• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok ya bu kadar kar yetti bana:4::4:üşüyorum ısınsın hava:18::18:

farkettim valla yokluğunu iç sesimle bir süre seni konuştuk kar yağmaz bizim buralara dediğin için aklıma kar altında kalabileceğin gelmedi tabii:1:

canım beni de eklermisin listeye
bizde nasipse mart gibi falan düşünüyoruz
inşallah 2. ve son deneme olur hayırlısıyla

canım beni de eklermisin listeye
bizde nasipse mart gibi falan düşünüyoruz
inşallah 2. ve son deneme olur hayırlısıyla

hosgeldin tatlimm ben de kismetse mart gibi dusunuyorum

liste bilgileri icin yas problem planlanan merkez bilgilerini ver sen canim guldencim ekler

arı sütü kullanan arkadaşlar nerden aldınız acaba? bilgi verir misiniz
güvenilir olsun istiyorum

Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denemem vardı. Dondurulmuşu saymıyorlar. Öyle bakınca ikinciydi. İlk kez bu sefer pozitif gördüm ama kimyasalmış. Bu da bir şeydir. 3. ye başlıyoruz şimdi, dondurulmuşu sayarsan 4. Senin de 4 yazıyor? Hepsi taze mi?

EVET CANIM HEPSİ TAZE 3. GÜNDEN SONRAYA GİTMİYOR BENİM BIRAK DONDURMAYI....:50: DAYANMAZ DİYORLAR DONDURSAKDA SAYI ÇOK OLUYOR AMA KALİTE İİ DEĞİL GERÇİ SON DEMEMDE 1. KALİTEMİ DİYE SORDUĞUMDA TRANSFER ESNASINDA,DAHA DA ÜST KALİTE DEMİŞLERDİ ....

SONRADANDA,YOK İŞTE PARTİKÜLLER VARMIŞEMBRİOLARDA NE DEMEKSE ANLAMADIM YETERİNCE CEVVAL DEĞİL EMBRİYOLARIN DİYOLAR ÇOK NAZİKLERMİŞ HİÇ SIKINTIYA GELEMİOLARMIŞ ANALARI GİBİ :49::31:

aaa valla yeni öğreniyorum yoksa en son benmi öğrendim foto kursunu:1:
doğurcan bebenin fotolarınıda çekip bize göstertcen bi kere..
evrene negatif enerji yayma...
afiyet olmuştur eminim bende az önce menemene ekmek bandım:1::1:

fenerbahçelileri listeye almıyom ben takımı değiştirde gel:1::1::1:
fenerlide olsan seviyorum seni :1:
yaşınıda yazsana nerde tedavi görcen onuda söyle listeye eklicem..

kız bende fenerliyim yaa FANATİKKKKK HEMDEEEE:37:

hemen başla hemde hemen benim yerimede iç güldenin niyetine şifa olsun de hüplet gebe kalayım inşallah:1:
ben bulamıyom ya içmek için:1:

her eczanede yok canım zaten yeni yeni tanına bir ilaç daha doğrusu gıda takviyesi hastane yakınlarındaki eczanelerden bulabilirsin yada büyük eczanelerden :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Güüünnaayyddıınnnn cancağızlarım hayırlı cumalar hepimize..
İşlerim var dışarıda çıkabilirim gezmelere bu soğukta belli değil şu an her an herşey olabilir:1::1:

Kızlar az önce lucrin iğneme başladım..Cuma gününe denk gelmesi nedense içimi ayrı bir rahatlattı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Heyecanlı bir süreci başlattık bakalım :)

gunaydinlar hayirli cumalar
tedavi sureci baslayacak arkadaslara kolayliklar dilerim hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini dilerim

Son düzenleme:
Kızlar az önce lucrin iğneme başladım..Cuma gününe denk gelmesi nedense içimi ayrı bir rahatlattı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Heyecanlı bir süreci başlattık bakalım :)

mübarek günde tedaviye start verdin sonu bebekli olsun inşallah...
lucrinnn aahhhh lucrin kolumu kessen damarlarımdan lucrin akar:1::1:

her eczanede yok canım zaten yeni yeni tanına bir ilaç daha doğrusu gıda takviyesi hastane yakınlarındaki eczanelerden bulabilirsin yada büyük eczanelerden :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

aynen canım değişik tepkilerle karşılaştım sorduğumda belliki heryerde yok henüz..
bir arkadaş bana yakın oturuyor ve eczane ismi verdi bugün gidip alcaktım ama gözüm yemiyor eşime aldırayım başlayım hemen..

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

hayırlı cumalar canım:16:

dün akşam seslendim ben sana burdan gel artık aramıza diyeeee sonunda ses verdin çok mutlu oldum canım...
ekliyorum bilgilerini..
bu kez bebeğin gelsin ve seninle kalsın inşallah:16:

canım tşk ettim bundan sonra sizinleyim hep birlilikte hamile haberlerimizle hamile kalmak istiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyoruz artık ALLAHIM YARDIMCIMIZ SEN OL ŞU CUMA GÜNÜ BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL ET

Back