iyi geceler canlar yarın görüşürüz inşallah
iyi geceler cnm Allaha emanet ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hoşgeldin canım
kaç yaşındasın
ve bir profa göründün mü
önce iyice tetkik yaptır canım aşılama oldun mu
rahim filmi çektirdinmi:26:[/QU
hosbulduk
25yasindayim
3kadin doktoru degistirdim
ve hic bi sorun olmadigini söylediler
esimdede sorun yok
hayir asilama olmadim
tekrarmi doktorumu degissem bilmiyorum
hiç böyle bişiy dumadıydım
inşallah belirtin hamişlik belirtisidir canımın içi
yok canım belirttim sadece transfer oldugu günden bugune kadar hep sabaha karsı karnım ve belim acayip terliyor yanıyor resmen göbek deliğimin içi ter doluyor başka hiç bir yerimde terlemiyor bende anlamadım gitti
Canım berceste sormuş ama görmedin sanırım. rahim filmi çektirdin mi? herhalde yumurta takibi yapmışlardır. Düzenli yumrutladığından eminsin değil mi?hosbulduk
25yasindayim
3kadin doktoru degistirdim
ve hic bi sorun olmadigini söylediler
esimdede sorun yok
hayir asilama olmadim
tekrarmi doktorumu degissem bilmiyorum
Çok ilginç bir durum, ben hiç yaşamadım :) Benim son denememde hiç bir belirtim yoktu. Sadece karşı konulmaz bir uyku hali vardı. Meğer tutunmuş (kimyasal oldu). Diğer denemelerimde karnım ağırmıştı. Yani bence belirti olmaması daha iyi :)
İyi geceler hayatım
Canım berceste sormuş ama görmedin sanırım. rahim filmi çektirdin mi? herhalde yumurta takibi yapmışlardır. Düzenli yumrutladığından eminsin değil mi?
Olsun canım günler karışmış liste takibin cok güzel kimseyi kaçırmıyorsun. İnş topiğimiz hamilerle dolar 2014 bizim yılımız olur dualarımda hepiniz varsınız burda acılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz sorularımıza cevap buluyoruz moral oluyorsunuz iyiki varsınız kızlarkızlaarrr ben ayın 15 i sanıyorum bugünü
14 aralıkta hastane işleri olan hatunlara seslendim sabah dün naptınız diye düzeltiyorum bugün 14 aralıkmış
Canım doktor benim eşime e-vitamini verdi. Bana da multi vitamin verdi. İçinde e-vitamini de var. Faydalı. Yağlı yemeklerle beraber al.
Canım doktora danışılmadan kullanılmaması gerektiğini biliyorum. yüksek FSH ve yumurtalık rezervi azlığında kullanılıyor.
Canım sorunlarımız aynıymış, bire bir. Bu sorunlarla mı gebe kalmıştın 3 sene önce? Ne zamandır deniyorsunuz?
Canım sana sabır diliyorum. İnşallah bu hallerin gebeliktendir. Çok zor bir bekleyiş. Ama güzel de. Bir umut var çünkü. Belirtin var mı başka?
hanimlar ben de bir soru sorabilir miyim sizlere malum dr tup bebek denemelerinde yumurtamin kalitesinin iyi olmadigini soyluyor cok goruyorum DHEA ismini bilgisi olan kullanan var mi?
İyi geceler canlar tüp bebek günlüğü buraya taşınmış hepinizin son denemesi olsun cadı kızım yeni uyudu görseniz tüm gün beni perişan ediyo uyku yok evde durmak istemiyo babasının kızı sürekli arabayla dolaşmak istiyo neyseki gece araba krizi tutmuyor inanın 15 gün her gece saat 2 den 3.30 a kadar istanbul U dolaştık babamız 7 de işe gidiyo Şimdi gündüze çevirdi bugün iki kez alışveriş merkezine gittik sadece orda susuyo ışıklara bakıyo kıyafetlere bakıyo o kadar avm seven ben artık görmek istemiyorum tüp bebeler cadı oluyomuş karasu derdi inandım biliyorsunuz 3 kayıpın ardından kavuştum kuzuma doğuma giderken bile inanamadım doğucağına hep bişey olucak korkusuyla geçirdim 9 ayı ömrümden ömür gitti ama kavuştum kuzuma önce Allah'a sonra seval Hanım'a borçluyum tabi iyikide siz vardınız iyiki Gül'den açmış tüp bebek günlüğümüzü ne kadar teşekkür etsem hepinize az ama çok özlüyorum sizi maalesef kuzu izin vermiyor pes etmeyin demeye geldim düşünün kimyasal gebelik dış gebelik ve kalbi duran bi hamileliğin ardından geldi elizim hep dualarımdasınız inanıyorum olucak gelicek bebişleriniz hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum Ohhh be özlemişim size yazmayı
merhaba araniza yeni katiliyorum... 2 yildir evliyim cocuk sahibi olamiyorum doktor hic bi sorun olmadigini söylüyor.. neyapicami bilmiyorum cooook caresizim elim kolu bagli.... tüp bebekmi yaptirsam bilmiyorummm sizin fikirlerinizi ögrenmek cooook isterim yardima ihtiyacim var... simdiden cvp yazanlara tesekkür ederim
bende 2014 de tüp bebek deneyecem Allah izin verirse tedavi gören arkadaşlar Rabbim hicbirinizin emegini boşa çıkartmasın aslında ben bu ay aşılama yaptırdım ama hiç umudum yok buda olmazsa 2. tüp bebegi deneyecem
Arkadaşlar merhaba bende ocağın oRtasında tedavıme baslıorum burda sizinle beraber oLmak ıstıorm
Uzun protokol baslıycam bu ayın 28ınde syrenal die bir sprey kullanıcam burundan sıkılan
Heyecandan doktora soramadım ilk denemem spreyı kullandıktan sonra adet olucakmıyım ve ilaçlarımı ne zaman kullanmaya baslıycam
Bu arada Fransa'da yaşıorum ben puregon900 ve ovıtrelimi aldım
Bu konuyu sürekli kullananlar bölümüne ekledim telefonumda
Gelişmeleri ve sizi takip etmeyı çok isterim benıde aranıza alırsanız çok sevınirim
Sevgilerle
Ben 26 yaşındayım eylül ayında 1 tüp bebek denemem oldu.Sonuç negatif.Kendimi hiç strese sokmadım.Bir sonraki ay klomen ve ovitrelle denedim.Adetim 2 gün gecikmişti tam seviniyordum ki 3. gün sabahı tadaaaaaaa! :) 2010 yılında 5.5 haftalık gebeliğimi kendi isteğimle sonlandırmıştık.Uzun lafın kısası 2. denemem olacak morfoloji %3 ve endometriozis sorunumuz.Kadıköy florence nightingale de olacak bu sefer(ilk sefer Maslak Acıbadem Bülent Tıraştı.)
Ve şansa bakın ki adet tarihim 31 Aralık!
Yani bu işler kısmet! İstersin olmaz...istemezsin bi de bakmışsın ki
Sevgiler...
Olsun canım günler karışmış liste takibin cok güzel kimseyi kaçırmıyorsun. İnş topiğimiz hamilerle dolar 2014 bizim yılımız olur dualarımda hepiniz varsınız burda acılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz sorularımıza cevap buluyoruz moral oluyorsunuz iyiki varsınız kızlar
Aaay canım kıyamam bilmem mi soğukta kalmak ne demek. bizim de bugün bir ara kesildi. Zaten su, elektrik, ve doğalgaz aynı anda zor bulunuyor buralarda :) Allah'tan ev soğumadan geri geldi. Sanki ücra bir köyde yaşıyoruz. Başkentin göbeğinde ne haldeyiz.
Canım çok sağol! Bunu deneyeceğim. Hem kolay hem lezzetli görünüyor. Ayrıca ben hep o kurabiyelerin nasıl yapıldığını merak ederdim. Çünkü sağlam olurlar ve bayatlamazlar hemen. Tekrar teşekkür ederim. Kurabiye kalıbım yok benim. Alayım yarın. Yıldızlar çok güzel olmuş :)
Canım bak demin çektim bunu:
Eki Görüntüle 896229
Canım ben hiç böyle güzel kestane görmedim! 2 tane çok önemli sorum var. Bunların cinsi ne? Ve nasıl pişirdin?
Aaa canım eşine de yedirebilirsin sanırım ondan. Biz keçiboynuzu kürü yapmıştık. İnanılmaz işe yarıyor. Umarım sende de yarar.
Canım merak etme fırında pişirirken kurtlar sıcaktan kaçmak için dışarı çıkıyor
gunaydin cnm ben ucuncu tedavimde kullandim doktorum yazmisti en az iki uc ay gunde iki tane kullanirsan etki yapiyor demisti ikinci aya dogru bana cok agir etki yapti aglama krizlerine girdim stres yapti ama benim bunyem cok gucsuz o yuzden oyle oldu. yumurtalik kalitesine faydasi oluyormus ve kullanipta tedavisi tutan oluyormus demisti doktor bendede yumurta kalitesini etkilemisti embriyo dollenmisti.