9 ay tedavinde kolaykilar sonunda da bebegine kavusmani dilerim guldencim cevap verene kadar ben bir kac bildigimi soyleyeyim
annanemde ve annemde de diyabet var tabi bu hastaligin genleri sonucu ben pkos oldum
canim annanem bende kaldigi zaman sabah kalkinca yesin diye yanina bir bardak sut ve muz koyuyorum sekerinde oynama olmasin be kahvalti hazirlayana kadar diye
Çok teþekkür ederim. Evet insulin direnci için doktor da arkadaþýma ara öðün olarak mevye ve süt/yoðurt demiþti þimdi hatýrladým. Belki þekerli unlu bir þeyler yapmak daha kötü olabilir. En iyisi yarýn muz alalým. Süt yerine kefir olur mu acaba bir fikrin var mý caným?
Pko ile þekerin baðlantýlý olmasý ne kadar ilginç öyle deðil mi? Sen de þu an ilaç kullanýyor musun þeker için? Ben 2 senedir KK'ya üyeyim. PKO olup þekerini düzenleyince kendi kendine hamile kalan çok gördüm.
merhba kızlar..nasılsınız biz derin bir nefes aldık sonun da kaç gündür gerim gerim gerilmiştik karıkocaaa....
Şansıma kocacımm grip olmuşş sinir stres gerginlik 2 gün yoğun koşuşturmaca hastanelerde soğukta kardaa:2::2::2:
nazdan niyazdan bu sefer de ben gerildimm..sabahtan beri çay bal evdeki bilumum otlarla bişeyler hazırlayıp duuryorumm..en sonu da geri yatmaya gitti..anlaşıldı 2 gün ev hapsindeyimm..koca mağduruyum yinee:97::97:
kına canım ne istersen yapabilirsin çünkü hamiş haberi aldık mutluyum şu an
ergunalcım topiğin hayırlı uğurlu olsun... inşallahresimleriyle donansın, başta sen olmak üzere herkesler de pospozitif haberler alsın, sağlıkla bebişlerini dünyaya getirsinnnnn
geçmiş olsun canım sanada eşinede Allah şifa versin inşallah
evet canım cupcakelove ın hamile olduğunu okudum bende çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
bu soğukta elektirikler gitti ev buuzzz oldu yeni geldi bende anca geldim yanınıza dellendim yaw
evet canım çok güzel bir yerde okumuştum çok önce ve etkilenmiştim
Amin canım..
Çok seviyorum hatunu haliyle sevincimde büyük oldu...
Sen bi gebe kal bak neler yapıyorum ben
Arkadaşlar selam! Nasılsınız?
egunal canım lucrine başlayamadım çünkü bir hesap yaptık ve tam yıl başına geliyordu. Sonraki bir kaç gün de doktorum izinli olacakmış. o nedenle 9 gün ertelendiNeyse her işte bir hayır vardır. Yumurta toplama tarihim 8 ocak olacak gibi. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Canım senden bir tarif isteyeceğim. Benim eşimin şekeri çok düşük oluyor. Sabahları kahvaltıyı hazırlamakta gecikince yada uzun süre aç kalınca migren gibi baş ağrısı oluyor. Ben o esnada kolay bayatlamayan, şekerini biraz yükseltecek bir atıştırmalık yapmak istiyorum. Kurabiye gibi bir şeyler. Sende böyle bir tarif var mı canım?
Arkadalar bu arada doktora yakın zamanda bir sokak kedisinin aşılarını yaptırıp eve aldığımızı anlattım. Bu dönemde yapmasaydınız iyi olurdu dedi. Toxoplazma için test yapılacak. Ben daha önce baktırmıştım negatifti. O nedenle hamile kalmadan önce ve hamilelikte çok özen göstermem gerekiyor toksoplazma kapmamak için. Sonuçları çok kötü olabiliyorKediler de bildiğiniz gibi ara konak. Onlardan bulaşabilir. Eğer testim yine negatif çıkarsa kediye kış bitene kadar dokunmayacağım, kış bitince de geri dışarı bırkacapız. Eğer pozitif çıkarsam bu yakın zamanda kaptım demek tedavi 6 ay 1 sene ertelenebilir. İnşallah ya bağışıklığım var çıkar yada negatif. Eşim de ben de çok tedirgin olduk. Ama kediyi de birileri terk etmiş, dışarıda yaşayamazdı, Allah rızası için kış bitene kadar bakacağız...
buradada elektrik kesintisi çok oluyo bu sıralar
bitanemsin sen biliyomusun inşallah ard arda hamile olduğumuzu yazarız canım menim
:13::13::13::13::13::13:
narsude bugün opu oluyor
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah
eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri
Merhaba kızlar Bahçeci Güvenç beye gidiyorum bugünkü muayenemizde adetimin 20.günü olmasına rağmen yumurtam çatlamamıştı.Tembellik var sanırım ilk defa oluyor budastresten midir bilmem.Cuma günü tekrar gel dedi ultrason muayenesinden sonra gerek görürse doğum kontrol hapı vereceğim dedi hiç kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz.Gelişmeler bundan ibaret kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
tereyagim iliyadursun
sahane gorunuyorlar canim ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?