- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 133
baktır tabi için rahatlasın tabi usg ile vajinal muayenede belli oluyor resmen saymıştı dr sağda şu kadar solda şukadar diye değerin 1.2 olamaz dedi tekrarlattı ve haklı çıktı amh 4 müş,fsh 8 çıkıyo benım de korkmuştum ama çok şükür.amh ilr yumurtalık rezervini öğrenirsin. şimdi de tüpler kapalı çıktı,raimde perde çıktı ameliyat oldum tüp açılmadı perdei aldılar..olsun diyorum yumurta var ,rahim var,sperm var diye teselli etmişti beeni dr. düşününce hak veriyorum çok şükür inş. herşey yolunda gider hepimiz için sadece dışarda döllenecek.yumurta sperm karşılaşacagı yok yok.
İçim rahatladı ya doktor o aşamada iğne olduğum geçen haftalar ve öncesindede muayene etti evet hatırladım şimdi. Evet arkadaşım ne olursa olsun içimizi güzel tutmak zorundayız. İnşallah sen de şifa bulur hepsinden kurtulursunbaktır tabi için rahatlasın tabi usg ile vajinal muayenede belli oluyor resmen saymıştı dr sağda şu kadar solda şukadar diye değerin 1.2 olamaz dedi tekrarlattı ve haklı çıktı amh 4 müş,fsh 8 çıkıyo benım de korkmuştum ama çok şükür.amh ilr yumurtalık rezervini öğrenirsin. şimdi de tüpler kapalı çıktı,raimde perde çıktı ameliyat oldum tüp açılmadı perdei aldılar..olsun diyorum yumurta var ,rahim var,sperm var diye teselli etmişti beeni dr. düşününce hak veriyorum çok şükür inş. herşey yolunda gider hepimiz için sadece dışarda döllenecek.yumurta sperm karşılaşacagı yok yok.
inşallah cümlemize canım...fsh kaç senin ?İçim rahatladı ya doktor o aşamada iğne olduğum geçen haftalar ve öncesindede muayene etti evet hatırladım şimdi. Evet arkadaşım ne olursa olsun içimizi güzel tutmak zorundayız. İnşallah sen de şifa bulur hepsinden kurtulursun
5 bile değildi ama ben de sıkıntı olmasa niye diyorum o kadar iğneye rağmen 2 yumurta gelişir anlayamadıminşallah cümlemize canım...fsh kaç senin ?
ayyyy sende mi 2015 anneleri kervanına katılacaksın Allah ın izniyleKizlarrrrr hayırlı geceler olsun inşallah..
Yarin tedaviye başlayacağım randevum var ama hala relg olmadim nasil olacak bilmiyorum.
Hayirlisi allah'tan ne diyim..
ayyyy sende mi 2015 anneleri kervanına katılacaksın Allah ın izniyle
Rabbim tedavini hayırlı kılsın inşallah bebişinin haberini bu sefer sağlıkla alırsın canım
Demek başliyorsunnn.Günaydın kızlarr hepinizi kucaklıyorumm..
Bugün tedavimin ilk günü dilerim hepimize uğurlu gelir
hayırlu uğurlu bebişli bir tedavin olsun inşGünaydın kızlarr hepinizi kucaklıyorumm..
Bugün tedavimin ilk günü dilerim hepimize uğurlu gelir
hayırlu uğurlu bebişli bir tedavin olsun inş
Demek başliyorsunnn.
Hayirli olsun tedavi surecinnn.
hayırlı olsun cnm ....arkadaşlar merhabalar 3 tüp bebekten sonra dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim.allah mucizemizi verdi.herşeyin zamanı var ama sabırsızız ne yazık ki.Allah isteyen herkese nasip etsin...
aa kısmet cnm ya olsun yenilenmiyormu randevun ....Kizlarrrrr hayırlı geceler olsun inşallah..
Yarin tedaviye başlayacağım randevum var ama hala relg olmadim nasil olacak bilmiyorum.
Hayirlisi allah'tan ne diyim..
aa canm demek başladn tedaviye hadi hayrlı olsun sonu bebişli olsun inşallaaaah:)Evet canım teşekkür ederim.
aa canm demek başladn tedaviye hadi hayrlı olsun sonu bebişli olsun inşallaaaah:)
hayırlı olsun cnm ....
aa kısmet cnm ya olsun yenilenmiyormu randevun ....
stresten mi olmadın acaba...
hadi hayırlı olsun o zmaan cnm benim inşlh güzel günler ve güzel anlar yaşarsın bundan sonra 2015 yılına ailene bi ferd daha katılır......sağol canım inşallah... Belki beraber olur :))
Canım aradım sabah.. Önemli değil olup olmamanız dediler. verdikleri ilac bittikten 4 gün sonra başlanıyormuş tedaviye canım zaten... O yüzden kesin ilk günüm tedavimin :)
hadi hayırlı olsun o zmaan cnm benim inşlh güzel günler ve güzel anlar yaşarsın bundan sonra 2015 yılına ailene bi ferd daha katılır......
PORTAKALES canım tedaviye başlıyormuşsun Rabbim yolunu açık etsin..Her şey benim tedavimdeki gibi su gibi akıp geçsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?