaaip bi hava var istanbuldaaa..
insanın yataktan kalkası gelmiyooo..
ama ben tabikii saat 10 da kalktım..
kaffaltı ediyom şimdi..
veeee 7 gündür gelmeyen adetimi bekliyom..
hani tüplerim olsa hemmeen bi test yapıcam ama
nie büle oldu anlayamadım yaa 7 gün geçti hayla gelen giden yokk
Ah kizlar cok sagolun, guc verdiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?